Toit vs Trenn!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toit vs Trenn!
- This topic has 35 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Sakurai.
-
AutorPostitused
-
oktoober 19, 2009 at 6:03 p.l. #228852
mees232
Member2750 kcalvalk: 200g x 4 =800 29%
rasv: 150g x 9 =1350 49%
süsikad: 150g x 4 =600 22%
Raske arusaada miks rasva osakaal päevasest kaloraazist peab olema 49%?
Olen ise praegu dieedil ja minu näidud:
valk – 27%
rasv – 20%
süsikad – 53%
2750 kcal treenivale meesterahvale on ilmselgelt vähe.
et peaks sysikaid rohekm ja rasvu vähem,olen jälle kuulnud ka teist juttu.
oktoober 19, 2009 at 6:07 p.l. #228854asdfghjkl
Membermis need muud asjaolud on?Seda võiks keegi uurida, ma lihtsalt oletan, kui googeldada otsinguga “genes affect lipid metabolism”, äkki siis leiaks miskit konkreetset seletust.
Loogiline tundub mulle, et mistahes kütust kehva autosse ka ei kallaks, ja kuitahes hästi auto eest ka ei hoolitseks, see auto kuigi pikka eluiga ei oma.
Kui inimesed sünnivad erineva testosterooni tasemega, jm hormoonide tasemega, ja erineva lihaskiudude hulgaga, siis ilmselt võib arvata, et erinev saab kõigil olema ka need osad kehat, mis rasva kasutust mõjutavad.
Kui saadakse täisealiseks ehk sinna 18a kanti siis geenid lukustavad rasvarakkude juurde tootmise ja see kogus on inimeseti erinev, ja enam neid juurde ei tulevat, nad vaid paisuvad edaspidi, kuid see hulk mis tekib neid on ma arvan peamiselt samamoodi geneetiliselt ette programmeeritud, samamoodi nagu juuksekarvade kogus. Selle huvitava fakti rasvarakkude lõplikust kogusest täisealiseks saamisel, leidsin siit:
http://www.sivamdesign.com/home/fitness/fi…im_factors.html
Ma arvan, et keegi võiks täpsustada ja ümber lükata minu juttu, oleks huvitav mõnda head artiklit lugeda. Aga ma väidaks, et üle 50% määrab meie vormi nn geneetika.
Ma arvan, et kehakaal sõltub 70% toitumisest. Sa võid rauda tassida aga kui sa ikka päevas tangid omale rohkem süüa sisse, kui vaja siis fakt on see et su kehakaal ei lange ka.Niiet toitumine on ikka ultratähtis. Kaalu võid kaotada ilma trenni tegemata ka, aga efektiivsem on treenida samal ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kes ikka paksuke on, see selleks ka jääb, see toitumine siin miskit ei muuda suurt. Kes on määratud suhkruhaige või muud moodi olema kehv või nõrk, siis seal midagi suurt see toit ei paranda, söögu kasvõi parima spetsialisti kava järgi.
oktoober 19, 2009 at 6:13 p.l. #228856mees232
MemberSeda võiks keegi uurida, ma lihtsalt oletan, kui googeldada otsinguga “genes affect lipid metabolism”, äkki siis leiaks miskit konkreetset seletust.Loogiline tundub mulle, et mistahes kütust kehva autosse ka ei kallaks, ja kuitahes hästi auto eest ka ei hoolitseks, see auto kuigi pikka eluiga ei oma.
Kui inimesed sünnivad erineva testosterooni tasemega, jm hormoonide tasemega, ja erineva lihaskiudude hulgaga, siis ilmselt võib arvata, et erinev saab kõigil olema ka need osad kehat, mis rasva kasutust mõjutavad.
Kui saadakse täisealiseks ehk sinna 18a kanti siis geenid lukustavad rasvarakkude juurde tootmise ja see kogus on inimeseti erinev, ja enam neid juurde ei tulevat, nad vaid paisuvad edaspidi, kuid see hulk mis tekib neid on ma arvan peamiselt samamoodi geneetiliselt ette programmeeritud, samamoodi nagu juuksekarvade kogus. Selle huvitava fakti rasvarakkude lõplikust kogusest täisealiseks saamisel, leidsin siit:
http://www.sivamdesign.com/home/fitness/fi…im_factors.html
Ma arvan, et keegi võiks täpsustada ja ümber lükata minu juttu, oleks huvitav mõnda head artiklit lugeda. Aga ma väidaks, et üle 50% määrab meie vormi nn geneetika.
Ma arvan, et kes ikka paksuke on, see selleks ka jääb, see toitumine siin miskit ei muuda suurt. Kes on määratud suhkruhaige või muud moodi olema kehv või nõrk, siis seal midagi suurt see toit ei paranda, söögu kasvõi parima spetsialisti kava järgi.
sul vb õigus,aga õige toit ja trenn aitab kindlasti.
oktoober 19, 2009 at 6:20 p.l. #228859samuil
Memberet peaks sysikaid rohekm ja rasvu vähem,olen jälle kuulnud ka teist juttu.Ok!Mida sa aga ise teed selleks ,et sinu organism kasutaks rasva energia tootmiseks.Käid jõusaalis ja loodad ,et kehakaal langeks?Kahjuks ei tea kui vana sa oled ja mis on kehakaal.
Anna andeks aga ma ei saa aru, miks sa ajad endale rasva sisse ja samas tahad tast lahti saada?
oktoober 19, 2009 at 6:23 p.l. #228862mees232
Memberveidike OT,aga palju peaks kalaõli võtma mitu g? kas 10g võib?
oktoober 19, 2009 at 6:33 p.l. #228868R.Tamm
MemberAnna andeks aga ma ei saa aru, miks sa ajad endale rasva sisse ja samas tahad tast lahti saada?Lühidalt: ilmselt seepärast, et nii need asjad enamasti toimivad.
oktoober 19, 2009 at 7:55 p.l. #228900samuil
MemberKaalu langetamiseks on kolm võimalust:
1.Langetad päevast kaloraazi(rasv,valk,süsikad) ja jätad trennigul intensiivsuse samaks
2.Päevane kaloraaz jääb samaks,kuid treeningul intensiivsus tõuseb
3.Langetad päevast kaloraazi ja tõstad treeningul intensiivsust
Kui mu päevases kaloraazis on süsivesikute osakaal 22%,siis mille pealt ma tõstan intensiivsust?
Lihased on varsti glükogeenist tühjad ja “auku” kukkumine aja küsimus.
oktoober 20, 2009 at 4:39 e.l. #228933ROtter
MemberOk!Mida sa aga ise teed selleks ,et sinu organism kasutaks rasva energia tootmiseks.Käid jõusaalis ja loodad ,et kehakaal langeks?Kahjuks ei tea kui vana sa oled ja mis on kehakaal.Anna andeks aga ma ei saa aru, miks sa ajad endale rasva sisse ja samas tahad tast lahti saada?
Sa vist oled sel ajal trennis olnud, kui õigest toitumisest on räägitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2009 at 5:36 p.l. #229127samuil
MemberSa vist oled sel ajal trennis olnud, kui õigest toitumisest on räägitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah,olen süüdi!Kui kooli jõudsin olid tunnid juba alanud…Jätsin trenni täna vahele ja harisin ennast.Materialid siin.Peatükid:”Toitumine.Üldised põhimõtted”lk.61 ja “Toitumine kehakaalu vähendamiseks”lk.66
oktoober 20, 2009 at 6:30 p.l. #229143ROtter
MemberJah,olen süüdi!Kui kooli jõudsin olid tunnid juba alanud…Jätsin trenni täna vahele ja harisin ennast.Materialid siin.Peatükid:”Toitumine.Üldised põhimõtted”lk.61 ja “Toitumine kehakaalu vähendamiseks”lk.66oktoober 20, 2009 at 6:52 p.l. #229150samuil
MemberHuvitav ,et te täna leidsite sellise artikli.Eile tõmbasite ju mulle vee peale.Ise olles praegu dieedil ei kasuta tsüklilist süsivesikudieeti.Kasutan laadimispäeva esialgu veel iga 7 päev,kui läheb raskemaks hakkan kasutama iga 5 päev.Treening üles ehitatud superseeriatele 4 päeva jaotus.Kaal langeb ilusasti,praegu keskmiselt 600g nädalas. Päevane kal.:valgud 27%,rasv 20%,süsikad 53%.
oktoober 20, 2009 at 6:54 p.l. #229151oktoober 20, 2009 at 7:13 p.l. #229155samuil
MemberNäib nagu lahmite paremale ja vasakule,oma arvamust ei olegi.Tarvitasin ka jõuperioodil süsivesikuid 58% kaloraazist ja ei võtnud 20kg juurde.Vastuseks teema algatajale,aeroobne on hea vahend millega rasvapõletust kiirendada.Ise sõidan trennipäeval enne hommikusööki veloergomeetril 30min. pulsil 60-70% max.pulsist ja trenni vabadel päevadel 60min. pulsil 70-80% max.pulsist.Kõik OK ei ole rasva läinud.
oktoober 20, 2009 at 7:35 p.l. #229161mees232
MemberNäib nagu lahmite paremale ja vasakule,oma arvamust ei olegi.Tarvitasin ka jõuperioodil süsivesikuid 58% kaloraazist ja ei võtnud 20kg juurde.Vastuseks teema algatajale,aeroobne on hea vahend millega rasvapõletust kiirendada.Ise sõidan trennipäeval enne hommikusööki veloergomeetril 30min. pulsil 60-70% max.pulsist ja trenni vabadel päevadel 60min. pulsil 70-80% max.pulsist.Kõik OK ei ole rasva läinud.iga päev aeroobne?
oktoober 20, 2009 at 8:00 p.l. #229146samuil
Memberiga päev aeroobne?Kui sa mind ei usu vaata loodust.Lõvid,tiigrid,koerad,kassid jne. hommikul tõustes kõigepealt venitavad ennast-parandavad verevarustust lihastes.Seejärel ei hakka nad endale rasvasid sisse ajama ja aeglaselt “rasvapõletus tsoonis” ringi liikuma.Nende eluviis noores eas on aktiivne.
Jah,iga päev aeroobne. Kuid nädala peale on see kokku 5tundi ,nii et ei midagi üle mõistuse.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.