Skip to main content

Toitumine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitumine

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    muc
    Member

no mina sõin ainult 2 korda päevas ( hommikul ja päeval ), õhtul ei söönud midagi või siis värsket salatit 6 tundi enne magama minekut. Üldeiselt peale 16.00 ei söönud midagi. Lõpuks kaalusin 43 kg ( nüüd olen 54 kg kuna hakkasin magusat sööma ja palju ). Aga minu jutu point on selles, et kui õhtul ei söö, siis võtab küll alla ja kõvasti.

Kas sa tegid enesele ka selgeks, mille arvelt see kaal langes? Kas selline enesetunne ning emotsionaalne seisund oli seda väärt?

neiu112
    Member

No tervis oli korras, tegin 2 korda nädalas spinningut ka. Mulle on ka öelnud üks treener, et kui õhtul peale trenni sööd siis tulevad lihased, aga kui eesmärk on kaalu langetada, on targem mitte süüa või siis ainult midagi värsket.

Ja see tihti söömine ka ei pea paika minu puhul. Mina söön harva, aga mul ei lähegi kõht tühjaks ja alla võtan kui söön tühja kõhu peale.

muc
    Member

Ma ei tea, kas nutta või naerda. Sellele treenerile võid hakata oma arstiarveid tulevikus saatma.

Et ühesõnaga kaks võimalust on, ma saan aru? Kui õhtul sööd, lähed “kapiks” ja kui ei söö, siis kaal ilusti langeb rasva arvelt?

Kulla neiu, Fitnessi naised elavad selle ala nimel, kuid lihased praktiliselt ei kasva. Miks sa arvad, et sinu üks õhtune söögikord sind meheks muudab?

neiu112
    Member

ok ok värske salat õhtul, sobib ?

theONE1
    Member

Mulle on ka öelnud üks treener, et kui õhtul peale trenni sööd siis tulevad lihased, aga kui eesmärk on kaalu langetada, on targem mitte süüa või siis ainult midagi värsket.

huh mis treenereid ikka leidub :???:”> Tavaliselt kardetakse, et jõusaalis saavad naised endale lihased, aga et söömisega võib saada lihaseid, see on ikka väga huvitav lähenemine! :???:”>

Õhtuks võid mingit valgurikast toitu süüa, mis sisaldab ka rasva mõõdukalt.

Selle lihaste jutu peale tuleb meelde üks jutt, mida lugesin ühest “Atleedist”. Seal keegi kirjutas kuidas üks naine ei julgenud mööda varbseina üles ronida, et kõhtu teha. Et see väike ronimine kasvatab jalalihased suureks :???:”>

muc
    Member

Ei sobi! :???:”>

Vaata oma toidukorrad üle ilusti. Esialgu lisa paar toidukorda ning organiseeri igasse ühte neist loomset valku! Ah üldiselt ega see su kaalu asjust suurt midagi ei muuda. Lihtsalt pidurdab katabolismi. Üldiselt tuleks ikka kogu krempel ringi teha.

neiu112
    Member

katabolism? krempel?

Mis need on ?

muc
    Member

: )

Katabolism on lihaste lagundamine (lihasvalkude koostises olevad aminohapped muudetakse glükoosiks).

Krempli all pidasin silmas su hetke toitumist.

neiu112
    Member

Äkki oskate mulle mingi näidismenüü koostada. Asi selles et tööl olen kümnest üheksani ja tõesti pole aega 6 korda süüa. mingi õuna jõuab vaevu vahepalaks nahka pista.

muc
    Member

Milline töö on? Kas istuv või liikuv? Äkki ütled ametinimetuse.

neiu112
    Member

poes müüja

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.