Skip to main content

Toitainete vahekord?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitainete vahekord?

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

Mis jurad siin, kas keegi siin tegi talle toitumiskava? Minuarust need kes siin midagi soovitasid rõhutasid “kõik”, et kui midagi täpsemalt soovitada siis peaks inimesest rohkem teadma.

Aga sa oled vist naiste toitumisalane spetsialist. Võiksid hakata ise oma antud soovitusega tegelema siin lehel. Saaksid näha kui kiiresti sind kohtusse kaevatakse.

ROtter
    Member

Rohkem annavad sooja hästi treenitud lihased ja tänapäeval rasvapolstrile panustades, et talvel soe oleks pole vast vajalik. Riided on ikka need mis meid talvel alajahtumast hoiavad.

Oled sa ikka tähele pannud, kuidas tänapäeval tibid talvel riides käivad – stringid, miniseelik, naba ja selg paljas, jope vaevalt püksivärvlini. Me ei ela Hispaanias,

hehee
    Member

Oled sa ikka tähele pannud, kuidas tänapäeval tibid talvel riides käivad – stringid, miniseelik, naba ja selg paljas, jope vaevalt püksivärvlini. Me ei ela Hispaanias,
    Bonsuna
    Member

Kust sa v6tad, et ma olen ainult naiste toitumise spetsialist?

Erinevalt sinust on olen ma seda ylikoolis 6ppinud…ja mitte ainult naiste toitumist.

Ma ei arva neist ülikooli diplomi omanikest just palju. (väljaarvatud mõned erandid) Vaata siinsamas ühte teist teemat kus isegi lektor lolli juttu ajab, mis siis veel üliõpilastest.

Aga loomulikult võimalik on , et sina asja jagad. Erinevalt sinust mina spetsalistiks ennast ei pea, seda nii meeste kui naiste toitumises. Aga jah, ülikool, peaks selle vist läbi käima, et Aileke mind aksepteerida suudaks.

Bonsuna
    Member

See on küll naiste endi traagika, kui riidesse ei mõista panna.

“Ja ta ei vaata mind…… Absoluuuuutselt!”

Et siis söödame kõik tibid pekki kuna nad ei taha ennast korralikult riidesse panna.

AlanBStard
    Moderator

“Ja ta ei vaata mind…… Absoluuuuutselt!”

Et siis söödame kõik tibid pekki kuna nad ei taha ennast korralikult riidesse panna.

Et söödame pekki, siis nad ei julge paljalt ringi käia ?

Aile
    Member

Ma ei arva neist ülikooli diplomi omanikest just palju. (väljaarvatud mõned erandid) Vaata siinsamas ühte teist teemat kus isegi lektor lolli juttu ajab, mis siis veel üliõpilastest.

Aga loomulikult võimalik on , et sina asja jagad. Erinevalt sinust mina spetsalistiks ennast ei pea, seda nii meeste kui naiste toitumises. Aga jah, ülikool, peaks selle vist läbi käima, et Aileke mind aksepteerida suudaks.

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.