Skip to main content

Toidulisandid – mida soovitate (poks+jõusaal)

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toidulisandid – mida soovitate (poks+jõusaal)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere,

Soovin teada, millist toidulisandit oleks kõige mõistlikum kasutada, et lihaseid lihtsamini/kiiremini kasvatada? Kirjeldan ka enda nädalast treeningkava:

Nädalas 2X tegelen poksiga ja 2X jõusaal. Hetkel joon mõlema treeningu ajal Amino Rushi. Saan aru et 2X nädalas lihase kasvatamiseks on ilmselt vähe aga sellepärast soovikski kasutada toidulisandit, et lihase kasvu lihtsustada. Soovitage palun lihtsaid variante… olen ise palju lugenud Kreatiini kohta aga kuidas ja kui palju minu treeningute puhul seda kasutada?

Ette tänades asjalikke vastajaid!

kristjanrei
    Member
    htilga
    Member

Saan aru et 2X nädalas lihase kasvatamiseks on ilmselt vähe aga sellepärast soovikski kasutada toidulisandit, et lihase kasvu lihtsustada.

Toidulisand ei tee sinu eest trenni ära.

daemonium
    Member

Tere,

Soovin teada, millist toidulisandit oleks kõige mõistlikum kasutada, et lihaseid lihtsamini/kiiremini kasvatada? Kirjeldan ka enda nädalast treeningkava:

Nädalas 2X tegelen poksiga ja 2X jõusaal. Hetkel joon mõlema treeningu ajal Amino Rushi. Saan aru et 2X nädalas lihase kasvatamiseks on ilmselt vähe aga sellepärast soovikski kasutada toidulisandit, et lihase kasvu lihtsustada. Soovitage palun lihtsaid variante… olen ise palju lugenud Kreatiini kohta aga kuidas ja kui palju minu treeningute puhul seda kasutada?

Ette tänades asjalikke vastajaid!

Lihtsamini?Krt, seda tahaks mina kah teada,

kristjanrei
    Member

Lihtsamini?Krt, seda tahaks mina kah teada,

htilga
    Member

Mis selles siis halba on, kui sööb, “mida ja kuidas jumal juhatab”? valgusheigid aitaks tal menüüd korrastada igaljuhul.

Siis saab ka tulemus vastavalt olema “mida ja kuidas jumal juhatab”.

vend vähk
    Moderator

Poksi- ja jõusaalimeestele soovitaks kindlasti PUMP+!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.