Toitainete jaotus
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitainete jaotus
- This topic has 39 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
anelka.
-
AutorPostitused
-
mai 12, 2008 at 11:05 e.l. #153728
maximus89
MemberHakkame siis analüüsima, kus on “kala” peidus, et kehakaal ei vähene, selleks pead kõik kirja panema. Mõõtühik “lonksu” mahud ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis saab selguse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 4x nädalas jõusaali ei ütle mulle näiteks midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Siin on mu menüü analüüs, see on selline pisut suurema kaloraazhiga päev, valgušheik on ka seal sees juba – link.See on väiksema kaloraazhiga päev, valgušehik on samuti seal sees (jõusaalivabadel päevadel šheiki ei joo) – link2Enamasti jääb mu päevane kaloraazh 3200-3800 kcal vahele.4x nädalas jõusaali näeb enamasti välja umbes selline: 45min jõusaalis (rasked baasharjutused – jõutõmme, kükk, rebimine – kordused 6-
20min sõudmist + venitused ka muidugi enne ja pärast.Ülejäänud 3 päeva nädalas teen kodus kõhtu ja käin jooksmas umbes tunnikese.Kuna praegu on eksamipuhkus ja kooliga seotud kalorikulu jääb ära, siis võiks öelda, et mu trennivaba aeg on “mõõdukalt aktiivne” mõni päev isegi “peaaegu istuv”.Alla oleks vaja võtta mingi 3-4 kilo rasva et rasvaprotsent oleks alla 10-ne.Samas ma ei saa süsivesikute kogust veel rohkem enam piirata, muidu ma ei taastuks ära.mai 12, 2008 at 12:40 p.l. #153735katsi
MemberSiinsed rasvarikka toitumise soovitajad on juba nagu mingi sekt, hullemad juba kui Jehoovakad vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2008 at 12:52 p.l. #153737ROtter
MemberSiin on mu menüü analüüs, see on selline pisut suurema kaloraazhiga päev, valgušheik on ka seal sees juba – link.See on väiksema kaloraazhiga päev, valgušehik on samuti seal sees (jõusaalivabadel päevadel šheiki ei joo) – link2Enamasti jääb mu päevane kaloraazh 3200-3800 kcal vahele.4x nädalas jõusaali näeb enamasti välja umbes selline: 45min jõusaalis (rasked baasharjutused – jõutõmme, kükk, rebimine – kordused 6-
20min sõudmist + venitused ka muidugi enne ja pärast.Ülejäänud 3 päeva nädalas teen kodus kõhtu ja käin jooksmas umbes tunnikese.Kuna praegu on eksamipuhkus ja kooliga seotud kalorikulu jääb ära, siis võiks öelda, et mu trennivaba aeg on “mõõdukalt aktiivne” mõni päev isegi “peaaegu istuv”.Alla oleks vaja võtta mingi 3-4 kilo rasva et rasvaprotsent oleks alla 10-ne.Samas ma ei saa süsivesikute kogust veel rohkem enam piirata, muidu ma ei taastuks ära.Üldiselt on nii, kui tahad kehakaalu suurendada, peab sööma 45kcal/kehakaalu kg kohta, sinu puhul 45 x 85 = 3825 kcal, nagu näha, peab paika, sest su kehakaal suureneb. Kehakaalu säilitamiseks peab sööma 40 kcal/kg kohta, 40 x 85 = 3400 kcal. Kehakaalu vähendamiseks peab sööma 35kcal/kg kohta, 35 x 85 = 2975 kcal.
Esialgu pead hakkama toituma link2 kaloraaži järgi 3-4 nädalat, organismile on vaja ülemineku aega ka. Üks lonks oliiviõli asenda ühe lonksu kalaõliga ja teine lonks kookosega, kolmas lonks jääb nii nagu on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seleeni on väga palju, pead vähendama.mai 12, 2008 at 12:54 p.l. #153739Aile
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oii ei teadnudki, siis otsin toitu kus on rohkem mineraal aineid sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiudaineid…sa tahtsid vist 8elda?
Juurvili, teravili, mida v2hem t88deldud, seda parem.
mai 12, 2008 at 12:57 p.l. #153740ROtter
MemberSiinsed rasvarikka toitumise soovitajad on juba nagu mingi sekt, hullemad juba kui Jehoovakad vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anelka võib sulle populaarteaduslikus vormis rääkida liigse insuliini kahjulikkusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2008 at 1:00 p.l. #153743Aile
MemberAnelka võib sulle populaarteaduslikus vormis rääkida liigse insuliini kahjulikkusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liigne insuliin on p6hjustatud pigem rafineeritud suhkru tarbimisest.
mai 12, 2008 at 1:06 p.l. #153745oss
MemberKust sinu andmed pärinevad?Kaloriarvutist siit lehelt:
kookoshelves (100 g):
– 707 Kcal, 62 g rasva, 6 g valgud, 30 g süsivesikud, 24 g kiudaineid
Kaloreid kokku: 707 Kcal
Rasva: 62 g.
Valke: 6 g.
Süsivesikuid: 30 g.
Kiudaineid: 24 g.
62 + 6 + 30 + 24 = ÜLE 100 GRAMMI!!!
mai 12, 2008 at 2:17 p.l. #153753Tervis7
Member62 + 6 + 30 + 24 = ÜLE 100 GRAMMI!!!Kiudained on ka süsivesikud st selle 30 sees on ka 24.
Lugesin Anelka posti kiirustades. Kõik selge.
mai 12, 2008 at 3:02 p.l. #153762ROtter
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2008 at 3:13 p.l. #153763veinikaarija
MemberRasvarikas toitumine – järjekordne, mitte just moeröögatus, vaid pigem üks tõusulaine suures toitumisviiside meres.
Selliseid fenomene on ikka olnud ja neid tuleb veelgi. Mõned aastakümned tagasi toimus nö süsivesikute revolutsioon, mõni aeg tagasi valkude oma.
Eks me näe kuhu tulevik meid viib.
mai 12, 2008 at 3:30 p.l. #153768ROtter
MemberRasvarikas toitumine – järjekordne, mitte just moeröögatus, vaid pigem üks tõusulaine suures toitumisviiside meres.Selliseid fenomene on ikka olnud ja neid tuleb veelgi. Mõned aastakümned tagasi toimus nö süsivesikute revolutsioon, mõni aeg tagasi valkude oma.
Eks me näe kuhu tulevik meid viib.
Selliseid mõttesähvatusi saavad endale lubada need, kes ei ole kursis inimese füsioloogiaga ega anatoomiaga.
Mis siin ikka uskuda – terve põlvkond inimesi on kasvatatud üles teadmisega, et süsivesikud on energia allikas ja rasvad on pahad, ning kahjuks on selle teadmise omaks võtnud ka üks koolkond toitumisspetsialiste. Lisaks on tohutud rahad mängus toiduainetööstusel (näit. rasvavabad tooted) ning ravimitööstusel, ja kui kõik hakkaks tervislikult sööma, siis ei oleks enam midagi teha kolesteroolitaseme mõõtjatega, vererõhutablettidega ja kõigi nende muude vidinate ja rohtudega, mis ennast süsivesikutest haigeks söönud inimesed igapäevaselt vajavad. Võib võtta aastaid, enne kui praegused trendid muutuvad.
mai 12, 2008 at 4:04 p.l. #153773Blackdom
MemberLiigne insuliin on p6hjustatud pigem rafineeritud suhkru tarbimisest.Mkhmmm.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile Kuuda teab, sest tema usub!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2008 at 4:34 p.l. #153775Aile
MemberSelliseid mõttesähvatusi saavad endale lubada need, kes ei ole kursis inimese füsioloogiaga ega anatoomiaga.Mis siin ikka uskuda – terve põlvkond inimesi on kasvatatud üles teadmisega, et süsivesikud on energia allikas ja rasvad on pahad, ning kahjuks on selle teadmise omaks võtnud ka üks koolkond toitumisspetsialiste. Lisaks on tohutud rahad mängus toiduainetööstusel (näit. rasvavabad tooted) ning ravimitööstusel, ja kui kõik hakkaks tervislikult sööma, siis ei oleks enam midagi teha kolesteroolitaseme mõõtjatega, vererõhutablettidega ja kõigi nende muude vidinate ja rohtudega, mis ennast süsivesikutest haigeks söönud inimesed igapäevaselt vajavad. Võib võtta aastaid, enne kui praegused trendid muutuvad.
mhm..Mul yks statiinis6ltlane peres olemas ja peaks mainima, et ei ole sugugi kerge nende sydamearstidega s6dida.
Yks hea raamat, mis seda teha aitab on siin
mai 12, 2008 at 5:04 p.l. #153783anelka
MemberAnelka võib sulle populaarteaduslikus vormis rääkida liigse insuliini kahjulikkusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kõlaks umbes nii:
Läksin eile tanklsse autole bensiini lisama. Tegemist oli UNO-X automaattanklaga. Samal hetkel kui raha masinasse torkasin, nägin silti kolesteroolivaba. Reageerisin kiirelt, kuid oli juba hilja… Robot pumpas paagi s**** täis. Eemal oli veel suur lipp “Kolesteroolivaba” ja mingi pilbas sildiga “Hea südamele”. Viimane tankimine UNO-X tanklas. USA-s on väga populaarsed kolesteroolivabad tooted: mineraalvesi, sõõrikud jne. Rinnapiimas on kõrge kolesterooli sisaldus – arvate, et Emake Loodus eksis?
mai 12, 2008 at 9:34 p.l. #153833AlanBStard
ModeratorSiinsed rasvarikka toitumise soovitajad on juba nagu mingi sekt, hullemad juba kui Jehoovakad vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eestisse jõuab igasugune info mitmeaastase hilinemisega, mõnda kohta jõuab varem.
Kulturistid-fitnessistid loevad miskipärast Pubmedi palju rohkem kui arstid ja mainstream-toitumisteadlased.
Inerts on igal pool suur. Ja tehtud investeeringud tuleb tasa teenida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.