Skip to main content

toitumine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumine

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    daemonium
    Member

no mina arvan, et kaalulangetamiseks on just 30-50 sekundit paus ideaalne. Kui tahad kaalust alla v6tta, siis peab trenn väga intensiivne olema, ja kes ütles, et seeriate vahel peab täielikult taastuma? Mida intensiivsemalt teed, seda rohkem rasva põletad. Ja kaalust alla v6tmiseks ei peagi suurte raskustega töötama. Parandage mind, kui ma eksin.

e-ee …

kui inime kaalub 194cm juures 99kg …

siin vast pole enam mitte vaja kaalu langetada …

n2k
    Member

aeroobset teen niipalju, et enne treeningu algust 10 minti ja lõpetuseks 20 minti. Vaja rasv siis pealt maha sõita.

pacman
    Member

aeroobset teen niipalju, et enne treeningu algust 10 minti ja lõpetuseks 20 minti. Vaja rasv siis pealt maha sõita.

Sellest aeroobsest jääb sulle kindlasti väheks hakka ka mitte jõusaalipäevadel jooksmas käima..miski 30 minutid maksimaalselt ja umbes kolm korda nädalas,kuid kindlasti peaks sul olema nädalasees üks päev,kus sa lihtsalt puhkad

migell
    Member

Kui tegemist on negatiivse dieediga st. kaalulangetamisega, siis mina ei tee pikki seeriaid vaid 6-8 kordust säilitamaks jõudu. Pausid jätan samaks, sest lihastes on niigi piiratud energiavarud ning lühikeste pausidega ei jõua ma täiel intensiivsusel lõpuni

kriskoixx
    Member

Migelliga nõus. Vähe kordusi, et säilitada lihast. Rasv maha ikka aeroobsega.

n2k
    Member

leidsin netist väga kasulikku infi veel rinnalt surumise kohta, äkki kedagi huvitab :

http://www.intense-workout.com/bench_press.html

minu kohta käib siis :

erxs11
    Member

…If you are on some type of a weight gaining diet, then the chances are……

Weight gaining diet

Ma sain enne aru, et tegemist oli sinu puhul ikka kaalu langetamise, mitte lisamisega.

n2k
    Member

…If you are on some type of a weight gaining diet, then the chances are……

Weight gaining diet

Ma sain enne aru, et tegemist oli sinu puhul ikka kaalu langetamise, mitte lisamisega.

tegelt langetasingi, aga kodulehe koostaja pani ise millegagi puusse….räägib kaalu juurdevõtmis dieedist?

migell
    Member

Dieedi puhul räägime kontrollitud ja planeeritud toitumisest. See tähendab, et tuleme koopast välja ja ei söö, vastandudes instinktidele, kõike, mis kätte satub ja liigutab. Dieet võib olla kaalu alandav, säilitav või lisav; kohandatud mõnedele haigusnähtudele või näiteks vaid taimse päritoluga saadustel põhinev.

Kodulehe koostaja räägib lisakaloritest selle põhimõttega, et kui me ei söö rohkem, kui me kulutame, siis ei ole meil millegi arvelt rebenenud lihaskiude üles kasvatada seeon koguda jõudu ja massi lihaste arvelt.

Undionu
    Member

üks tähelepanek rinnaltsurumise (ja üldse treeningu) kohta veel. kuna sa oled üsna pikk, siis on harjutuste sooritamise amplituud ka suur => tehtud töö ja kulutatud energia on suuremad ja sa väsid kiiremini. kui lühikeste kätega ja jässakas kutt laia haardega kangi surub, liigub kang võibolla 15cm üles-alla, sama kui pikal mehel on see vahe ca. 40 cm.

jutu mõte- ära põe, kui sa ei jõua teha palju kordusi, see ei tähenda, et sa nõrk oleks!

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.