Toidulisandid – mida soovitate (poks+jõusaal)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toidulisandid – mida soovitate (poks+jõusaal)
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 18, 2012 at 9:37 p.l. #23471
Anonüümne
GuestTere,
Soovin teada, millist toidulisandit oleks kõige mõistlikum kasutada, et lihaseid lihtsamini/kiiremini kasvatada? Kirjeldan ka enda nädalast treeningkava:
Nädalas 2X tegelen poksiga ja 2X jõusaal. Hetkel joon mõlema treeningu ajal Amino Rushi. Saan aru et 2X nädalas lihase kasvatamiseks on ilmselt vähe aga sellepärast soovikski kasutada toidulisandit, et lihase kasvu lihtsustada. Soovitage palun lihtsaid variante… olen ise palju lugenud Kreatiini kohta aga kuidas ja kui palju minu treeningute puhul seda kasutada?
Ette tänades asjalikke vastajaid!
august 18, 2012 at 10:55 p.l. #322080kristjanrei
Memberhttp://wiki.fitness.ee/index.php?title=Kreatiin , + whey valk + dextro
august 19, 2012 at 6:24 e.l. #322085htilga
MemberSaan aru et 2X nädalas lihase kasvatamiseks on ilmselt vähe aga sellepärast soovikski kasutada toidulisandit, et lihase kasvu lihtsustada.
Toidulisand ei tee sinu eest trenni ära.
august 19, 2012 at 7:19 e.l. #322086daemonium
MemberTere,
Soovin teada, millist toidulisandit oleks kõige mõistlikum kasutada, et lihaseid lihtsamini/kiiremini kasvatada? Kirjeldan ka enda nädalast treeningkava:
Nädalas 2X tegelen poksiga ja 2X jõusaal. Hetkel joon mõlema treeningu ajal Amino Rushi. Saan aru et 2X nädalas lihase kasvatamiseks on ilmselt vähe aga sellepärast soovikski kasutada toidulisandit, et lihase kasvu lihtsustada. Soovitage palun lihtsaid variante… olen ise palju lugenud Kreatiini kohta aga kuidas ja kui palju minu treeningute puhul seda kasutada?
Ette tänades asjalikke vastajaid!
Lihtsamini?Krt, seda tahaks mina kah teada,
august 19, 2012 at 12:32 p.l. #322101kristjanrei
MemberLihtsamini?Krt, seda tahaks mina kah teada,
august 19, 2012 at 2:09 p.l. #322109htilga
MemberMis selles siis halba on, kui sööb, “mida ja kuidas jumal juhatab”? valgusheigid aitaks tal menüüd korrastada igaljuhul.
Siis saab ka tulemus vastavalt olema “mida ja kuidas jumal juhatab”.
august 19, 2012 at 4:26 p.l. #322120vend vähk
ModeratorPoksi- ja jõusaalimeestele soovitaks kindlasti PUMP+!
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.