Toidulisandid?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Toidulisandid?
- This topic has 53 replies, 24 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
september 23, 2006 at 7:34 e.l. #91174
Savage
Membernuta ja naera, ma soovitan sul Oti käest kava kohta nõu küsida
detsember 1, 2006 at 6:06 p.l. #96929vend vähk
ModeratorTere!
Toidulisanditega on nii, et valik on suur ning igaüks peab leidma enda jaoks selle õige ja parima! Mina olen aja jooksul proovinud erinevaid lisandeid, aga viimase aasta jooksul olen kasutanud ainult FAST lisandeid ning olen tulemustega rahul. Põhiliselt kasutan WHEY+, HT-R, MUSCLE+ ja HERA80-t.
märts 24, 2007 at 10:53 p.l. #110613Johannes
MemberOlen veel elus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga otsustasin, et toidulisandeid ei kasuta!
Ja treeningukava tegin ise ümber ja olen tulemustega rahul.
märts 25, 2007 at 6:57 e.l. #110618M.M.
MemberMa ei saa nagu meestest aru, kaks aastat jõusaalis käinud ja ei tea mitte kottigi. Kas sa siis ei loe netist või suhtle teiste harrastajatega. Treeningkava on esiteks täiesti sota-puta, kõik lihasgrupid on segamini. Teiseks 5 korda nädalas ühte lihasrühma treenides ei saa suurt jõudu ja lihaskasvu juurde loota. Võta siit samast leheküljelt kava jaotuna kolmeks või isegi neljaks, siis oleks normaalne 5 korda nädalas jõusaalis viibida. Vahet ei ole kas sa soovid lihasmassi kasvatada või hoopis lihasvastupidavust, selle määrab ära ikkagi kordused seerias, lihasgruppide jaotus võib jääda samaks.
aprill 8, 2007 at 4:14 p.l. #111728Johannes
MemberAlguses ma tegin 1-2 aastat vähe trenni ja ei olnud põhjust asju uuridagi netist. Ja see kava, mis siin üleval on, on peaaegu aasta
aega vana. Hetkel käin jõusaalis 2-4 kordnädalas ja kava on vägagi muutunud. Ja asju uurin netist nii palju, kui arvan, et on vajalik ja hetkel olen oma kava tulemustega rahul.
aprill 12, 2007 at 8:50 e.l. #112045yamikazi
MemberMa ei hakka eraldi teemat tegema aga ehk keegi oskab soovitada mida oleks kasulikum osta ?
Kas Hera80 ja juua seda peale trenni ja osta kaseiini ja juua seda enne magama minekut VÕI
osta 100% Whey Gold Standardit ja juua seda enne/peale trenni.
aprill 12, 2007 at 9:06 e.l. #112046Capricorn
MemberPeale trenni pidavat vadak+kaseiin parem olema kui ainult vadak (loomulikult kiiresti imenduvate süsivesikutega koos). Seetõttu võibolla ostaks ühe vadakuvalgu ja ühe kaseiinivalgu ning siis peale trenni võtta nende segu. Või peaks olema ka valmis segusid, mis mõlemat sisaldavad. Enne magama minekut võid ju kaseiini võtta, aga tegelikult pole vaja muud kui sööd aeglaselt imenduvat toitu (näiteks palju kaseiini sisaldavat kohupiima).
detsember 13, 2007 at 12:12 p.l. #134306Johannes
MemberKui siis toidulisandites rääkida siis ise olen nüüd kasutanud MASS2-te ja MUSCLE+-ssi umbes 2-3kuud: Eriti pole küll aru saada, et neist kasu oleks, aga küll ta pikema aja jooksul hakkab rohkem välja paistma.
Kui treeningutest rääkida siis on kava kõvasti muutunud…..on reljeefi-, massi- ja jõutsüklid jne.
Hetkel kaal 80-85kg ja 120kg lükkasin rinnalt ülesse!
detsember 13, 2007 at 12:15 p.l. #134308Andrei8
MemberA kas sa sama raskusega ka vähemalt 10 kükki suudad ikka teha!?
Rinnalt pole see kõige tähtsam … jalad on inimese teise süda!
detsember 13, 2007 at 12:19 p.l. #134309Johannes
MemberAusalt öeldes ei ole kunagi proovinud konkreetselt kükke kangiga teha. Jalgade treenimiseks kasutan muid masinaid.
detsember 13, 2007 at 12:40 p.l. #134312tonn999
MemberAusalt öeldes ei ole kunagi proovinud konkreetselt kükke kangiga teha. Jalgade treenimiseks kasutan muid masinaid.Siis sa oled paljust ilma jäänud!
detsember 13, 2007 at 2:29 p.l. #134327Johannes
MemberTäna lähengi jalgu ja selga treenima! Äkki proovin siis
detsember 13, 2007 at 2:34 p.l. #134329DarremCharles
MemberAeroobset?Mis sa sellega mõtled?Sellega mõtlen seda, et tuleb käia jooksmas/jalgrattaga sõitmine/ujumine jne.See tuleb trennile kasuks ja kui aeroobse jätad jõusaali trenni kõrvalt välja siis võib su südamega lood halvaks minna.Igati soovitan ja ka kindlasti peaks aeroobset tegema annab võhma ja vastubidavust mis on südamele väga kasulik.
detsember 13, 2007 at 2:39 p.l. #134330Johannes
MemberKui tahat mass siis aeroobne pole hea…minu arust täiesti mõtetu…Hetkel ma jooksmas ei käi. Aga enne trenni sõidan + hüppan hüppenööriga 30minutit umbes ja peale trenni teen veel kuskil 15-30minutit poksi.
detsember 13, 2007 at 3:29 p.l. #134342EnrikoL
MemberKui tahat mass siis aeroobne pole hea…minu arust täiesti mõtetu…Oled küll valesti aru saanud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.