Toitainete jaotus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitainete jaotus
- This topic has 39 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
anelka.
-
AutorPostitused
-
mai 13, 2008 at 2:48 e.l. #153839
kuuliks
MemberSiinsed rasvarikka toitumise soovitajad on juba nagu mingi sekt, hullemad juba kui Jehoovakad vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasvad põlevadki ainult rasvas.
mai 14, 2008 at 11:38 p.l. #154087Fred Antson
MemberSee kõlaks umbes nii:Läksin eile tanklsse autole bensiini lisama. Tegemist oli UNO-X automaattanklaga. Samal hetkel kui raha masinasse torkasin, nägin silti kolesteroolivaba. Reageerisin kiirelt, kuid oli juba hilja… Robot pumpas paagi s**** täis. Eemal oli veel suur lipp “Kolesteroolivaba” ja mingi pilbas sildiga “Hea südamele”. Viimane tankimine UNO-X tanklas. USA-s on väga populaarsed kolesteroolivabad tooted: mineraalvesi, sõõrikud jne. Rinnapiimas on kõrge kolesterooli sisaldus – arvate, et Emake Loodus eksis?
Toitumises ja meditsiinis valitsevad arusaamad on nii absurdsed ja inimvaenulikud, et mulle meenub aeg-ajalt, kuidas laulis ühes oma loos Morrissey:
“..come, come nuclear war”..
juuni 1, 2008 at 7:51 e.l. #156198maximus89
MemberMainin, et praeguseks olen toitunud 40% rasvad, 25% valk ja 35% süsivesikud ja ~3000kcal päevas, 5 toidkorda päevas.Olen tulemusega rahul ja six-pack on juba ilusti väljas.Trenni 4x nädalas jõusaal ja ülejäänud 3 päeval jooksen 15km.Lihtsalt tagasisideks, kui kedagi huvitab, kuidas toimis.
juuni 1, 2008 at 8:43 e.l. #156200Vilps
MemberLihtsalt puhtast huvist – milline su tavaline päevane toidumenüü välja näeb?
juuni 1, 2008 at 1:36 p.l. #156212Grizly
MemberMa küsiks vahel, et kui toituda nii et süüa palju valgurikkaid toite (kana, muna, tuunikala) ja toorsalatit oliiviõliga kõrvale , siis kas sinna oleks vaja veel süsivesikuid või tohin ma rasva alandamise mõttes niimoodi toituda ?(lühidalt siis : Palju valku,Normaalselt rasva ja vähe süsivesikuid)
juuni 1, 2008 at 1:51 p.l. #156216maximus89
MemberMa küsiks vahel, et kui toituda nii et süüa palju valgurikkaid toite (kana, muna, tuunikala) ja toorsalatit oliiviõliga kõrvale , siis kas sinna oleks vaja veel süsivesikuid või tohin ma rasva alandamise mõttes niimoodi toituda ?(lühidalt siis : Palju valku,Normaalselt rasva ja vähe süsivesikuid)Ma niimoodi toitungi, ainult hommikul söön ühe korraliku süsivesikurikka täisterapudru jogurtiga, peaaegu pool päevastest süsivesikutest tuleb hommikul.Lõuna on rasvarikas, sealt ma saan enamuse päevaseid küllastunud rasvu, enamasti lõunal söön kartulit ja mingit liha.3. söögikord on 135g tuunikala, 2 klaasi piima, puuvilja ja oliiviõli omajagu, 4. on 3 muna, oliiviõli, 2 klaasi piima ja jällegi puuvilju ja õhtul söön 250 grammi maitsestamata kohupiima.Kõigil söögikordadel tuleb ~35g valku, muud toitained varieeruvad.
juuni 1, 2008 at 2:18 p.l. #156222Vägivaldur
MemberToitumises ja meditsiinis valitsevad arusaamad on nii absurdsed ja inimvaenulikud, et mulle meenub aeg-ajalt, kuidas laulis ühes oma loos Morrissey:“..come, come nuclear war”..
Mumeelest oli see küll “Come, Come, Come – nuclear bomb” aga potaato poteito.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2008 at 3:09 p.l. #156227ROtter
MemberMa küsiks vahel, et kui toituda nii et süüa palju valgurikkaid toite (kana, muna, tuunikala) ja toorsalatit oliiviõliga kõrvale , siis kas sinna oleks vaja veel süsivesikuid või tohin ma rasva alandamise mõttes niimoodi toituda ?(lühidalt siis : Palju valku,Normaalselt rasva ja vähe süsivesikuid)Lühidalt siis: normaalselt valku, palju rasva ja vähe süsivesikuid – ei ole otstarbekas kasutada valku energiaallikana.
juuni 1, 2008 at 3:19 p.l. #156233Grizly
MemberLühidalt siis: normaalselt valku, palju rasva ja vähe süsivesikuid – ei ole otstarbekas kasutada valku energiaallikana.Okei, ma proovin niimoodi.Kas rasvana sobiks kasutada oliiviõli lõunal supilusikatäis ja õhtul kalaõli…. hommikuti ei tarbiks muud rasva kui piimas
juuni 1, 2008 at 4:47 p.l. #156239anelka
Membernuclear bomb oli ja tanklakett hoopis Neste. Fred, tuleb ka aeg mil “nemad” vaikivad valust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.