Skip to main content

Toidulisandid puberteedieas

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toidulisandid puberteedieas

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

õhtust! veidi natuke mööda teema, kuid avaldan selle siiski.. saali nüüd aasta tehtud ning tulemusi on näha, kuid plaanin hakata kasutama whey3 kreatiiniga. pärast mass2-e võtmist tekkisid näkku mõningad vistrikud ja lõpetasin toote kasutamise. olen 16a. kui kellegil on kogemusi või oskab aidata siis: kas whey3+kreatiiniga võib juhtuda ka midagi sellist? ma tean et see on mööda teema ja seda peaks arstiga rääkima aga loodan et keegi annab siiski arukat nõu ( : tänan

MWEchamp
    Member

Toidulisandit mõjuvad erinevatele inimestele väga erinevalt. Selle järgi ei saa võtta et tal tekitas vistrike, et siis mul tekitab ka ja vastupidi. Arstiga konsulteerimine aitaks siin kindlasti. Saab ka mingi testiga teada mis ainete vastu sul nt. allergia on. Seda tehakse küll peamiselt metallid suhtes ( et teada saada ega mul pole hõbeda/kulla/nikkli/raua ega muu metalli vastu allergiat) Kuid olen kuulnud et saab välja ka uurida mis toiduaineid süüa ei tohi. Konsulteeri kindlasti arstiga.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.