Skip to main content

Toidulisandid ja seeriad

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Toidulisandid ja seeriad

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    Vilps
    Member

Kusagil artikklis siin räägiti et hea kui vahe 1-3min. siis lihas jõuab puhata ja seega rohkem teha. nii pidi rohkem lihas kasvama! Aga kas on ka nii….?

Puhkepausi pikkus sõltub treeningu eesmärgist, intensiivsusest jne. Kui on eesmärk lihashüpertroofia ehk lihaskasv ja lokaalse lihasvastupidavuse arendamine, siis kasutatakse lühemaid puhkepause – näiteks 1min.

Kui on eesmärk jõu juurdekasv, siis tulevad kasuks pikemad pausid (2-3 min). Ja mõningate harjutuste puhul võib see veel isegi pikem olla (kuni 4-5 min).

Ühesõnaga, kõik oleneb treeningu iseloomust.

ristokru
    Member

Puhkepausi pikkus sõltub treeningu eesmärgist, intensiivsusest jne. Kui on eesmärk lihashüpertroofia ehk lihaskasv ja lokaalse lihasvastupidavuse arendamine, siis kasutatakse lühemaid puhkepause – näiteks 1min.

Kui on eesmärk jõu juurdekasv, siis tulevad kasuks pikemad pausid (2-3 min). Ja mõningate harjutuste puhul võib see veel isegi pikem olla (kuni 4-5 min).

Ühesõnaga, kõik oleneb treeningu iseloomust.

Nojah,seda ma tean aga ma mõtlen just uuemaid uuringuid mis rääkisid et pikkem paus soodustab ka suuremat lihas kasvu, kuna suudeti rohkem teha.

Vilps
    Member

Nojah,seda ma tean aga ma mõtlen just uuemaid uuringuid mis rääkisid et pikkem paus soodustab ka suuremat lihas kasvu, kuna suudeti rohkem teha.

Ei ole küll eriline ekspert, aga kahtlen pikemate puhkepauside kasulikkuses, kui eesmärgiks on lihaskasv.

UmbIsik
    Member

Ei ole küll eriline ekspert, aga kahtlen pikemate puhkepauside kasulikkuses, kui eesmärgiks on lihaskasv.

Miks? Suuremat raskust jõuab ju nii kasutada. Kui mingis raskes harjutuses korralikult pingutada, siis 2-3 minutit ei ole küll veel pikk puhkepaus.

burrito
    Member

Kas http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…pank/koht/9.gif ja http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…pank/koht/1.gif treenivad korralikult kõiki kõhulihaseid või on midagi veel vaja teha?

Ja alustuseks soovitaksite siis massilisajat või proteiini?

burrito
    Member

Ja paluks siis kindlaid tooteid, mida osta ja mida soovitate.

Karlfunkel
    Member

Ja paluks siis kindlaid tooteid, mida osta ja mida soovitate.

Osta endale toitumis ja treening kava ja hakka neid järgima.

Praegu võib sinu küsimustest välja lugeda ,et sa ikka väga hästi ei jaga asja, mida sa teed.

Järelikult pole sul ka neist pulbritest abi.

gmaster
    Member

Ja alustuseks soovitaksite siis massilisajat või proteiini?

Burrito, ma nüüd avaldan sulle ühe saladuse. Sa ei pruugi seda uskuda, sa võid arvata et ma valetan vms, aga alguses on PARIM toidulisand see:

http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151

ja ma ei tegele mingi alatu reklaamiga, ma olen ise seda proovinud ja töötab palju kindlamalt kui kõik need lisandid.

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.