Toitumine
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Toitumine
- This topic has 6 replies, 3 voices, and was last updated 23 years, 11 months tagasi by
dr.Zook.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2002 at 12:52 p.l. #336
Anonüümne
GuestTahan teada mida ja kui palju ning millal süüa, kui trenn on u. järgmine:
E-kerge hommikune sörk+jõusaal pärastlõunal
T-maastikujalgrattatreening
K-sörk+MTB(e. maastikujalgr.)
N-sörk+jõusaal
R-MTB
L-jõusaal
P-MTB
Nädala lõpupoole on loomulikult kergemad trennid!
Võib-olla oskab mõni teadjamees dr.Zook’i siia meelitada !
märts 5, 2002 at 2:52 p.l. #28460Anonüümne
GuestKas oskab keegi öelda, kas tselluliit on tavaline rasvkiht ja omab sama kaalu mis rasvgi? Mulle ütles üks treener, et tselluliidil pole kaalu, on nii? Kui mu reie ümbermõõt vähenes 2cm võrra, aga kaal jäi samaks, kas siis kadus tselluliit või on siin midagi muud?
märts 5, 2002 at 3:10 p.l. #28461Anonüümne
GuestKas oskab keegi öelda, kas tselluliit on tavaline rasvkiht ja omab sama kaalu mis rasvgi? Mulle ütles üks treener, et tselluliidil pole kaalu, on nii? Kui mu reie ümbermõõt vähenes 2cm võrra, aga kaal jäi samaks, kas siis kadus tselluliit või on siin midagi muud?
märts 5, 2002 at 4:37 p.l. #28462hary
MemberSee on teretulnud, et teed mitmekükset trenni. Kuid toidumenüü soovitused on kooskõlas sinu eesmärkkidega. No näiteks kas jõusaali teed väljanägemise või jõunäitajate suurendamiseks mingi ala jaoks…
Kas kaalu on vaja hoida(või koguni langetada?)
märts 6, 2002 at 1:55 p.l. #28463Anonüümne
GuestKaalu oleks u. 5 kg vaja langetada, kuid samas oleks vaja toitumismenyyd mis ka hiljem sobiks.
Jõusaali teen eelkõige jõunäitajate parandamiseks, 25% väljanägemise pärast !!
märts 7, 2002 at 4:03 p.l. #28464dr.Zook
MemberAruka toitumise reeglid on üldiselt lihtsad – ära söö rohkem kui füüsiliselt kulutad (umbkaudne ööpäevane kaloraazh = kehakaal kg x 33, õgvenda vastavalt oma iseärasustele, teed lihtsatest jõutrennijatest rohkem aeroobset trenni ~200-400 kcal/päevas?, sul võib sellevõrra rohkem vaja minna), söö korralikult valku (kehakaal kg x 1,5 grammi), üldkaloraazhist suurema osa peab olema tärklise-tüüpi süsivesikud, jaota toidukaloraazh ühtlaselt üle päeva 5…6 korrale (koguselt rohkem võib süüa hommikul ja trenni ümber), kui tahad rasvast alla võtta: lahuta ööpäevasest üldkaloraazhist ca 300 kcal ja hoia seda, pole soovitav langetada üle 0,5 kg/nädalas (läheb lihase arvelt).
JA PEA PÄEVIKUT!
Tähtis – leia omale toitumise suhtes kogemustega konsultant, sest teisi (tähtsaid) detaile on kõvasti rohkem (sest rohkem küll ma ei viitsi kirjutada).
Nägin hiljuti väikset broshüüri 45.-EEK Jalak, Ööpik, Mardna autoriteks (pealkiri “Toitumine sportlastele” või miskit seesugust.) Loe veel http://www.muscle-fitness.com, http://www.mensfitness.com, getbig.com
märts 7, 2002 at 4:08 p.l. #28465dr.Zook
MemberUudishimulikule: rasv on tegelikult väga kerge (vähe vett!!) kude. Jõutrennijal polegi kõige õigem kaalu vaadata (lihas on raske, aga seda just kasvatada tahetaksegi). Õigem on määrata rasvaprotsent, mõõta ümbermõõtu või usalda peeglit.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.