Toit ja Blender
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toit ja Blender
- This topic has 9 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Zaany.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2008 at 5:24 p.l. #15171
Zaany
MemberTere.
Tekkis küsimus, kas blenderis valmistatud toit on mingil moel halvem kui niisama?
Näiteks, segada kohupiim, keefir ja puuviljad blendris vedelaks ja kergest söödavaks(saaks pmst juua), või segada kohupiim ja keefir lihtsalt lusikaga + tükeldada puuviljad sisse ?
Samaasi on ka kodujuustuga, palju parem ja maitsvam oleks blenderis kokku segada näitkeks moosiga jms. Lihtsalt, tellisin kava ja on vaja toit kooli kaasa võtta, segasin täna õhtul ära ja kogu värk mahtus 2 FIT jogurti pakki, muidu peaks mingi suure karbi kaasa võtma, mis võib läbi lasta ….
Tänud !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 5:41 p.l. #167938Capricorn
MemberSamaasi on ka kodujuustuga, palju parem ja maitsvam oleks blenderis kokku segada näitkeks moosiga jms. Lihtsalt, tellisin kava…Kui toitumiskavas oli kirjas kodujuust moosiga, milles ma küll veidi kahtlen, siis võb küll.
oktoober 5, 2008 at 5:45 p.l. #167940gymer
MemberBlender on sinu sõber, so use it
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Midagi võrreldes lusikaga möllates, sul küll kaduma ei lähe.oktoober 5, 2008 at 5:54 p.l. #167944Zaany
MemberKui toitumiskavas oli kirjas kodujuust moosiga, milles ma küll veidi kahtlen, siis võb küll.No ma mõtlen üldiselt, natukene moosi lisan ise, et saaks mingit MAITSET. 1 lusikas mind ära ei tapa ju, moos oli lihtsalt näide.
oktoober 5, 2008 at 5:57 p.l. #167945Capricorn
MemberKui sa kodujuustu sisse moosi paned, siis arvatavati vähendad veidi kodujuustu hulka moosi arvelt, sest muidu tuleks kaloreid liiga palju? Sel juhul asendad osa valkusid süsivesikutega. Ok, isegi kui moosi ei pane, aga ikkagi midagi omal käel muudad, sel juhul ajad kava tasakaalust välja ja ma ei näe erilist mõtet selle järgimisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 6:00 p.l. #167947Zaany
MemberKui sa kodujuustu sisse moosi paned, siis arvatavati vähendad veidi kodujuustu hulka moosi arvelt, sest muidu tuleks kaloreid liiga palju? Sel juhul asendad osa valkusid süsivesikutega. Sel juhul ajad kava tasakaalust välja ja ma ei näe erilist mõtet selle järgimisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjas oli, et jälgi ennast ja kui kaalu juurde ei tule, et siis lisa rohkem süsivesikuid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja üldse, ei peagi tingimata midagi uut lisama, näiteks koolis pean sööma kohupiima, keefiri ja banaani, proovisin täna, et kuidas maitseks ja oli suht halb. Nüüd tegin blenderis, täpselt samad ained ja kogused, maitse tuli 2x parem.Capricorn, see oli lihtsalt näide, nagu ma juba ütlesin. Kavas oli kirjas , et valkude hulka mitte muuta ja ma ei muudagi Ma arvan, et ma oskan ikkagi lugeda.
oktoober 5, 2008 at 6:05 p.l. #167948Capricorn
MemberAga eks sa proovi ja vaata kuidas tulemus on ja kas oled sellega rahul. Ma ka algul püüdsin toitumiskava piinliku täpsusega järgida, aga olen jõudnud sellisele järeldusele, et sellel ei ole mõtet. Mul ei ole ju plaanis osaleda Eesti meistrivõistlustel kulturismis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algul muidugi ongi hea kui on mingi täpne kava olemas, siis saad asjadest aimu veidi ja hiljem oskad juba ka ise muudatusi teha.oktoober 5, 2008 at 6:18 p.l. #167950Zaany
MemberAga eks sa proovi ja vaata kuidas tulemus on ja kas oled sellega rahul. Ma ka algul püüdsin toitumiskava piinliku täpsusega järgida, aga olen jõudnud sellisele järeldusele, et sellel ei ole mõtet. Mul ei ole ju plaanis osaleda Eesti meistrivõistlustel kulturismis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algul muidugi ongi hea kui on mingi täpne kava olemas, siis saad asjadest aimu veidi ja hiljem oskad juba ka ise muudatusi teha.Seal oli ka ilusti kirjas, et kasutada enam vähem ja vastavalt tulemustele muuta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igaljuhul tuleb efektiivsem, kui vanasti, ilma kavata. Ok, varsti magama. Homme vaja hommikul süüa hakata tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2008 at 8:04 p.l. #167962Mikk Raudsepp
MemberEi juhtu midagi.
oktoober 6, 2008 at 4:25 e.l. #167987Zaany
MemberNo tänud siis kõigile. Hakkan blenderit tihedamini kasutama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.