Toit päeva jooksul
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toit päeva jooksul
- This topic has 28 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2005 at 2:03 p.l. #55474
ROtter
Memberoldman-iletulevikus kindlasti tähtsustan enda jaoks rohkem toitumist – praegu on ainevahetus kiire ja söön umbes 9 korda päevas – põhiliselt vaatan et valgud saaks kätte sest rasva % ei ole elus kordagi tõusnud üle 7 % !
kangi veeretamise kohapealt teen korraliku kava järgi 5-t aastat ja kasutan nii käsikuid kui ka varbseina!
Kõik on omavahel seotud.Kuna sul on toidus rasva (mis annab 1 g – 9 kalorit energiat) vähe,siis söödki nii tihedalt,et kompenseerida energia puudujääki.
juuni 8, 2005 at 2:14 p.l. #55477ROtter
Memberto:erxs11
Otsi selline raamat ja loe:Atletizm.Rekomendatsi.Vene keeles.;
Teadmisi sportlase toitumisest. R.Jalak,V.Ööpik,M.Mardna 2001. Tallinn
juuni 8, 2005 at 2:34 p.l. #55481kame
Moderatorvõtame teatavaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 8, 2005 at 4:06 p.l. #55492erxs11
Memberto:erxs11Otsi selline raamat ja loe:Atletizm.Rekomendatsi.Vene keeles.;
Ma olen sellest aru saanud jah, et Sa kirjutad oma teksti kusagilt raamatutest.
Ise eelistan aga tugineda kogemustele ja mitte ükski raamat ei suuda neid asendada.
Olen ka omajagu spordialaseid teoseid lugenud ja leidnud, et seal kirjutatu ei lähe kokku sellega, mis toimub tegelikult. 99% juhtudest tuleb kõiki teooriad vähemal või suuremal määral mugandada nii et need sobiksid sulle endale.
Edu!
juuni 8, 2005 at 6:08 p.l. #55498ROtter
Ise eelistan aga tugineda kogemustele ja mitte ükski raamat ei suuda neid asendada.
Olen ka omajagu spordialaseid teoseid lugenud ja leidnud, et seal kirjutatu ei lähe kokku sellega, mis toimub tegelikult. 99% juhtudest tuleb kõiki teooriad vähemal või suuremal määral mugandada nii et need sobiksid sulle endale.
Edu!
Jääme ootama sinu teaduslikke saavutusi,millega sa lükkad ümber senised teadlaste ja professorite uurimustööd.
juuni 8, 2005 at 7:14 p.l. #55501jarmo
Membertoetuma peaks mõlemale aga vastavalt endale mugandama, kõike ei maksa kritiseerida.
juuni 8, 2005 at 8:32 p.l. #55502erxs11
Edu!
Jääme ootama sinu teaduslikke saavutusi,millega sa lükkad ümber senised teadlaste ja professorite uurimustööd.
Jään ootama sinu meeliköitvaid tsitaate.
juuni 9, 2005 at 6:32 e.l. #55510ROtter
Memberto:erxs11
Millised arvud tekitavad probleeme ?
juuni 9, 2005 at 8:01 p.l. #55548jarmo
Memberma ei hakanud uut teemat tegema äkki keegi vastab siin. asi selles, et mul tuleb liiga palju valke päevas söögiga umbes 40g rohkem kui vaja oleks. ma võtan proteiin nr1 enne trenni tund ja pärast trenni kohe, et äkki ma peaks selle enne trenni ära jätma?, see oleks kokkuhoid ja üleliigset ei tekiks. hommikut söön 9 ajal lõuna 12 ajal siis 3 ajal jogurt ja buuviljad ja siis kell 4 enne trenni proteein. õhtuoode on umbes kell 7 kohupiim või midagi sarnast ja õhtusöök kell 9.30 umbes. et äkki keegi annaks nõu.
juuni 9, 2005 at 8:19 p.l. #55550kame
Moderatorvälismaistes kulturismi teemades kirjutatakse et 2-4 g keha kg kohta valku võtta nii et jumal teab mis see paras on! väga kõvasti pole mõttet jah üle süüa aga arvan et see 40 g üle ei tapa sind !
juuni 9, 2005 at 8:21 p.l. #55552jarmo
Memberno kui jätaks selle ühe sheigi ära oleks kokkuhoid proteiini pealt suur ja valku ei jääks ka vähemks. mis ma ikka tast üle tarbin kui välja situn.
juuni 10, 2005 at 6:17 e.l. #55563ROtter
Membervälismaistes kulturismi teemades kirjutatakse et 2-4 g keha kg kohta valku võtta nii et jumal teab mis see paras on! väga kõvasti pole mõttet jah üle süüa aga arvan et see 40 g üle ei tapa sind !Aastas võiks kontrollida vereanalüüsil kreatiniini sisaldust veres, see näitab neerude korrasolekut.
Selgituseks,et üleliigne valk viiakse organismist välja ja pidev ülekoormus võib kahjustada neere.
juuni 10, 2005 at 6:42 e.l. #55565kame
Moderatorsellega olen kursis et võib neere koormata!
äkki oldman seletab kuidas osad mehed saavad süüa kuni 1000 g proteiini päevas?? või siis tarbvad midagi mis taastab neere?!
juuni 10, 2005 at 6:51 e.l. #55566ROtter
Membersellega olen kursis et võib neere koormata!äkki oldman seletab kuidas osad mehed saavad süüa kuni 1000 g proteiini päevas?? või siis tarbvad midagi mis taastab neere?!
Just nii tehakse.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.