Toidulisandid Tsölikaadile
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandid Tsölikaadile
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 14 years tagasi by
dirty scorpion.
-
AutorPostitused
-
oktoober 25, 2011 at 11:49 e.l. #23217
labrot
MemberTervist!
Olen siis see õnnetu, kes ei tohi süüa teravilju, leiba neljahelbe putru kuna esineb glutamiini vastu allergia, mis väljendub selles, et glutamiini sisaldusega toitainet süües, hävitab see maos olevaid seedimisrakke tulemuseks on see, et toitained ei imendu ning kõht on lahti ja paha olla ning suurest söömisesdt pole tolku midagi.
Pärast haiguse avastamist ~Juuli kuud, olen juurde võtnud pea tavalise toitumise ja trenniga 4kg…
Päris kohe pole plaan toidulisandit muretseda, aga teen natuke eeltööd, Fitshopis ei ole nagu kirjas kõik ained, mis näiteks hera80s sees on?
Soovitage glutamiini vabu proteiine, massilisajaid ? Ning, kas kreatiin sisaldab glutamiini ?
oktoober 25, 2011 at 1:15 p.l. #318870Aile
MemberTervist!Olen siis see õnnetu, kes ei tohi süüa teravilju, leiba neljahelbe putru kuna esineb glutamiini vastu allergia, mis väljendub selles, et glutamiini sisaldusega toitainet süües, hävitab see maos olevaid seedimisrakke tulemuseks on see, et toitained ei imendu ning kõht on lahti ja paha olla ning suurest söömisesdt pole tolku midagi.
Pärast haiguse avastamist ~Juuli kuud, olen juurde võtnud pea tavalise toitumise ja trenniga 4kg…
Päris kohe pole plaan toidulisandit muretseda, aga teen natuke eeltööd, Fitshopis ei ole nagu kirjas kõik ained, mis näiteks hera80s sees on?
Soovitage glutamiini vabu proteiine, massilisajaid ? Ning, kas kreatiin sisaldab glutamiini ?
Ma usun, et sa oled miskit sassi ajanud….
Haiguse nimi on tsöliaakia ja allergia on sul gluteenile….mitte glutamiinile.
oktoober 26, 2011 at 5:38 e.l. #318924jrx
MemberVõibolla tsölibaat?
Aga jah, glutamiinile sul ilmselt allergiat siiski ei ole. Ja kreatiin ei sisalda midagi muud peale kreatiini.
oktoober 26, 2011 at 10:34 e.l. #267203demo1
MemberParandaks jah ennast, Gluteenile mitte Glutamiinile allergiline. Haiguse nimi on Tsöliaakia( mõtlesin, et mugavdan tsölikaadiks )
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga siiski tahaks kindel olla, et toidulisandis, mille ostan ei sisaldaks Gluteeni, see oleks asjatu ost mul muidu.
Mis vahe on glutamiinil ja gluteenil? Minumeelest sarnased asjad… aah peaks seedima seda asja väheke!
oktoober 26, 2011 at 3:34 p.l. #318953dirty scorpion
MemberGluteen on enamasti teraviljades sideainena,annab sellise nätskuse.
Glutamiin on aminohape
oktoober 28, 2011 at 12:32 e.l. #317704AlanBStard
ModeratorGlutamiin üldiselt aitab taastada soolestiku epiteeli.
Ma pole kuulnud ühestki toidulisandist, mis sisaldaks gluteeni. Aga tont teab mida kõike maailmas võib leida.
Parim toidulisand tsölikaadile on vist seedeensüümid.
jaanuar 14, 2012 at 7:16 p.l. #251718udso1
Memberkreatiini vast k]ige kindlam proovida…
jaanuar 14, 2012 at 7:39 p.l. #251704argoll
MemberL-Glutamine is glutamine which is gluten free.
It is the glutamine peptide, or peptide bonded glutamine, which should be avoided.
PS: Ma pakun, et Sulle sobiks Egg White Protein või miskit sellelaadset …
Argo
jaanuar 14, 2012 at 9:11 p.l. #251581Ott Kiivikas
Membergluteeni talumatuse puhul ei maksa jah toidulisandeid karta, sest need on valdavalt gluteenivabad. Seega kõik, valgu baasil tooted gluteeni ei sisalda, seega paanikaks ei ole põhjust.
jaanuar 15, 2012 at 7:59 e.l. #267004ROtter
MemberParandage see teema pealkiri ükskord ära.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.