Skip to main content

Toidulisanditest.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisanditest.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Siim Kelner
    Member

Tere,

Nii, mul olid kõhuvalud ja kõht pakitses pidevalt. Perearst saatis mu ultrahelisse ja sondi neelema. Ultraheli ei näidand midagi ja sond samuti mitte. Peale sondi neelamist küsisin arstilt, et kuidas mõjuvad toidulisandid organismile, kuna ma kasutasin massilisajat, kus oli vadakuvalk, süsivesikud ja kreatiin. Vastukajaks sain sellise pilgu nagu ma mingi viimane steroidipea, kes ei tea mida ta sisse ajab. Küll olid maos imeväiksed täpid. Lõpetuseks ütles arst, et niikaua kuni ma toiduliandeid söön niikaua esineb mul ka vaevusi, sest see ei ole loomulik vaid konsndreeritud toidu preparaat. Nii, et ühesõnaga valgupulbrit ma enam süüa ei saa? Küll, aga kõik siin lasevad AC-Csid ja HT-Risi näost sisse Methoxyst rääkimata.

PS! Pole vaja hakata karjuma siin seda toitumise juttu kuna sellega mul probleeme pole. Toitun korralikult.

Pulbrid mida olen kasutanud: No1, Muscle+, Hera80+dextro.

joker
    Member

Vastus iseenesest väga lihtne … proovi paar kuud ilma lisadeta olla, aga muud ära muuda ja vaata kas vaevused kaovad ära. Ei juhtu midagi hullu kui paar kuud pulbreid ei söö, küll aga saad selgust kas doktori teooria vett peab.

Kui ei pea, siis saad paari kuu pärast kahjunõude esitada

Autor
    Postitused
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.