Skip to main content

Toidulisandi tarbimine antibiootikumikuuri ajal.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandi tarbimine antibiootikumikuuri ajal.

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    protein_pets
    Member

Olen veel algaja ja varem toidulisandeid tarbinud pole, kuid et kaalu hoida ja lihasmassi kasvatada olen pidanud päevas tarbima vähemalt ~3250 kcal ja et areneda, sellest rohkem. Nüüd diagnoositi mul aga tonsilliit ja kurk on praeguseks juba nii paistes, et tõsiselt raske on neelata. Jook läheb vaevalt alla, tahkest söögist rääkimata. Isegi rääkida ei saa. Esimese päevaga kaotasin kaalus juba 1 kg, kuigi sel päeval sain veel korralikult isegi lõunat süüa. Nüüd on käes teise päeva hommik ja kaal näitab juba 2,5 kg vähem!! Ehk siis kaal on hetkel 58 kg ja langeb meeletu tempoga. Ilmselt tuleb antiboiitikumikuuri lõpuks 53 kg ära ja siis ma ei taha mõeldagi mida mu kaal ja lihased opi ajal veel peale hakkavad. 17-a fitnessistihuvilise puhul ei ole need üldse normaalsed näitajad.

Sellest küsimus – et midagigi hoida, millist segu süsivesikutest ja valkudest ma tarbima peaksin hakkama või kas üldse peaksin? Treening on absoluutselt välistatud. Varem pole kordagi pidanud nende abi kasutama, sellest ka selline võibolla liiga elementaarne küsimus. Kõige hullem on see, et antibiootikumide kõrvalmõjuks on täheldatud ka lihaskoe kaotust, mis muudab asja eriti nutuseks ja võib mind täiesti algusesse tagasi viia. Aitäh.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.