toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumine
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
Undionu.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2005 at 8:46 p.l. #40214
daemonium
Memberno mina arvan, et kaalulangetamiseks on just 30-50 sekundit paus ideaalne. Kui tahad kaalust alla v6tta, siis peab trenn väga intensiivne olema, ja kes ütles, et seeriate vahel peab täielikult taastuma? Mida intensiivsemalt teed, seda rohkem rasva põletad. Ja kaalust alla v6tmiseks ei peagi suurte raskustega töötama. Parandage mind, kui ma eksin.e-ee …
kui inime kaalub 194cm juures 99kg …
siin vast pole enam mitte vaja kaalu langetada …
aprill 15, 2005 at 9:10 p.l. #52183n2k
Memberaeroobset teen niipalju, et enne treeningu algust 10 minti ja lõpetuseks 20 minti. Vaja rasv siis pealt maha sõita.
aprill 16, 2005 at 7:04 e.l. #52186pacman
Memberaeroobset teen niipalju, et enne treeningu algust 10 minti ja lõpetuseks 20 minti. Vaja rasv siis pealt maha sõita.Sellest aeroobsest jääb sulle kindlasti väheks hakka ka mitte jõusaalipäevadel jooksmas käima..miski 30 minutid maksimaalselt ja umbes kolm korda nädalas,kuid kindlasti peaks sul olema nädalasees üks päev,kus sa lihtsalt puhkad
aprill 16, 2005 at 8:42 e.l. #52188migell
MemberKui tegemist on negatiivse dieediga st. kaalulangetamisega, siis mina ei tee pikki seeriaid vaid 6-8 kordust säilitamaks jõudu. Pausid jätan samaks, sest lihastes on niigi piiratud energiavarud ning lühikeste pausidega ei jõua ma täiel intensiivsusel lõpuni
aprill 16, 2005 at 8:51 e.l. #52191kriskoixx
MemberMigelliga nõus. Vähe kordusi, et säilitada lihast. Rasv maha ikka aeroobsega.
aprill 16, 2005 at 1:53 p.l. #52212n2k
Memberleidsin netist väga kasulikku infi veel rinnalt surumise kohta, äkki kedagi huvitab :
http://www.intense-workout.com/bench_press.html
minu kohta käib siis :
aprill 16, 2005 at 1:59 p.l. #52214erxs11
Member…If you are on some type of a weight gaining diet, then the chances are……Weight gaining diet
Ma sain enne aru, et tegemist oli sinu puhul ikka kaalu langetamise, mitte lisamisega.
aprill 16, 2005 at 8:12 p.l. #52235n2k
Member…If you are on some type of a weight gaining diet, then the chances are……
Weight gaining diet
Ma sain enne aru, et tegemist oli sinu puhul ikka kaalu langetamise, mitte lisamisega.
tegelt langetasingi, aga kodulehe koostaja pani ise millegagi puusse….räägib kaalu juurdevõtmis dieedist?
aprill 18, 2005 at 5:02 e.l. #52239migell
MemberDieedi puhul räägime kontrollitud ja planeeritud toitumisest. See tähendab, et tuleme koopast välja ja ei söö, vastandudes instinktidele, kõike, mis kätte satub ja liigutab. Dieet võib olla kaalu alandav, säilitav või lisav; kohandatud mõnedele haigusnähtudele või näiteks vaid taimse päritoluga saadustel põhinev.
Kodulehe koostaja räägib lisakaloritest selle põhimõttega, et kui me ei söö rohkem, kui me kulutame, siis ei ole meil millegi arvelt rebenenud lihaskiude üles kasvatada seeon koguda jõudu ja massi lihaste arvelt.
aprill 18, 2005 at 7:52 e.l. #52267Undionu
Memberüks tähelepanek rinnaltsurumise (ja üldse treeningu) kohta veel. kuna sa oled üsna pikk, siis on harjutuste sooritamise amplituud ka suur => tehtud töö ja kulutatud energia on suuremad ja sa väsid kiiremini. kui lühikeste kätega ja jässakas kutt laia haardega kangi surub, liigub kang võibolla 15cm üles-alla, sama kui pikal mehel on see vahe ca. 40 cm.
jutu mõte- ära põe, kui sa ei jõua teha palju kordusi, see ei tähenda, et sa nõrk oleks!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.