Toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitumine
- This topic has 26 replies, 10 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
neiu112.
-
AutorPostitused
-
märts 1, 2006 at 9:18 e.l. #73012
muc
Memberno mina sõin ainult 2 korda päevas ( hommikul ja päeval ), õhtul ei söönud midagi või siis värsket salatit 6 tundi enne magama minekut. Üldeiselt peale 16.00 ei söönud midagi. Lõpuks kaalusin 43 kg ( nüüd olen 54 kg kuna hakkasin magusat sööma ja palju ). Aga minu jutu point on selles, et kui õhtul ei söö, siis võtab küll alla ja kõvasti.Kas sa tegid enesele ka selgeks, mille arvelt see kaal langes? Kas selline enesetunne ning emotsionaalne seisund oli seda väärt?
märts 1, 2006 at 9:30 e.l. #73017neiu112
MemberNo tervis oli korras, tegin 2 korda nädalas spinningut ka. Mulle on ka öelnud üks treener, et kui õhtul peale trenni sööd siis tulevad lihased, aga kui eesmärk on kaalu langetada, on targem mitte süüa või siis ainult midagi värsket.
Ja see tihti söömine ka ei pea paika minu puhul. Mina söön harva, aga mul ei lähegi kõht tühjaks ja alla võtan kui söön tühja kõhu peale.
märts 1, 2006 at 9:36 e.l. #73021muc
MemberMa ei tea, kas nutta või naerda. Sellele treenerile võid hakata oma arstiarveid tulevikus saatma.
Et ühesõnaga kaks võimalust on, ma saan aru? Kui õhtul sööd, lähed “kapiks” ja kui ei söö, siis kaal ilusti langeb rasva arvelt?
Kulla neiu, Fitnessi naised elavad selle ala nimel, kuid lihased praktiliselt ei kasva. Miks sa arvad, et sinu üks õhtune söögikord sind meheks muudab?
märts 1, 2006 at 9:47 e.l. #73027neiu112
Memberok ok värske salat õhtul, sobib ?
märts 1, 2006 at 9:51 e.l. #73030theONE1
MemberMulle on ka öelnud üks treener, et kui õhtul peale trenni sööd siis tulevad lihased, aga kui eesmärk on kaalu langetada, on targem mitte süüa või siis ainult midagi värsket.huh mis treenereid ikka leidub
??:”> Tavaliselt kardetakse, et jõusaalis saavad naised endale lihased, aga et söömisega võib saada lihaseid, see on ikka väga huvitav lähenemine!
??:”>märts 1, 2006 at 9:53 e.l. #73033bohemianrhapsody
MemberÕhtuks võid mingit valgurikast toitu süüa, mis sisaldab ka rasva mõõdukalt.
Selle lihaste jutu peale tuleb meelde üks jutt, mida lugesin ühest “Atleedist”. Seal keegi kirjutas kuidas üks naine ei julgenud mööda varbseina üles ronida, et kõhtu teha. Et see väike ronimine kasvatab jalalihased suureks
??:”>märts 1, 2006 at 9:55 e.l. #73035muc
MemberEi sobi!
??:”>Vaata oma toidukorrad üle ilusti. Esialgu lisa paar toidukorda ning organiseeri igasse ühte neist loomset valku! Ah üldiselt ega see su kaalu asjust suurt midagi ei muuda. Lihtsalt pidurdab katabolismi. Üldiselt tuleks ikka kogu krempel ringi teha.
märts 1, 2006 at 10:16 e.l. #73042neiu112
Memberkatabolism? krempel?
Mis need on ?
märts 1, 2006 at 10:20 e.l. #73044muc
Member: )
Katabolism on lihaste lagundamine (lihasvalkude koostises olevad aminohapped muudetakse glükoosiks).
Krempli all pidasin silmas su hetke toitumist.
märts 1, 2006 at 10:21 e.l. #73046neiu112
MemberÄkki oskate mulle mingi näidismenüü koostada. Asi selles et tööl olen kümnest üheksani ja tõesti pole aega 6 korda süüa. mingi õuna jõuab vaevu vahepalaks nahka pista.
märts 1, 2006 at 10:32 e.l. #73047muc
MemberMilline töö on? Kas istuv või liikuv? Äkki ütled ametinimetuse.
märts 1, 2006 at 12:19 p.l. #73069neiu112
Memberpoes müüja
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.