Skip to main content

toitumine

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere Olen 16 aastane 177 cm pikk ja kaalun umbes 67kg. Jõusaalis olen käinud regulaarselt umbes 3 kuud. Muidu olen enamvähem oma kehaga rahul, aga kõhupealt ei taha kuidagi rasv kaduda. Lugesin siit foorumist, et eelkõige peaks selle jaoks korda saama toitumise, lisangi siia siis oma toitumise, et keegi targem oskaks öelda, kas toitun õieti või mitte ja mida saaks parandada. Nagu kõik ütlevad, et saada kõhulihaseid peab köögis korra majja saama.

Hommikusöök 7.30

100g müslit piimaga või siis putru keedetud piimaga,

100gkohupiima ja üks banaan , joogiks kohv.

Lõuna 11.30-12.00

Enamasti olen koolis ja söön koolitoitu, milleks on kas kartul või mingi supp, vahel harva ka kala.

Kuid kui olen kodus siis söön 150g kanafileed, kõrvale kas riis või makaronid, kaks viilu musta leiba, 100g toorsalatid

Õhtusöök 18.00-19.00

3 või 4 tervet muna, kaks viilu leiba leivapeale panen sinki.

või siis kartul ja sinna kõrvale kas tuunikala või mingit muud valget kala või liha.

Jõusaalis käin 4 korda nädalas.

BigH
    Member

Tere Olen 16 aastane 177 cm pikk ja kaalun umbes 67kg. Jõusaalis olen käinud regulaarselt umbes 3 kuud. Muidu olen enamvähem oma kehaga rahul, aga kõhupealt ei taha kuidagi rasv kaduda. Lugesin siit foorumist, et eelkõige peaks selle jaoks korda saama toitumise, lisangi siia siis oma toitumise, et keegi targem oskaks öelda, kas toitun õieti või mitte ja mida saaks parandada. Nagu kõik ütlevad, et saada kõhulihaseid peab köögis korra majja saama.

Hommikusöök 7.30

100g müslit piimaga või siis putru keedetud piimaga,

100gkohupiima ja üks banaan , joogiks kohv.

Lõuna 11.30-12.00

Enamasti olen koolis ja söön koolitoitu, milleks on kas kartul või mingi supp, vahel harva ka kala.

Kuid kui olen kodus siis söön 150g kanafileed, kõrvale kas riis või makaronid, kaks viilu musta leiba, 100g toorsalatid

Õhtusöök 18.00-19.00

3 või 4 tervet muna, kaks viilu leiba leivapeale panen sinki.

või siis kartul ja sinna kõrvale kas tuunikala või mingit muud valget kala või liha.

Jõusaalis käin 4 korda nädalas.

Pane ennem trenni ja peale trenni toidukord ka sisse;)

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.