Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine
- This topic has 27 replies, 15 voices, and was last updated 15 years tagasi by
HKK.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2010 at 11:55 e.l. #217082
Kristjan-Johannes Konsap
Memberimelik, et kui fitshop enam müüa ei või, siis netipoed ikka võivad??? ise olen lihtsalt liiga ahne, et peale maksta, tellin ikka mass.fi-st edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vaatasin, et strongeris ka väiksem valik asju…
Eks kõige suuremaid peedistatakse ikka kõige rohkem. Mõnede veebipoodide puhul on ilmselt asi “juriidiliselt korrektne” ja neid “nii ohtlikke ravimeid” lastakse inimestel ikka tellida. Absurne muidugi.
november 28, 2010 at 2:01 p.l. #212785Arx07
Memberimelik, et kui fitshop enam müüa ei või, siis netipoed ikka võivad??? ise olen lihtsalt liiga ahne, et peale maksta, tellin ikka mass.fi-st edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vaatasin, et strongeris ka väiksem valik asju…
Strongeris on enam vähem selline valik asju, mida võib müüa. Mass.fi’s on palju asju mida eestisse müüa ei tohi ja kuna Mass.fi ei viitsi jageleda Eesti tolli/ravimiametiga siis nemad Eestisse enam ei müü. Et kui Sa kuskile väljamaale kraami ei telli siis eestisse nad Sulle igatahes ei saada.
november 29, 2010 at 5:13 p.l. #205878Daredevil200
MemberStrongeris on enam vähem selline valik asju, mida võib müüa. Mass.fi’s on palju asju mida eestisse müüa ei tohi ja kuna Mass.fi ei viitsi jageleda Eesti tolli/ravimiametiga siis nemad Eestisse enam ei müü. Et kui Sa kuskile väljamaale kraami ei telli siis eestisse nad Sulle igatahes ei saada.Aga ütleme nii, et kui mul tuttav ostaks soomes kogused ära ja siis saadab postiteel mulle, et kas nii läheks läbi? Või toll võtab vahelt ära vms
jaanuar 15, 2011 at 8:37 p.l. #286463HKK
MemberNüüdsest müüb peale stronger.ee ka http://opti-mass.com/
Hinnad palju soodsamad
jaanuar 15, 2011 at 8:44 p.l. #286464Char27
MemberMa usun, et fitness.ee on abiks, kui teil kamba tekitamise soovi on. Kellelgi ei ole raha liiga palju…ei ole midagi abiks, üritasin kampa kokku ajada, aga keegi kustutas meelevaldselt kõik mu teemad ära
jaanuar 15, 2011 at 9:31 p.l. #286467protein_pets
MemberNüüdsest müüb peale stronger.ee ka http://opti-mass.com/Hinnad palju soodsamad
Selle lehe peale tuli kohe selline asi meelde:
jaanuar 15, 2011 at 10:28 p.l. #286471airmax27
MemberSelle lehe peale tuli kohe selline asi meelde:
Enne opti-mass.com-i müüsid nad funfan24.com-i alt ja olen neilt korrduvalt ostnud ja kõik ka alati kätte saanud.Hinnad on neil VÄGA head, ainuke koht eestis, kus hinnad soome ja UK netipoodidega võrdsed või isegi odavamad.
jaanuar 16, 2011 at 6:19 e.l. #286479Arx07
MemberEnne opti-mass.com-i müüsid nad funfan24.com-i alt ja olen neilt korrduvalt ostnud ja kõik ka alati kätte saanud.Hinnad on neil VÄGA head, ainuke koht eestis, kus hinnad soome ja UK netipoodidega võrdsed või isegi odavamad.
jaanuar 16, 2011 at 6:47 e.l. #286481Archangel
MemberEnne opti-mass.com-i müüsid nad funfan24.com-i alt ja olen neilt korrduvalt ostnud ja kõik ka alati kätte saanud.Hinnad on neil VÄGA head, ainuke koht eestis, kus hinnad soome ja UK netipoodidega võrdsed või isegi odavamad.
jaanuar 16, 2011 at 9:00 e.l. #286492Arx07
MemberEi näinud seal küll mitte midagi odavat. Tavalised hinnad. Osad isegi 2x kallimad, kui meil mõnes poes. Köhh, köhh – ei hakka nimesid nimetama. Pole vast lubatud.BCAA, Glutamiin ja Arginiin olid vast odavad, aga need kõik kapslitega tooted, ise harjunud pulgreid tarbima – ei oska praegu adekvaatselt hindu võrrelda. Vbl pole ka nii eriti odav.
Ei maksa kogu oma palgatšekki välismaale ka saata.
jaanuar 16, 2011 at 12:14 p.l. #286548smack
MemberHiljuti oli ETV-s juttu parim enne ja kõlblik kuni kohta. Seal oli suur vahe, kui ma ei eksi- kõlblik kuni tähendas, et pärast seda päeva enam süüa ei tohi. Ning see tglt loogiline ka, sest parim enne tähendab ju, et on parim enne seda päeva.
jaanuar 16, 2011 at 12:25 p.l. #286555airmax27
MemberJärjest kõrgemaks neil hinnad lähevad seal…Jah hinnad on neil tõusnud. Samas, kui suurema koguse olen võtnud siis nad on 10% alet ka teinud.
jaanuar 18, 2011 at 12:26 p.l. #286841HKK
Memberhttp://opti-mass.com/ on neile(minule) kes ei taha vaheltvõtjatele maksta ja kaup tuleb otse usast(ei seisa mitmes erinevas laos). Lehekülg jätab neil küll soovida aga hind paneb asja paika…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.