Skip to main content

Toidulisandid ja nende mõju

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Toidulisandid ja nende mõju

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 49 total)
  • Autor
    Postitused
    emmimees
    Member

Ei mõista jah, mis teema siis meestega juhtub kui seda tarbida… kindlasti mitte midagi, lihtsalt vadak on peale trenni mõistlikum sojast.

Wire
    Member

Ei mõista jah, mis teema siis meestega juhtub kui seda tarbida… kindlasti mitte midagi, lihtsalt vadak on peale trenni mõistlikum sojast.

Kui sa ei mõista, mida tähendab östrogeeni taseme tõus, siis ma sulle loengut pidama ka ei hakka.

timo116
    Member

Kui sa ei mõista, mida tähendab östrogeeni taseme tõus, siis ma sulle loengut pidama ka ei hakka.

Ega see tõus nii drastiliselt suur pole, et ta hakkaks hormonaalsüsteemi ühe paki pealt muutma.

Wire
    Member

Ega see tõus nii drastiliselt suur pole, et ta hakkaks hormonaalsüsteemi ühe paki pealt muutma.

ˇEi pruugi ollagi. Mina ei tea, kui suur see tõus on aga on ju öeldud, et siiski see tase tõuseb. Milleks seda siis süüa, kui on paremat valku.

Milleks vaielda nüüd? Tundub, et lihtsalt millegi kallal vaja nokkida. Mina ei keela seda süüa.. Sööge!

emmimees
    Member

Ses tsee on hulga odavam, mõnele on tähtis

Wire
    Member

Ses tsee on hulga odavam, mõnele on tähtis
    timo116
    Member

Ega vaielda polegi mõtet, Fit whey 700g maitsetu kliendikaardiga 179eek kui ma ei eksi. Soija90 800g kott 239eek. Odavam ta just pole.

emmimees
    Member

Maitsetu Soja on Fitshopis 195 miinus 10% klubikaardiga.

Jarmo Oberst
    Member

Soja teema on juba ennast ammendanud!

Wire
    Member

Nüüd räägid sa hinnast. Algselt oli juttu selle mõjust ja Ott rääkis bioloogilisest väärtusest.

Ja noo kui sa täpsustesse laskuda tahad, siis soja kg hinnaks 220.- ja fit whey omaks 255.. Kui sa tunned, et võit on suur, siis lase käia aga algselt polnd jutt siiski hinnast.

emmimees
    Member

Ma ei lasku kuskile, parandasin Timot hinna koha pealt, netipoes pole maitsetut sojat lihtsalt. ja miks sina siis hinnast räägid ja ütled et jutt polnud hinnast…

Wire
    Member

Ma ei lasku kuskile, parandasin Timot hinna koha pealt, netipoes pole maitsetut sojat lihtsalt. ja miks sina siis hinnast räägid ja ütled et jutt polnud hinnast…

Jackie
    Member

Kuulge, aitab juba!

timo116
    Member

Jah, jõuti järeldusele juba, et pole kõige parem variant sojavalk peale trenni, kuid parem kui mitte midagi.

Madis232
    Member

Ehk Hr maaletooja oskab siis rääkida, miks on tootja kodulehel soja aminohappeline koostis enamjaolt isegi parem vadakust? BCAA´d on küll tsipa vähem, kuid hulga rohkem on arginiini, glutamiini..

http://fast.fi/Tuotteet/hera80.html

http://fast.fi/soija90.html

agriniin peaks NO taset veres tõstma – parem pump.. enne trenni 10-20 g sojavalgupulbrit, miks mitte.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 49 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.