Skip to main content

toiduõli

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » toiduõli

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 51 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Millist toiduõli soovitate kasutada toidu tegemisel? Ise teen aktiivselt sporti ja üritan toitumist korda saada.

Zad
    Member

Pole asjatundja, aga soovitan eestimaist! Peaasi, et toatemperatuuril vedel püsib ja taimse päritoluga on. Peaks tervislikum olema

ROtter
    Member

Kõige parem on oliivõli,siis päevalilleõli.

püss
    Member

soovitan omega 3 rasvhappeid

apteegis müügil

MEE
    Member

vaieldamatult oliiviõli

Soovitan esimese külmpressi oliiviõli.

Vägivaldur
    Member

Oliivõli tohutu kasulikkus pidavat arstide sõnul pooleldi niisama haibitud asi olema. Loomulikult on ta tervislikum kui searasv, aga kodumaine rapsiõli on vähemalt sama tervislik.

Jarmo Oberst
    Member

Küsimus rapsiõli kohta. Nimelt vahepeal kui kiire on siis ei jõua süüa teha. Aga, et piisavalt rasva kätte saada olen joonud vahepeal toiduõli, tavaline rapsiõli. Kas rapsiõli on pigem kahjulik kui kasulik ? Ja mis õli eelistada kui rapsiõli ei sobi. Aitäh!

wola
    Member

Küsimus rapsiõli kohta. Nimelt vahepeal kui kiire on siis ei jõua süüa teha. Aga, et piisavalt rasva kätte saada olen joonud vahepeal toiduõli, tavaline rapsiõli. Kas rapsiõli on pigem kahjulik kui kasulik ? Ja mis õli eelistada kui rapsiõli ei sobi. Aitäh!

Oliivõli, päevalilleõli, linaseemneõli.

R.Tamm
    Member

Hea, et selline vana teema üles on võetud.

Antud teema algatamise ja viimase postituse vahelisel ajal on rohkesti “vett merre voolanud”. Või oleks õigem väljenduda: nüüdseks “puhuvad (rohkemate peas) teised tuuled”

helenk88
    Member

Ise kasutan vahel ka kookospähkliõli.

Jarmo Oberst
    Member

Hea, et selline vana teema üles on võetud.

Antud teema algatamise ja viimase postituse vahelisel ajal on rohkesti “vett merre voolanud”. Või oleks õigem väljenduda: nüüdseks “puhuvad (rohkemate peas) teised tuuled”

zx11
    Member

Oliivi ja viinamarjaseemne oma kasutan ise.

Aile
    Member

Millist toiduõli soovitate kasutada toidu tegemisel? Ise teen aktiivselt sporti ja üritan toitumist korda saada.

Oleneb sellest, kas sa kavatsed seda 6li ka kuumutada.

Salatisse jne toidu peale piserdatuna kylmpressitud oliivi6li. Kuumutamist see aga ei kannata.

Vaieldamatu eelis pannil kasutamiseks on kookosrasval (ehk siis kookos6li) . Kannatab kuumust (keskmist…), maitseb h2sti jne head omadused…

Buffy
    Member

Mina üritan ka vaikselt oma toitumist korda saada. Väidetavalt on toidus ikka liiga vähe rasva ning olen samuti võtnud nt tl linaseemneõli, see aitab ka hästi kõhukinnisuse vastu.

Üldiselt ostan oliiviõli, kui on soodusmüük, aga vaesematel aegadel Eesti rapsiõli.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 51 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.