Skip to main content

toidulisandid diabeedi puhul

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » toidulisandid diabeedi puhul

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    samuil
    Member

Tere austatud Spetsialistid!

Mul mure selline,et 3 kuud tagasi avastati mul dibeedi algstaadium.Olen tegelenud spordiga 6-st eluaastast alates.Professionaalsel tasemel 1976-90(korvpall TSIK,TRÜ,…).Jõusaalis hakkasin regulaarselt käima 1998-2003,siis tekkis paus kuni selle aastani.Nüüd olen oma verenäidud 3 kuuga korda saanud ja tahaks hakata tarvitama mingit toidulisanit mis aitaks mul taastuda,jõudu juurde saada ja lihasmassi kasvatada.Ennem olen tarvitanud kreatiini,taastumisvahendeid ja massitõstmis pulbreid.Ilmselt peaks olema see toidulisand selline mis ei hoia organismis vett ja rasvu kinni.Kasutan teie treeningukava 2+1+1+1 edasijõudnutele.

Millliseid batoone võiksin mina kasutada?

Tänud juba ette!

gmaster
    Member

Äkki hoopis toitumiskava?

Ma ei tea, kui kogenud siinsed treenerid selles on, aga fred antson peaks ka sellega hakkama saama.

Mõtekam kui niisama pulberdada

ROtter
    Member

Mul mure selline,et 3 kuud tagasi avastati mul dibeedi algstaadium.

Palju veresuhkur on ja kas vereproov võeti näpuotsast või veenist?

samuil
    Member

Palju veresuhkur on ja kas vereproov võeti näpuotsast või veenist?

Vertesuhkur oli tühja kõhuga hommikul 6,2, pärast glükoosi manustamist suu kaudu 1,5t möödudes 10,1 ja 2,5t möödudes 11,2. Verd võeti veenist.

ROtter
    Member

Vertesuhkur oli tühja kõhuga hommikul 6,2, pärast glükoosi manustamist suu kaudu 1,5t möödudes 10,1 ja 2,5t möödudes 11,2. Verd võeti veenist.

Kiiruga jäi ennist küsimata, kuidas 3 kuuga näidud korda said?

ROtter
    Member

On seisundeid, kus organismi võime töödelda toidust saadavat suhkrut on nõrgenenud, ent söömata olekus püsib suhkur normaalsetes piirides. Seda nimetatakse vähenenud glükoositaluvuseks. Kuigi söömata olles on vere glükoos normaalne, on toiduga saadav suhkur organismile liiast ja vere suhkrutase tõuseb liiga kõrgele. Seda saab glükoosi koormustestiga avastada. Kui glükoosi koormustesti 2 tunni näit on üle 7,8 mmol/l, on tegu glükoosi taluvuse vähenemisega. Diabeedi vallandumist saab vältida, kui võetakse kaalust alla ja liigutakse rohkem.

Edasi loe siit:

http://www.second-opinions.co.uk/diabetes_index.html

samuil
    Member

Kiiruga jäi ennist küsimata, kuidas 3 kuuga näidud korda said?

Olen selleks kõvasti vaeva näinud.Dieet vastavalt veregrupile(b+),magusad toiduained täielikult puuduvad,aeroobne treening 2* nädalas + 3*jõusaal. Olen saanud ka palju abi mitte traditsiooniliselt meditsiinilt.Üks nipp mida mulle üks vanahärra õpetas oli,et rippuda iga õhtul ja venitada selgroogu.See nimelt tõmbab lülid lahti ja suured närvid saavad oma tööd teha.

Sooja – külma dussi efekt ja ka palju muudki.Mina olen sellest kasu saanud ja usun mida ma teen.Kõik on peas kinni,tuleb ainult tahta.Tahaks jõusaaliski midagi saavutada,sellepärast nõu küsingi.

DORIAN YATESI tooteid võid julgelt tarbida- sobivad ka diabeedi korral, need on spetsiaalselt niiviisi toodetud. Rääkimata imelisest maitsest ja mõnusast kreemjast koostisest. Lausa nagu magustoit!

AlanBStard
    Moderator

Jõutreening ja suur lihasmass peaks glükoositaluvust hästi parandama.

Fred Antson
    Member

Mul mure selline,et 3 kuud tagasi avastati mul dibeedi algstaadium.Olen tegelenud spordiga 6-st eluaastast alates.Professionaalsel tasemel 1976-90(korvpall TSIK,TRÜ,…).Jõusaalis hakkasin regulaarselt käima 1998-2003,siis tekkis paus kuni selle aastani.Nüüd olen oma verenäidud 3 kuuga korda saanud ja tahaks hakata tarvitama mingit toidulisanit mis aitaks mul taastuda,jõudu juurde saada ja lihasmassi kasvatada.Ennem olen tarvitanud kreatiini,taastumisvahendeid ja massitõstmis pulbreid.Ilmselt peaks olema see toidulisand selline mis ei hoia organismis vett ja rasvu kinni.Kasutan teie treeningukava 2+1+1+1 edasijõudnutele.

Millliseid batoone võiksin mina kasutada?

Tänud juba ette!

Aitavad antioksüdandid A,C,E, kalamaksaõli D-vitamiiniga ja magneesium. Hoia eemale end igasugustest pulbritest, sest need põhjustavad väga kiiret ja ulatuslikku insuliinieritust! Söö tahket, mitte vedelat toitu. Kes eeldiabeedikule pulbreid soovitada julgeb, võtab selle soovituse järgimise korral otseselt vastutuse tema tervisliku seisundi halvenemise eest enda peale!

Harjuta keha kasutama rasvadest saadavat energiat, siis saad võitu haigusest ja ka elad kauem, sest kõrge insuliinitase kiirendab organismi vananemist.

AlanBStard
    Moderator

Doriani pulbrid on sihilikult madala insuliiniindeksiga.

PS kaneel on diabeetikule hea lisand.

samuil
    Member

Aitavad antioksüdandid A,C,E, kalamaksaõli D-vitamiiniga ja magneesium. Hoia eemale end igasugustest pulbritest, sest need põhjustavad väga kiiret ja ulatuslikku insuliinieritust! Söö tahket, mitte vedelat toitu. Kes eeldiabeedikule pulbreid soovitada julgeb, võtab selle soovituse järgimise korral otseselt vastutuse tema tervisliku seisundi halvenemise eest enda peale!

Harjuta keha kasutama rasvadest saadavat energiat, siis saad võitu haigusest ja ka elad kauem, sest kõrge insuliinitase kiirendab organismi vananemist.

Suured tänud Teile vastuse eest,Kas A,C,E vitamiine tuleks võtta eraldi või kompleks vitamiinina?Sooviksin paar kerget toidukorda asendada batoonjga.Milliseid batoone võiksin kasutada?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.