Toitumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toitumine
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2011 at 8:46 e.l. #22586
Anonüümne
GuestTervist!
Olen leidnud endale hea kava ja tahaks,et keegi mu toitumise ka üle vaataks. Olen ektomorf , 179cm 62kg. Söön küll endaarust palju aga kaal ei tõuse. Sain aru, et kuni 6 korda päevas tleb süüa.
Hommik 7.00: Puder,1-2muna,tee
Koolis mingi 10.30: olen võtnud suht tihti pitsasaia ja vahepeal ka soojaid praekartuleid.
Kooli lõuna 11.40: See mis koolis pakutakse. E,K,R praad ja T,N supp.
Peale kooli 14.00 või 15.00: Kas supp,kartulid või riis.
Enne trenni 16.45 2 muna, piim kõrvale
Peale trenni: Jogurt või kodujuust 200g ja vahepeal ka mõni puuvili kõrvale.
Õhtusöök: Midagi soojatoitu mis ema teinud. Tavaliselt see sama mis peale kooli.
Enne magamaminekut: Jogurt 200g
Eesmärk oleks muidugi juurde võtta ja massi kasvatada. Üks asi veel, et mul ema saab odavalt osta kodujuustu ja jogurtit. Olen lugenud,et kõige parem on peale trenni kohupiima süüa aga kas sobib ka jogurt peale trenni?
mai 1, 2011 at 9:59 e.l. #300089Jaaniuzz
MemberToidukorrad on normaalsete vahedega, ei tea küll mis seal koolis pakutakse praena, vast mingi pikkpoiss ja šnitsel jne. See ka okei. Kui ema saab sul piimatooteid soodsalt siis soovitan pärast trenni ja enne magamaminekut ikka kohupiima või kodujuustu süüa, jogurti võid sinna juurded lihtsalt lisada. Paljast jogurtit ei ole ka mõtet pärast trenni juua.
mai 1, 2011 at 11:06 e.l. #300098Kevin de puta madre
MemberTervist!Olen leidnud endale hea kava ja tahaks,et keegi mu toitumise ka üle vaataks. Olen ektomorf , 179cm 62kg. Söön küll endaarust palju aga kaal ei tõuse. Sain aru, et kuni 6 korda päevas tleb süüa.
Hommik 7.00: Puder,1-2muna,tee PAISTAB OK OLEVAT, PUDRU KOGUST MUIDUGI EI TEA JA KA SORTI MITTE, SOOVITAKS KAERAHELBEID.
Koolis mingi 10.30: olen võtnud suht tihti pitsasaia ja vahepeal ka soojaid praekartuleid. SIIT ON VALK PUUDU PÕHIMÕTTELISELT. PITSASAI ON RÄMPS, PRAEKARTUL ÜKSINDA KA VÄGA LAHJA. PANEKS SIIA NTKS 75G MANDLEID
Kooli lõuna 11.40: See mis koolis pakutakse. E,K,R praad ja T,N supp. SUPIPÄEVADEL LISAKS KA NATUKE MIDAGI VALGURIKKAMAT. KODUJUUSTU NÄITEKS POOL TOPSI.
Peale kooli 14.00 või 15.00: Kas supp,kartulid või riis. SOBIB
Enne trenni 16.45 2 muna, piim kõrvale PAISTAB KA TÄITSA OK
Peale trenni: Jogurt või kodujuust 200g ja vahepeal ka mõni puuvili kõrvale. JOGURT PEALE TRENNI HEA MASSILISAJAKS. KUI VÕTAD KODUJUUSTU LISAKS SINNA KA SÜSIVESIKUID, PAAR KOLM PUUVILJA SOBIKS HÄSTI.
Õhtusöök: Midagi soojatoitu mis ema teinud. Tavaliselt see sama mis peale kooli. SOBIB
Enne magamaminekut: Jogurt 200g SUHKUR, EI OLE HEA ENNE MAGAMAMINEKUT, 200G KOHUPIIMA VÕI KODUJUUSTU.
Eesmärk oleks muidugi juurde võtta ja massi kasvatada. Üks asi veel, et mul ema saab odavalt osta kodujuustu ja jogurtit. Olen lugenud,et kõige parem on peale trenni kohupiima süüa aga kas sobib ka jogurt peale trenni?
Üldiselt ei saa väga korrektiive teha, koguseid pole suuremas osas märgitud. Peale trenni pole üldiselt vahet kas kodujuust või kohupiim. Sinna kõrvale lihtsalt vaja kiireid süsikaid. Jogurt on hea massilisajana. Kilone jogurt ligikaudu ~800 kcali ringi. Seal ka piisavalt valku (30-35g) ja suures koguses suhkrut, mis su kasvama peaks panema (100g+).
mai 1, 2011 at 11:56 e.l. #300101gmaster
MemberPakk kodujuustu ka päeva peale ära jaotada, millegagi segada ja hakkaks looma juba.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.