Skip to main content

Toitained, kust saab kõige rohkem

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitained, kust saab kõige rohkem

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    kahm
    Member

aga kui palju oleks normaalne süüa rosinaid peale trenni?

Terranova
    Member

aga kui palju oleks normaalne süüa rosinaid peale trenni?

ca. 200g

Celone
    Member

ca. 200g

19 kuud ootasime vastust

Capricorn
    Member

Rõhutaks sellele et pähklites olev rasv on taimne ja sind paksuks ei tee!

Rasv on rasv, selles mõttes, et 1 g rasva sisaldab ikkagi 9 Kcal, samal ajal kui 1 g süsivesikuid ja valku sisaldavad kumbki 4 Kcal. Kõik oleneb kogustest.

“Maapähklid (1000 g):

– 5640 Kcal, 250 g valku, 120 g süsivesikuid, 460 g rasva”

Söö iga päev kilo maapähkleid ja oled üsna ruttu paksuke valmis, isegi siis kui mitte midagi muud peale selle 1 kg pähklite päeva jooksul ei söö, sest kalorite hulk on lihtsalt nii kohutavalt suur. <_<“>

(ok, nüüd märkasin, et keegi on vana teema üles kaevanud ja tsiteerisin 2 a vana postitust, mis ei tähenda loomulikult et mu jutt õige poleks)

veinikaarija
    Member

Rasv on rasv, selles mõttes, et 1 g rasva sisaldab ikkagi 9 Kcal, samal ajal kui 1 g süsivesikuid ja valku sisaldavad kumbki 4 Kcal. Kõik oleneb kogustest.

“Maapähklid (1000 g):

– 5640 Kcal, 250 g valku, 120 g süsivesikuid, 460 g rasva”

Söö iga päev kilo maapähkleid ja oled üsna ruttu paksuke valmis, isegi siis kui mitte midagi muud peale selle 1 kg pähklite päeva jooksul ei söö, sest kalorite hulk on lihtsalt nii kohutavalt suur. <_<“>

(ok, nüüd märkasin, et keegi on vana teema üles kaevanud ja tsiteerisin 2 a vana postitust, mis ei tähenda loomulikult et mu jutt õige poleks)

Minu teadmised on selle ajaga muutunud.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.