Toidulisandid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandid
- This topic has 32 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Haitsi.
-
AutorPostitused
-
mai 1, 2008 at 5:54 p.l. #152569
AlanBStard
Moderatorno ma selle mõttega muidu küsisingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et see kollane ei ole tegelikult väga tervislik.On küll. Võimalikult toorena.
ja muna ju soovitatakse süüa 2-3 nädalas? või on see mingi tobe müüt?Variant B.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2008 at 5:55 p.l. #152571Haitsi
MemberMa pidasin silmas, et alguses oleksid portsjonid väiksemad, kuna suht rasvarikas menüü võib tekitada esialgu iiveldust. Rasvade kogust võiks olla alguses 1g/kehakaalu kg kohta, hiljem suurenda 1,5g/kg.Munad söö ikka tervikuna. Munakoor on väga hea Ca allikas, probleem ainult jahvatamises. Kui sa sööd päevas 3-4 kiivit ja lisaks praesibulat, peaksid seedeprobleemid lahenema. Samuti on kookoshelbed heaks kiudaineallikaks. Päevane kaloraaz peaks sul olema 2500 kcal piires.
ok…tundub hetkel väga erinev sellest mis mina söön…aga teen proovi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nati keeruline muidugi…aga kas oleks palju palutud ehk näidismenüü
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2008 at 5:57 p.l. #152573Haitsi
MemberOn küll. Võimalikult toorena.Variant B.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis hea, sest tundub suht kummaline osta muna ja loopida kollased minema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2008 at 7:43 p.l. #152587jorsik
MemberKui käib üle jõu endal koostada, saad lasta tellida toitumiskava mõnel siinsel spetsialistil, maksab vist 500 ringis. Kui tundub kallis, pead natuke foorumis ringi surfama, siin on vihjeid küllaga ja näidismenüüsid. Võid ka näiteks kasutada http://www.ampser.ee/ -d ise koostamisel, kohe näed, palju mida sööd.
mai 2, 2008 at 3:36 e.l. #152613ROtter
Memberok…tundub hetkel väga erinev sellest mis mina söön…aga teen proovi…
nati keeruline muidugi…aga kas oleks palju palutud ehk näidismenüü
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näidismenüü.
Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta või tatrapuder 80% võiga, 2 tk. muna, lillkapsas, kohv kookospiimaga ilma suhkruta
Lõuna: grillkana nahaga ( üldse lihatoidud) rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe (üldse kalatoidud), röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
Tulemusi hakkad nägema 2-3 kuu pärast.
mai 2, 2008 at 7:40 e.l. #152620Haitsi
MemberKui käib üle jõu endal koostada, saad lasta tellida toitumiskava mõnel siinsel spetsialistil, maksab vist 500 ringis. Kui tundub kallis, pead natuke foorumis ringi surfama, siin on vihjeid küllaga ja näidismenüüsid. Võid ka näiteks kasutada http://www.ampser.ee/ -d ise koostamisel, kohe näed, palju mida sööd.Oi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väga asjalik koht, minu sugusele mitteteadjale…tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 7:43 e.l. #152621Haitsi
MemberNäidismenüü.Hommikusöök: omlett singi, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta või tatrapuder 80% võiga, 2 tk. muna, lillkapsas, kohv kookospiimaga ilma suhkruta
Lõuna: grillkana nahaga ( üldse lihatoidud) rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe (üldse kalatoidud), röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
Tulemusi hakkad nägema 2-3 kuu pärast.
Suure tänud…sain palju targemaks. Eks ma siis teen proovi ja püüan siis jälgida Teie soovitusi.
võin kirjutada üles ka kuidas päevad mööduvad, saate mind parandada, kui teel eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 10:17 e.l. #152643Haitsi
Memberuurisin seda linki, mis arvutab mulle kõik välja…aga see ei klappi kuidagi spetsialisti soovitustega…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>toksisin sinna igasugu erinevaid menüüsid sisse…no ei saa normi neid küll on liiga palju valku, siis liiga palju rasva, liiga vähe B vitamiine jne…üks oli selline mis nagu oli ok…kriban selle siia üles…kommenteerige palun! aitähh!
HOMMIKUSÖÖK:
1. kohv koorega
2. tatrapuder+ 1 spl võid
LÕUNASÖÖK:
1. 2 tk keedetud kartulit
2. Broiler, kondita, praetud õlis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna grillitud võimalust ei andnud3. peet
VAHEPALA:
1. 3tk kiivit
2. riisipuding 100 gr
ÕHTUSÖÖK:
1. soolakala, lõhe 100 gr
2. kurk 3 cm jupp
3.tomat 1 tk
4. hiina kapsas 50 gr
HILISÕHTUNE LISAPALA:
1. taimetee, suhkruta
2. porgand 1 tk
tekkis veel selline küsimus, et kuidas see menüü tellimine välja näeb? kas see on ühe päeva või palju erinevaid? et oleks valiku võimalus? nii oleks ilmselt lihtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> laiskus tapab ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2008 at 11:45 e.l. #152653ROtter
MemberKus munad on?
Vahepalaks võta parem Ricotta kohupiim.
mai 2, 2008 at 12:40 p.l. #152665AlanBStard
Moderatoruurisin seda linki, mis arvutab mulle kõik välja…aga see ei klappi kuidagi spetsialisti soovitustega…
toksisin sinna igasugu erinevaid menüüsid sisse…no ei saa normi neid küll on liiga palju valku, siis liiga palju rasva, liiga vähe B vitamiine jne…
Ära Ampseri soovitusi kuula, see sobib ainult arvutamiseks.
mai 2, 2008 at 1:27 p.l. #152672Haitsi
MemberÄra Ampseri soovitusi kuula, see sobib ainult arvutamiseks.kuhu ma need munad peaks sobitama või mille vastu ära vahetama?
kas keegi äkki oskab öelda kui palju valku, süsivesikuid ja rasva peaks olema hommikusöögis, lõunasöögis ja õhtusöögis? ja kas need vahepalad on vajalikud?
mai 2, 2008 at 1:35 p.l. #152675gmaster
Membersportiv inimene peabki saama tavainimesest rohkem valku ja rasva:), sv ka loomulikult
mai 2, 2008 at 2:01 p.l. #152684Haitsi
Member…ja kuidas nende toidulisanditega on? kas äkki oleks tõhusam, kui neid ka võtaks?
mai 2, 2008 at 5:52 p.l. #152712ROtter
Memberkuhu ma need munad peaks sobitama või mille vastu ära vahetama?kas keegi äkki oskab öelda kui palju valku, süsivesikuid ja rasva peaks olema hommikusöögis, lõunasöögis ja õhtusöögis? ja kas need vahepalad on vajalikud?
Muna söö hommikul ja söö 4X päevas, vahepalad ei ole vajalikud.
mai 2, 2008 at 5:53 p.l. #152713ROtter
Member…ja kuidas nende toidulisanditega on? kas äkki oleks tõhusam, kui neid ka võtaks?Milleks sulle toidulisandid?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.