Toidulisandid pudru sisse!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandid pudru sisse!
- This topic has 86 replies, 34 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
juuni 4, 2008 at 8:59 e.l. #13843
Ott Kiivikas
MemberPöördun jällegi teie poole lugupeetud lugejad!
Seekord küsin kas keegi kasutab toidulisandeid samuti nagu ma ise? – ehk lisan neid hommikul pudru sisse.
Võib tekkida küsimus, miks lisada? Selleks, et valdavalt süsivesikutel baseeruvat putru muuta valgurikkamaks. Pudrus sisaldub küll valku, kuid mitte täisväärtusliku.
Olen proovinud mei poe valikust erinevaid tooteid:
Myoplex – super maitse, pool pakki paras ühe korraga lisada – tuleb ca 20 gr valku juurde.
Syntha6 – super maitse, 1 scoop lisana on paras
Pro Dessert CNP – väga tugev maitse ja hea, isegi paras on vähem kui 1 pakk lisada (pakis on 25 gr. valku)
Dessert CNP – super maitse
Kui kellegil on samas vallas kogeust võiks seda jagada.
Ette tänades
juuni 4, 2008 at 9:03 e.l. #156506Vilps
MemberJah, kuna ise kasutan Hera 80 lisavalguna, siis aegajalt ikka panen seda hommikuti pudru sisse. Eelistan vaarika/maasika maitset. Kui herat Lisan, siis tavaliselt suhkurt enam ei lisa. See annab juba ise huvitava maitse.
juuni 4, 2008 at 10:07 e.l. #156512Annika Pärtel
MemberNo1 segasin kunagi (neljaviljapudrusse), super maitse ja jättis pudru mõnusalt kohevaks! Herat vist olen ka proovinud, ei mäleta täpselt. Olen ka pannkooke teinud erinevate valgulisanditega ning topeltkoguse munavalgetega, väga mõnusad! Peaks proovima Yatesi proteiinidega, neil ju juba iseenesest super maitse, mis siis veel toidu sisse! (n mõni kokteil teha, võtta banaanimaitseline valk, segada piimaga ja banaanitükke ka veel sisse…)
Praegu ma ei ole juba 2 aastat varsti putru söönud, seega neis enam katsetada ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 10:15 e.l. #156513Samakamees
MemberKunagi , kui kohupiima ei olnud hommikul , mida pudru kõrvale süüa , siis toppisin hera80 pudru sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 11:18 e.l. #156524savi_
MemberSisse pole suvatsenud segada – ei tea nö kuumuse reaktsioone ja mõju valgu kvaliteedile perspektiivis. Lihtsam on kõrvale üks kerge shake teha.
Sai vist natuke offtopic a ikkagi.
juuni 4, 2008 at 11:58 e.l. #156529Ott Kiivikas
MemberProovi pudru sisse segada, siis on kindlasti maitsvam – olen ka ise varem Hera80 kasutanud, kuid vahelduse mõttes proovin praegu eri toidulisandeid.
juuni 4, 2008 at 1:35 p.l. #156534Vilps
MemberNo1 segasin kunagi (neljaviljapudrusse), super maitse ja jättis pudru mõnusalt kohevaks! Herat vist olen ka proovinud, ei mäleta täpselt. Olen ka pannkooke teinud erinevate valgulisanditega ning topeltkoguse munavalgetega, väga mõnusad! Peaks proovima Yatesi proteiinidega, neil ju juba iseenesest super maitse, mis siis veel toidu sisse! (n mõni kokteil teha, võtta banaanimaitseline valk, segada piimaga ja banaanitükke ka veel sisse…)Praegu ma ei ole juba 2 aastat varsti putru söönud, seega neis enam katsetada ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui siin veel kokteilidest rääkida, siis maasika maitseline valgupulber (Hera80) + piim + maasikad = milline elamus:)
Külmkapis lasta natuke külmaks ka – maailma parim jook.
Homme lükkan Herat riisi pudru sisse, vaatan, mis välja sellest tuleb.
juuni 4, 2008 at 4:44 p.l. #156547püss
Membermuidugi olen, vahel lasen munavalged pudru sisse, vahel valgupulbrit, aga üks neist kahes on alati minu pudrus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 7:59 p.l. #156570noPAINnoGAIN
MemberPolnudki ennem kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , homme tuleb siis pudru sees ära proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2008 at 9:15 p.l. #156576Alexander Andrusenko
ModeratorMiks peab hommikuti kindlasti putru sööma? Saab ju süüa kohe midagi valgurikast ja ei pea pudru sisse pulbreid lisama, et sealt valku kätte saada. Mina söön juba aastaid hommikuti omletti ja ei lisa mingeid pulbreid. Pole probleemi. Või teile lihtsalt maitseb puder?
juuni 5, 2008 at 5:51 e.l. #156582Samakamees
MemberPuder ja valgupulber on minu jaoks nagu selline varuväljapääs
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vahest juhtub , et hommikul alles avastad , et külmkapp on tühijuuni 5, 2008 at 6:18 e.l. #156584noPAINnoGAIN
MemberNo proovisin täna ära siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga hull polnudki , aga eelistan hommikul ikka muna või kohupiimajuuni 5, 2008 at 7:50 e.l. #156592Ott Kiivikas
MemberPuder hommikusöögiks on hea, sest inimene saab sealt piisavalt süsivesikuid, et tagada energiavarud terveks päevaks. Lisaks on hommikuks organism ära kasutanud valdava osa maksas olevatest glükogeeni varudest ja oluliselt lihtsam on organismil käivituda kui talle ka midagi magusat anda.
juuni 5, 2008 at 7:59 e.l. #156593Alexander Andrusenko
ModeratorNojah. Antson räägib hoopis vastupidist juttu. Ei teagi, keda uskuda. Ise olen enda jaoks avastanud, et omlett sobib mulle hommikuti paremini.
juuni 5, 2008 at 8:16 e.l. #156595veinikaarija
MemberNojah. Antson räägib hoopis vastupidist juttu. Ei teagi, keda uskuda. Ise olen enda jaoks avastanud, et omlett sobib mulle hommikuti paremini.Vahest on küll selline tunne, et segadust on kõvasti rohkem kui selgust. Mõlemad pooled toovad enda poolt toetavate teooriate kaitseks päris tugevaid ja kaalukaid argumente, aga otsad jäävad ikkagi lahtiseks ning tavalugeja jaoks ongi segadus vast kõige hullem. Mõlemad pooled olla leidnud “ainuõige tõe” ning nii see jama edasi kestabki.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.