Toidulisandid internetist
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandid internetist
- This topic has 104 replies, 22 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2014 at 6:48 e.l. #363850
Archangel
MemberKas testo tase ja lihasmassi suhe ei ole oma vahel seotud ? Testo tase peaks ära määrama kui suurt lihas kude keha hoiab üldse ! ?
On seotud, aga selleks, et märkimisväärset mõju lihaskasvule avaldaks, peaks seda taset suurendama ikka tunduvalt rohkem kui see millest jutt käib. DAA tõstis testot 40%, mis kõlab hästi? Tegelt täiesti mõttetu. Uuringus kasutati tüüpe kelle testo oli nö. “keskmine”, kuigi reaalselt oli tase vast veidi alla keskmise. Tõsta seda 40% võrra tähendas, et tüüpide testo tõusis “alla keskmise” taseme pealt “keskmise” peale, lol. Isegi kui nad oleksid taset tõstsnud 200% ehk kolmekordistanud, oleks nende tase ikka veel olnud normaalvahemikus. Testo mõju lihaskasvule ei ole lineaarse toimega. Mida rohkem testot, seda väiksemaks muutub kasutegur.
Aga kas taseme normaliseerimine aitab lihaskasvule kaasa? Muidugi. Aga nii vähe, et suure tõenäosusega tuvastab erinevuse lihasmassi arengus vaid laborivahenditega. Pigem panustab kõrgem testo üleüldiselt paremasse enesetundesse ja energilisusesse, mis nö. “kaudselt”, toob rohkem kasu kui otsene mõju lihaskasvule.
Selleks, et testoga ikka kõva liha ehitada, selleks on vaja kahjuks illegaalsele teele pöörduda. Naturaalsete vahenditega ei ole muud teha, kui taset normaliseerida ja end lihtsalt paremini tunda. Või noh – kui tase on alguses väga kehv, siis selle tõstmine normaalvahemikku võib siiski ka massi arengusse nähtavamalt panustada, kuid enamikel siiski tase nii madal ei ole.
Seega tuleb lihtsalt aksepteerida fakti, et loomulikul teel ja naturaalsete vahenditega imesid ei tee. See peaks kõigile ka selge olema. Pigem on tegemist lihtsalt ühe tükiga suurest puslest, mis tuleb oma kohale seada, et kogu pakett töötaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2014 at 7:07 e.l. #363851piretlangsepp
MemberSelle mõjuga on nii, et ma ARVAN, et just maca pulber on teinud paremaks, kui ma selle pakiga lõpetan olen veits ilma ja vaatan mis juhtub
aprill 10, 2014 at 7:12 e.l. #363853Helerin
MemberTohib küsida, mis eesmärgil kasutad seda?
aprill 10, 2014 at 7:17 e.l. #363854piretlangsepp
MemberTeise ravimi kõrvaltoimed (vb sama eesmärk mis sul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) -nõiaringi moodustanaprill 10, 2014 at 7:21 e.l. #363855Okk
MemberKas poleks kergem kummide peale kolida? Mees pole nõus?Endale ei meeldi?
aprill 10, 2014 at 8:02 e.l. #363867Marxengel
MemberAh sinna on koer maetud.
Jah, ma vist teeks küll kõik, et naine ei peaks mingeid kõrvalnähte taluma..
aprill 10, 2014 at 8:37 e.l. #363873jorsik
MemberMa vaatan et mu algatatud teema on suva läbuteemaks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Archangel võid proovida lõvilakka (lion’s mane), peaks tugev NGF (nerve growth factor) olema. Taimi on vähe selle koha pealt aga miks peaks põlgama sünteetilisi aineid, kui nende kasud-kahjud on ära tõestatud? Soovitan ringi luusida sellises portaalis nagu longecity, seal tegeletakse igasuguste uute asjade enda peal (aga ka teaduslikult) researchimisega päris aktiivselt. Ja ka selline foorum nagu datbtrue.co.uk on asjalik, seal on väga teaduslik asjadele lähenemine, samas mitte kuivalt akadeemiline, brosciencet seal ei soosita.aprill 10, 2014 at 8:55 e.l. #363875Archangel
MemberMa vaatan et mu algatatud teema on suva läbuteemaks muutunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Archangel võid proovida lõvilakka (lion’s mane), peaks tugev NGF (nerve growth factor) olema. Taimi on vähe selle koha pealt aga miks peaks põlgama sünteetilisi aineid, kui nende kasud-kahjud on ära tõestatud? Soovitan ringi luusida sellises portaalis nagu longecity, seal tegeletakse igasuguste uute asjade enda peal (aga ka teaduslikult) researchimisega päris aktiivselt. Ja ka selline foorum nagu datbtrue.co.uk on asjalik, seal on väga teaduslik asjadele lähenemine, samas mitte kuivalt akadeemiline, brosciencet seal ei soosita.Uurin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sünteetilisi aineid muidugi põlata pole vaja, kui teadus on õla alla pannud ning kõik on sobiv.
aprill 10, 2014 at 5:50 p.l. #363910Helerin
MemberKas poleks kergem kummide peale kolida? Mees pole nõus?Endale ei meeldi?
Mina isiklikult ei kannata pillide kõrvaltoimete all, aga ilmselt sarnane mure on meil siiski Piretiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2014 at 4:24 p.l. #364059jorsik
MemberSai veidi asju ostetud jälle puritanist:
Kõik kokku läks maksma ca 170 euri koos postikulu ja tolliga.
aprill 12, 2014 at 5:24 p.l. #364065Marxengel
MemberIgapäevaselt kogu palett maos?
Guarana?
aprill 12, 2014 at 6:35 p.l. #364079piretlangsepp
Memberdeklareerisid ise netis v tegi toll/dhl ära?
aprill 12, 2014 at 7:13 p.l. #364082jorsik
MemberMarxengel see on osa paletist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis on guaraanaga? Lutigoldi ostsin sugulasele. piretlangsepp, käisin tollis, lihtsam on seal ankeet ära täita ja lasta tollitädidel teha kui hakata ise jebima netis.aprill 12, 2014 at 8:10 p.l. #364090FitMan
MemberKuidas teil õnnestub selle tolliga sehkendada? Ma panen delivery address Kodu ja Eesti posti või DHli onu toob ilusti ukse taha.
aprill 13, 2014 at 6:28 e.l. #364111Marxengel
MemberMarxengel see on osa paletist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis on guaraanaga? Lutigoldi ostsin sugulasele. piretlangsepp, käisin tollis, lihtsam on seal ankeet ära täita ja lasta tollitädidel teha kui hakata ise jebima netis.“Super Gua….” on näha – aju ei toonud muid seoseid antud sõnaalgusega näppudeni, mis trükkisid . Guacamolet sa ju ikka purgiga ei tellli välismaalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>* Kas püha johni sodi mõjub meeleolu tõstvalt sulle?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.