Skip to main content

Toidulisandid

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Toidulisandid

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    sven
    Member

Olen umbes 2 kuud trenni teinud. Olen kuulnud igasugustest toidulisanditest. Kas ilma nendeta saab ka läbi? Lisan veel, et söön korralikult 4-5 korda päevas ja joon palju piima, söön kohupiima ja üldse neid toite, kust valke saab.

Tom
    Member

Kui sa saad oma päevase valgu koguse toidust kätte siis pole sul tõesti mõtet valku lisandina osta.Siin müüdavad valgud on mõeldud tarvitamiseks kui sa näiteks päeval süüa ei saa siis asendad toidukorra ?eigiga.Valku aresta u 2g per iga kehakaalu kilogrammi kohta.

Ott Kiivikas
    Member

Kindlasti saab mingi aja läbi ka ilma toidulisanditeta, kuid proffessionaalsuse tõustes vajab keha üha uusi ja mitmekülgsemaid toitaineid. Kuigi ma saaksin ka oma valgukoguse kätte ka ilma toidulisadeta, kasutan siiski, et paremini taastuda ja areneda. Mida mitmekülgsemad on söödud valgud seda paremini ka keha taastub ja kasvab.

Anonüümne
    Guest

Olen 20 aastane ja mängin jalgpalli suht tõsiselt. Spordiarst soovitas mul tarbida toidulisandeid, mis sisaldaksid valku. Mida soovitate?

Ott Kiivikas
    Member

Whey dr. Glutamin Peptide on kõige parem, seda kasutavad paljud vastupidavus ala tegijad, seal on kombineeritud hüdrolüüsitud valgu ja süsivesikutega, samuti on lisatud glutamiini ja kreatiini, mis aitavad kiiremini taastuda, tarvitamine on ühes eelnevas teemas.

o54
    Member

kas kreatiini võib ka koos meega võtta? või peab kindlasti glükoosiga…?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.