Skip to main content

Toidulisandid?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 54 total)
  • Autor
    Postitused
    inside14
    Member

Küsiks veel lisaks, et palju sa siis aeroobset teed?

Xero
    Member

Ja mees on 2 aastat jõusaalis käind ja vaadake – siiani elus! :ph34r:

Ma arvan samuti et alguses sobixid tõesti odavamad toidulisandid sulle, aga naq öelid, on siin poes suur valik.

kentaur
    Member

ära rabista palun!

birra
    Member

Et mida ma seal jõusaalis siis teen?

*Väiksed venitused ja soojendus nagu ikka.

*Esimene harjutus

teen piitsepsit [sellisel pingil, kus keha on fikseeritud ja käed liiguvad ainult küünarnukist.Kaks kätt korraga loomulikult.]Hetkel on raskuseks 30kg nii 8-korda

*Teine harjutus

tavaline rinnalt surumine 67,5-70 kg—-8-korda

*Kolmas harjutus—-piitseps[hantlitega–püsti seistes—mõlemas käes hantel—korda mööda]

Raskuseks on ühel hantlil hetkel 16kg—8korda

*Neljas harjutus—-seljalihastele[Tõmban kangi kukla taha, keha on fikseeritud] Raskuseks on 70kg–8korda

*Viies harjutus—-kõhulihased[Panen jala kuhugi alla kinni ja võtan raskuse kõhule, ning tõmban keha vastu põlvi ja siis alla tagasi—-nagu ikka seda harjutust tehakse]Raskus mille võtan kõhule on 25kg—-30korda

*Kuues harjutus—-reielihased[istun põrandale, toetan selja vastu trenasööri tuge, ja lasen raskusel tulla kõhuni ja siis surun ülesse]Raskuseks 140-150kg—-8korda

*Seitsmes harjutus—-jalalihastele[sama trenasööriga, panen ainult päkad raskuse vastu ja liigutan jalaga ainult päkast]Raskus on sama ja nii umbes 50 korda

*Kaheksas harjutus—rinnalihased[Rinnalt surumis pink on maaga paralleelselt ja siis heitan sinna selili nagu ikka rinnalt surumine aga teen seda hantlitega]Raskuseks 25kg ühel hantlil—8korda

*Üheksas harjutus—triitseps[Panen hantli rinnalt surumis pingi otsa taha, ise heidan pingile pikali ja tõstan hantlit kukla tagant näo kohale ja siis tagasi]Raskus 20-25 kg—8korda

Kümnes harjutus—rinnalihased[Tõstan rinnaltsurumise pingi seljatoe 45-kraadise nurga alla ja surun rinnalt nagu ikka]Raskuseks on 50kg—8korda

Nii teen need harjutused kolm korda läbi[Nagu kolmesed seeriad kõigil]

Kõigi harjutuset vahele teen lõdvestusi ja venitusi

Teeks harjutusi rohkem, aga tavaliset pole selleks aega.

Toidulisandite kohta uurisin selleks, et äkki aitavad nad keha paremini taastuda.

Mingeid võistlus kavatsusi mul küll ei ole.

Kui see on tõsi siis on normaalne mees.

Vastupidavus paigas ja järjekindel ka. Brittide SAS võtaks su kohe oma palgale.

Fre
    Member

Johannes, kui vana sa oled ja kas sa oskad paarist harjutusest näiteid tuua, mis raskustega sa alustasid?

Johannes
    Member

Trenni teen rohkem selleks, et ennast vormis hoida ja sest see meeldib mulle. Aga natuken tugevam ja suurem võiks alati olla.Samas see probleem on tõesti, et ülakeha saab rohkem trenni, kui alakeha. Võib-olla hakkan jooksmas käima

kui aega leian.

Aeroobset?Mis sa sellega mõtled?

Jõusaalis olen käinud umbes kuskil kaks aastat küll, aga kui ma alustasin siis käisin üks kaks korda nädalas ja raskused oli tunduvalt väiksemad.

Hästi mäletan, et tegin rinnalihastele trenni 45kg-ga.Harjutusi oli ka vähem.

Toidulisandite kohapealt küsiks, et mida neist võtta valke või midagi muud? Ja kas neil on ka kõrvalnähud või tekitavad sõltuvust, või midagi taolist?

jrx
    Member

Valgud ikka abiks… sõltub kui palju sa tavatoidust saad neid.

Probleem selles, et iga ca kahe kuu tagant peaks harjutusi vahetama selleks, et keha liigselt ära ei harjuks…

Ja lisaks peaks ka alakehale jõudu tegema. Kui mitte muud, siis kükki (ja selle variatsioone) ja jõutõmmet kindlasti.

Fre
    Member

Hästi mäletan, et tegin rinnalihastele trenni 45kg-ga.Harjutusi oli ka vähem.

Äkki mäletad veel midagi?

inside14
    Member

Aeroobset?Mis sa sellega mõtled?

Sellega mõtlen seda, et tuleb käia jooksmas/jalgrattaga sõitmine/ujumine jne.See tuleb trennile kasuks ja kui aeroobse jätad jõusaali trenni kõrvalt välja siis võib su südamega lood halvaks minna.Igati soovitan ja ka kindlasti peaks aeroobset tegema annab võhma ja vastubidavust mis on südamele väga kasulik. :ph34r:

alr89
    Member

Johannes, kui vana sa oled ja kas sa oskad paarist harjutusest näiteid tuua, mis raskustega sa alustasid?

Tema vanus on postituses mainitud.

Johannes
    Member

to inside14:

Jah, õige mõte! Minna jooksma. Olen isegi kuulnud, et liigne jõusaal ja veel kasvavas eas on südamele koormav. Tegelikult olen plaaninud ammu juba jooksmas hakkata käima, aga pole aega leidnud.

Täna siis käsin jõusaalis ära ja otsutasin jooksma minna. Peaks olema nagu aeroobne, aga oli rohkem anaeroobne(ilma õhuta). Kõige hullem tegelikult ei olnudki, aga poole maa pealt hakkas pistma see nüüd küll mõnu ei olnud, aga jooksin lõpuni. Jooksu pikkusek oli umbes 3-4km.

to Fre:

Kunagi kui alustasin siis tegin trenni sellisete raskustega:

*Esimen harjutus

Raskus

20kg—8korda–kolm seeriat

*Teine harjutus

Raskus

45kg—8korda–kolm seeriat

*Kolmas harjutus

Raskus

8,5kg—8korda–kolm seeriat

*Neljas harjutus

Raskus—45-50kg—8korda–kolm seeriat

*Viies harjutus

Raskus—tegin ilma raskusteta—30korda—kolm seeriat

*Kuues harjutus

Raskus–seda harjutus alguses polnud

*Seitsemes harjutus–Raskus—seda harjutus alguses polnud

*Kaheksas harjutus—Raskus—seda harjutus alguses polnud

*Üheksas harjutus—-Raskus—seda harjutus alguses polnud

*Kümnes harjutus—-Raskus—-seda harjutus alguses polnud

Tegin ka muid harjutusi—alaseljale ja muud aga praegu olen nendest loobunud—aja puuduse tõttu.

to jrx:

Mis mõttes harjutusi vahetama, kas raskusi?

Tegelikult ongi kuues harjutus kükide variatsioon. Vähemalt minu arust.

inside14
    Member

No aga ära jookse siis ennast anaeroobsele :ph34r: jookse rahulikul sellises tempos nagu endale võimeline.Alguses tasuks üldse alustada vaikselt ja aegamisi koormust lisada, sa ütlesid et pole veel aega leidnud jooksmiseks see tähendab, et pole enne käind jooksmas ning just siis peaksid alustama kergemalt.Selle 3-4km annab läbida ju väga erinevalt kuidas tunned ennast nii jookse. :lol:

Johannes
    Member

Tegelikult olen ma päris palju jooksutrenni teinud, aga see oli kunagi ammu.

Kehalisekasvatuse tundide väliselt käisin viimati jooksmas vist umbes 2-3 aastat tagasi.

Ausalt öeldes ei olnudki jooks anaeroobne, vaid viga oli pistmises.

Ja noh nagu esimene kord ikka võtsin väga rahulikult.

eintsius
    Member

Ei tea kuidas teiste arvamusega lood on, kuid minu arvates vajaks kava modifitseerimist. Enne kui otsustad minna toidulisanditele üle, tuleks vast tavatoidul elades oma kehast viimane võtta. Soovitan oma silmaringi laiendada sellealaseid artikleid lugedes ning ise kava muuta.

Johannes
    Member

Andke siis soovitusi, mis selle kavaga teha, aga harjutused võiks samaks jääda ja kordused kah.Põhimõteliselt saab muuta ainult harjutuste järjestust.Või, mis?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 54 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.