toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumine
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
Undionu.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2005 at 6:11 e.l. #4420
n2k
MemberTeema selline, et eelmise aasta novembris, kui olin oma nägemise järgi trenni teinud umbes 3-4 kuud suutsin teha 50 kiloga seeriaid. Jaanuarist hakkasin kasutama treening- ja toitumiskava ja miskipärast on jõud kadunud. Kas asi võib olla selles, et söön suhteliselt vähem ja olen tänu toitumiskavale mitmeid kilosid ikka alla võtnud. Eelmine aasta jõudsin teha 4×10 ära, praeguse seisuga jõuan 10-10-7-5 :<.
aitäh
aprill 15, 2005 at 7:10 e.l. #52155amilo
MemberKui sul on dieeti silmas pidades koostatud toitumiskava, siis on see täiesti normaalne, et ka jõudu kaob natuke. Nii et ära muretse, peale dieedi lõppu tuleb see ilusasti tagasi
aprill 15, 2005 at 9:34 e.l. #52158Kurupt
Memberpeale dieedi l6ppu? klge mehed olge normid. tyyp teeb 50-ga seeriaid tal ei ole vaja pidada rasvap6letusdieeti. otsi endale normaalne massilisamisdieet kus saad piisavas koguses kaloreid. kaldun arvama et kui 50-ga seeriaid teed siis ei ole sa vist eriline rasvarull, kui nii siis otsi parem toitumiskava, aga kui oled ylekaaluline ja tahad alla v6tta siis lase aga minna. v6ibolla on viga sinu treeningkavas. ehk on see sinujaoks liiga karm? vaata puhkep2evad jne yle ning soovitaks t6siselt oma v6imete yle j2rele m6elda. kui oled pisike poisike kel aint luud ja nahk siis peaks piisama 2x n2dalas heast ja p6hjalikust trennist. see et sul j6ud 2ra kaob on kindlasti ylekurnatusest. ise olen sama kogenud. selleks et massi tuleks peab olema 3 asja paigas : söömine, trenn ja puhkus. k6ik inimesed on erinevad ja k6igile ei sobi k6ik treeningkavad. kui trenni h2sti ei tee siis massi ei tule kah, samas kui 6ieti ei puhka miks peaks see mass siis tulema hakkama? pikenda puhkust v6i v2henda trenni intensiivsust. PS! kui keegi vaidleb vastu ja oskab oma seisukohti p6hjendada siis laske tulla ma loen heameelega
aprill 15, 2005 at 12:48 p.l. #52163alz1
Memberseline asi et kui vana sa oled n2k ??
aprill 15, 2005 at 1:09 p.l. #52164n2k
Membervabandust, olen 17, kaalun 99 kilo ja olen meeter 94 pikk.
aprill 15, 2005 at 2:20 p.l. #52166erxs11
Member50kg teed seeriaid siis mis harjutusele? Ja kes sulle selle toitumis ja treeningplaani koostas?
aprill 15, 2005 at 2:25 p.l. #52169n2k
Memberrinnalihaseid ja kalmus.
aprill 15, 2005 at 2:39 p.l. #52171erxs11
MemberOled sa siis Kalmusega konsulteerinud ka? Kui tema kava koostas ja see ei mõju sulle, siis peaks tema ka kõige paremini teadma, mida seal muuta. Sest nende näitajate juures on 50kg kesine tulemus. Aga jõudu edaspidiseks. Järjepidevus viib sihile.
Edu!
aprill 15, 2005 at 2:45 p.l. #52172n2k
MemberOled sa siis Kalmusega konsulteerinud ka? Kui tema kava koostas ja see ei mõju sulle, siis peaks tema ka kõige paremini teadma, mida seal muuta. Sest nende näitajate juures on 50kg kesine tulemus. Aga jõudu edaspidiseks. Järjepidevus viib sihile.Edu!
tänud, arvatavasti pean tegema siis väiksemate raskustega ja 20 korda seerias. Ma alles 2 ja pool kuud teinud ka, nii, et ega praegu veel mingit ülimat edu pole oodata. Aga tänud vastajatele.
aprill 15, 2005 at 3:59 p.l. #52174Anonüümne
Guestsorry vaan aga 50kg surumist 4×10 on jah nati esine, nati isegi päris hale… kui oled nii pikk ja kaalud 99kg siis ikkna jõudu peaks juurde tegema, mitte kaalu maha võtma. kogu jutu point on selles et olen naissoost ja isegi mina olen sust paljutugevam…
aprill 15, 2005 at 4:30 p.l. #52176Alexander Andrusenko
ModeratorNo ma arvan, et ei ole mõtet inimest alandada. Ta üritab ja näeb vaeva, see on peamine. Küll see jõud ka tuleb, kui samas vaimus jätkata. See, et dieedi ajal jõud väheneb, pidavat olema normaalne. Minu puhul aga oli millegi pärast see vastupidi. Dieedi ajal tuli jõudu juurde rohkem kui massi perioodil. Ja kaalust võtsin päris tublisti alla.
Kas sa võtsid kaalust alla? Tegelikult on see imelik, et aastaga pole sul arengut toimunud. Ma ei tea, äkki teed valesti trenni või ei puhka?
PS: kui eesmärgiks on kaalust alla võtta, siis ei ole jõu arendamine nii tähtis.
aprill 15, 2005 at 5:05 p.l. #52178n2k
Membervõtsin 14 kilo alla, enda arust pole nõrk. Ütleme nii,et mass mitte ei ole allpool, ehk siis kõht, vaid just üleval pool ja jalgades.
äkki on asi selles, et jätan seeriate vahele liiga vähe aega..lugesin, et 1-2 minutit, aga ma jätan kusagil 30-50 sekundit :<
aprill 15, 2005 at 5:45 p.l. #52179erxs11
Membersorry vaan aga 50kg surumist 4×10 on jah nati esine, nati isegi päris hale… kui oled nii pikk ja kaalud 99kg siis ikkna jõudu peaks juurde tegema, mitte kaalu maha võtma. kogu jutu point on selles et olen naissoost ja isegi mina olen sust paljutugevam…Selle jutuga võid minna kuhugi mujale foorumisse. Siin on eesmärgiks teiste aitamine, mitte maha tegemine.
to:n2k
30-50 sek on tõesti vähe puhkust, eriti just algaja puhul….kui ise kunagi alustasin, siis jätsin seeriatel isegi kuni 5min vahed ja ajapikku hakkasin seda siis vähendama…Eks sa pead endale ise selgeks tegema, kas tahad eelkõige arendada jõudu või langetada kaalu.
Isiklikult soovitaksin sul võtta pikemad pausid ja kaalualandamiseks hakata tegelema aeroobsega.
Edu!
aprill 15, 2005 at 5:51 p.l. #52180ROtter
MemberÜldiselt on nii,et suurema kehakaaluga inimesed taastuvad aeglasemalt.Aga sa proovi nii,et suurendad puhkepause iga seeria vahel nt.1.puhkepaus 1min ,iga järgnev +30 sek.Peale igat seeriat suureneb väsimus ja see nõuab järjest suuremat taastumisaega.
aprill 15, 2005 at 6:28 p.l. #52181Alexander Andrusenko
Moderatorno mina arvan, et kaalulangetamiseks on just 30-50 sekundit paus ideaalne. Kui tahad kaalust alla v6tta, siis peab trenn väga intensiivne olema, ja kes ütles, et seeriate vahel peab täielikult taastuma? Mida intensiivsemalt teed, seda rohkem rasva põletad. Ja kaalust alla v6tmiseks ei peagi suurte raskustega töötama. Parandage mind, kui ma eksin.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.