Toidulisandid ja seeriad
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2008 at 10:03 e.l. #151232
Vilps
MemberKusagil artikklis siin räägiti et hea kui vahe 1-3min. siis lihas jõuab puhata ja seega rohkem teha. nii pidi rohkem lihas kasvama! Aga kas on ka nii….?Puhkepausi pikkus sõltub treeningu eesmärgist, intensiivsusest jne. Kui on eesmärk lihashüpertroofia ehk lihaskasv ja lokaalse lihasvastupidavuse arendamine, siis kasutatakse lühemaid puhkepause – näiteks 1min.
Kui on eesmärk jõu juurdekasv, siis tulevad kasuks pikemad pausid (2-3 min). Ja mõningate harjutuste puhul võib see veel isegi pikem olla (kuni 4-5 min).
Ühesõnaga, kõik oleneb treeningu iseloomust.
aprill 21, 2008 at 10:17 e.l. #151234ristokru
MemberPuhkepausi pikkus sõltub treeningu eesmärgist, intensiivsusest jne. Kui on eesmärk lihashüpertroofia ehk lihaskasv ja lokaalse lihasvastupidavuse arendamine, siis kasutatakse lühemaid puhkepause – näiteks 1min.Kui on eesmärk jõu juurdekasv, siis tulevad kasuks pikemad pausid (2-3 min). Ja mõningate harjutuste puhul võib see veel isegi pikem olla (kuni 4-5 min).
Ühesõnaga, kõik oleneb treeningu iseloomust.
Nojah,seda ma tean aga ma mõtlen just uuemaid uuringuid mis rääkisid et pikkem paus soodustab ka suuremat lihas kasvu, kuna suudeti rohkem teha.
aprill 21, 2008 at 10:20 e.l. #151235Vilps
MemberNojah,seda ma tean aga ma mõtlen just uuemaid uuringuid mis rääkisid et pikkem paus soodustab ka suuremat lihas kasvu, kuna suudeti rohkem teha.Ei ole küll eriline ekspert, aga kahtlen pikemate puhkepauside kasulikkuses, kui eesmärgiks on lihaskasv.
aprill 21, 2008 at 10:38 e.l. #151236UmbIsik
MemberEi ole küll eriline ekspert, aga kahtlen pikemate puhkepauside kasulikkuses, kui eesmärgiks on lihaskasv.Miks? Suuremat raskust jõuab ju nii kasutada. Kui mingis raskes harjutuses korralikult pingutada, siis 2-3 minutit ei ole küll veel pikk puhkepaus.
aprill 21, 2008 at 4:34 p.l. #151296burrito
MemberKas http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…pank/koht/9.gif ja http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…pank/koht/1.gif treenivad korralikult kõiki kõhulihaseid või on midagi veel vaja teha?
Ja alustuseks soovitaksite siis massilisajat või proteiini?
aprill 22, 2008 at 10:30 e.l. #151415burrito
MemberJa paluks siis kindlaid tooteid, mida osta ja mida soovitate.
aprill 22, 2008 at 12:00 p.l. #151432Karlfunkel
MemberJa paluks siis kindlaid tooteid, mida osta ja mida soovitate.Osta endale toitumis ja treening kava ja hakka neid järgima.
Praegu võib sinu küsimustest välja lugeda ,et sa ikka väga hästi ei jaga asja, mida sa teed.
Järelikult pole sul ka neist pulbritest abi.
aprill 22, 2008 at 12:13 p.l. #151436gmaster
MemberJa alustuseks soovitaksite siis massilisajat või proteiini?Burrito, ma nüüd avaldan sulle ühe saladuse. Sa ei pruugi seda uskuda, sa võid arvata et ma valetan vms, aga alguses on PARIM toidulisand see:
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151
ja ma ei tegele mingi alatu reklaamiga, ma olen ise seda proovinud ja töötab palju kindlamalt kui kõik need lisandid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.