Toitumine
- This topic has 40 replies, 11 voices, and was last updated 18 years tagasi by
krissss.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2008 at 12:21 p.l. #138659
Noor_yritaja
MemberOlgu, lugesin nüüd ülejäänud jutu kah läbi..
Mida sisaldab täpsemalt munavalge ja -kollane? Valke sisaldab milline osa? Ja mis vormis te sööte hommikuti muna?
Viljapudru annab süsivesikuid?
Kuna hommikul mul väga metsikut isu ei ole, siis mõtlesin süüa midagi sarnast:
Hommik kausitäis putru ning ~2 muna
Lõuna kartul ja liha
Pealelõuna (enne trenni) ~250g kohupiima/kodujuustu
Peale trenni MASS2 (kas 50g või 100g??)
Õhtul korralik toit, kartul ja liha/kala
Milliseid soovitusi annate?
veebruar 2, 2008 at 1:08 p.l. #138666Samakamees
MemberOlgu, lugesin nüüd ülejäänud jutu kah läbi..Mida sisaldab täpsemalt munavalge ja -kollane? Valke sisaldab milline osa? Ja mis vormis te sööte hommikuti muna?
Lõuna kartul ja liha
Hommikul jääb valku väheks (minu arust) . Lisa kasvõi mõni munavalge veel juurde , siis hommikusöögiga okei . Lõuna- ja õhtusöök on sul maitsvad ja peaks massi ka korralikult andma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mass2 kohta ei oska eriti kommenteerida. Ise olen seda 1 koti ära söönud ja panin u.75g seda.veebruar 2, 2008 at 1:21 p.l. #138672Amarillo
MemberOlgu, lugesin nüüd ülejäänud jutu kah läbi..Mida sisaldab täpsemalt munavalge ja -kollane? Valke sisaldab milline osa? Ja mis vormis te sööte hommikuti muna?
Lõuna kartul ja liha
ma söön 2x timedamini ja 3x rohkem
veebruar 2, 2008 at 1:31 p.l. #138674Samakamees
Memberma söön 2x timedamini ja 3x rohkemIgaühel vb ei võimalda rahakott nii tihti süüa. Ma ise üritan ka ikkagi tagasi hoida sellega , kuna vanemate rahakott ikkagi.
veebruar 2, 2008 at 2:31 p.l. #138683daemonium
MemberMa ei ole seda öelnud! Olen alustanud juba trenniga! Võib-olla ajas teid segadusse lause, et plaanin käia trennis 3-4x nädalas. Nimelt olen käinud jõusaalis siiani kõigest paar nädalat ning ei ole veel välja kujunenud jääv trennikava. Enne seda tegin igapäevaselt kodus trenni erinevate hantlite ning kehalist trenni (kõhulihased, seljalihased, kätekõverdused)..Kas te üldse ei loe? Mainisin ju selgelt, et MUL EI OLE VÕIMALIK SÜÜA peale trenni umbes pooleteise tunni jooksul, selletõttu arvasin, et oleks tark toiduasendajana võtta pulbrit!
Lootsin siit asjalikku vastust, aga olin vist liialt naiivne..
Mõttetu agressorlik suhtumine!
Ma soovitasin sul tellida treening- ja toitumiskava spetsialistilt
See ei ole agressorlik suhtumine,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumist saad sa nõuandeid seinast seina ja ma ei ole kindel,et sa algajana suudad vahet teha,mis õige,mis jama.
btw,mis tähendab ei ole võimalik süüa peale trenni poolteise tunni jooksul?!Kas mingi haigus ei lase?Või viibid relvastatud valve all,kes ei võimalda sul süüa?
Ei suuda rohkem põhjuseid välja mõelda …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 2:37 p.l. #138685Alexander Andrusenko
ModeratorHommikul jääb valku väheks (minu arust) . Lisa kasvõi mõni munavalge veel juurde , siis hommikusöögiga okei . Lõuna- ja õhtusöök on sul maitsvad ja peaks massi ka korralikult andma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mass2 kohta ei oska eriti kommenteerida. Ise olen seda 1 koti ära söönud ja panin u.75g seda.Ei jää tal hommikul valku väheks. Munad annavad umbes 15g valku, pudER sisaldab ka mingi koguse (100g tatart on näiteks 11g valku). 25g valku on täiesti piisav. Ei ole vaja 100g valku korraga sisse ajada endale.
Teema algatajale soovitaks lisaks valgule rohkem riisi ja tatart tarbida näiteks.
veebruar 2, 2008 at 3:11 p.l. #138686lauri199
MemberEi jää tal hommikul valku väheks. Munad annavad umbes 15g valku, pudER sisaldab ka mingi koguse (100g tatart on näiteks 11g valku). 25g valku on täiesti piisav. Ei ole vaja 100g valku korraga sisse ajada endale.Teema algatajale soovitaks lisaks valgule rohkem riisi ja tatart tarbida näiteks.
Üldiselt siis, valku annavad munad ja puder!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No, selge!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 3:18 p.l. #138687Samakamees
MemberEi jää tal hommikul valku väheks. Munad annavad umbes 15g valku, pudER sisaldab ka mingi koguse (100g tatart on näiteks 11g valku). 25g valku on täiesti piisav. Ei ole vaja 100g valku korraga sisse ajada endale.Teema algatajale soovitaks lisaks valgule rohkem riisi ja tatart tarbida näiteks.
Ma olen nagu aru saanud , et putrude valku ei arvestata.
veebruar 2, 2008 at 3:33 p.l. #138689Amarillo
MemberMa olen nagu aru saanud , et putrude valku ei arvestata.kõik kokku ikka, sa sööd nagu teada ainult 250g valku nendest toodetest kust saab kokku arvestada + need mis nagu ppeidetud, siis sulle soovin edu 350g valguga päevas:D
veebruar 2, 2008 at 3:35 p.l. #138691Samakamees
Memberkõik kokku ikka, sa sööd nagu teada ainult 250g valku nendest toodetest kust saab kokku arvestada + need mis nagu ppeidetud, siis sulle soovin edu 350g valguga päevas:DSee oli mul dieedi ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal mul langes(kuu ajaga 6kg) , jõudu tuli isegi törts juurde ja neerud ei valutanud. Praegu muutsin siis natukene ja valke tuleb ilma putrudeta u. 200 5x päevas söön. Minu arust igati korralik.veebruar 2, 2008 at 5:01 p.l. #138703veinikaarija
MemberSee nn “valkude kultus” on kohati läinud liiale. Kulturismi maailmas toimub nende tugev ületähtsustamine. Protsentuaalne jaotus võiks olla 55% süsivesikuid, 30% valku, 15% rasva.
veebruar 2, 2008 at 5:19 p.l. #138705Amarillo
Memberei hakka eraldi teemat tegema.
miks ei tohi nt 10x päevas süüa iga 1 tunni tagant?
veebruar 2, 2008 at 5:24 p.l. #138706Samakamees
Memberei hakka eraldi teemat tegema.miks ei tohi nt 10x päevas süüa iga 1 tunni tagant?
Kalmus rääkis mulle tugevatest maomahladest. U. et keha omastab kõige paremini , kui tekivad tugevad maomahlad. See siis oli vist u. iga 3 tunni tagant. Aga las taräägib sellest vast ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 5:32 p.l. #138708Amarillo
MemberKalmus rääkis mulle tugevatest maomahladest. U. et keha omastab kõige paremini , kui tekivad tugevad maomahlad. See siis oli vist u. iga 3 tunni tagant. Aga las taräägib sellest vast ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul ongi seoses õgimisega maomahlad tundma annud, nagu labor oleks kõhus ja liigub üless alla:D , happeline keskond, ph 13/20
veebruar 3, 2008 at 9:00 e.l. #138739krissss
MemberKeegi oskab öelda kui pikk aeg peab olema viimase toidukorra ja magamamineku vahel?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.