Skip to main content

Toidulisandite kasutamine kogenud sportlasele

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Toidulisandite kasutamine kogenud sportlasele

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Rambo vend
    Member

Lihast kasvatades peab kaal koguaeg suurenema. Esimesel aastal võid korraliku plaani järgi treenides 10kg lihast juurde võtta, aga kaal tõuseb selle ajaga vähemalt 20kg, kui mitte rohkem. Seda siis rasva arvelt. See on mingi 2 kg kaalutõusu kuus, e 500g nädalas. Kui su kaal ei tõuse niimoodi, siis süsivesikute arvelt ongi kõige kergem kaloraaži tõsta. Kui kaal seisab, siis panedki näiteks viinamarjasuhkrut sheigile juurde, kuni kaal tõusma hakkab. ise vaastad, palju vaja on.

Tänud veel kord.

Kaal on tõusnud kusjuures viimase 2 nädala jooksul 1.5kg võrra, mis on personaalselt minu jaoks päris muljetavaldav, arvestades, et just 2 nädalat tagasi ma proteiini endale soetasin.

Huvi pärast lihtsalt lisan veel juurde, et arvutasin praeguse valgu tarbimise välja, milleks oli 120g päevas.

Tänud veel kord Rambole vastuste eest, tegelen nüüd ülejäänud 40g juurde saamisega.

Sain oma soovitud vastuse, rohkem küsimusi ei ole.

A.M

AlanBStard
    Moderator

On 3. juuni 2016. a. at 11:01 PM, AthleticMastery said:

Tänud vastuse eest, aga eesmärk on kasutada massilisajat ja proteiini mõlemat, mitte teist proteiinipulbrit esimese kõrvale. Hera80 tahan soetada asendades HCP oma kui see otsa saab ja massilisaja eraldi juurde, mida ma hetkel ei kasuta.

Ma pole väga kindel et piimatoode taimetoit on.

Süsivesikuid peaks taimetoitlane piisavalt saama, ja kui see “taimetoit” pole sai ja makaronid siis vahest kvaliteetsemaid kui selle massilisaja tärklis ja suhkur.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.