Skip to main content

Toidulisandi tarbimine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandi tarbimine

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    petka
    Member

Millal tarbida proteiinijooki?

Kui kiirelt see tuleb ära juua peale jõusaalitrenni?

Kui teha peale treeningut veel aeroobset trenni, kas siis tuleb juua proteiin ära enne või peale aeroobset trenni?

Üks küsimus veel, mille jaoks on sheikeriga kaasa tulnud sõel vms?

Bulletproof
    Member

Millal tarbida proteiinijooki?

Kui kiirelt see tuleb ära juua peale jõusaalitrenni?

Kui teha peale treeningut veel aeroobset trenni, kas siis tuleb juua proteiin ära enne või peale aeroobset trenni?

Üks küsimus veel, mille jaoks on sheikeriga kaasa tulnud sõel vms?

no mis proteiinijooki jood? mina võta peale trenni 30min jooksul.

ja sõel on šeikeris ikka selle jaoks, et lahustada proteiini. kui paned proteiini šeikerisse ja lisad ntx vett, siis võib proteiin tükki minna…

ja kui sa ise huvi tunneksid varasemate postituste vastu, siis oleks sellest kindlasti suur abi

petka
    Member

No kui teen peale trenni 40 min aeroobset. Millal peaksin ära tarbima? Enne või pärast aeroobset?

petka
    Member

Ikka veel pole vastust saanud sellele.

Vist tuleb peale aeroobset, sest muidu hakkab aeroobse ajal hoopis keha neid ained kulutama, mida ma sheigist sain, mitte rasvkudet hävitama?

Aga, kui juua fat burnerit (olen aru saanud, et ei ole eriti efektiivne), kas siis see tuleks tarbida pool tundi enne treeningu algust (jõusaal) või jõusaali tegemise alal (pool tundi enne seda, kui aeroobset hakkan tegema)?

Amarillo
    Member

Ikka veel pole vastust saanud sellele.

Vist tuleb peale aeroobset, sest muidu hakkab aeroobse ajal hoopis keha neid ained kulutama, mida ma sheigist sain, mitte rasvkudet hävitama?

Aga, kui juua fat burnerit (olen aru saanud, et ei ole eriti efektiivne), kas siis see tuleks tarbida pool tundi enne treeningu algust (jõusaal) või jõusaali tegemise alal (pool tundi enne seda, kui aeroobset hakkan tegema)?

kui kaalu tahad langetada siis peale, pool pudelit enne trenni ja ülejäänud täispudel koos veega treeningu käigus

petka
    Member

kui kaalu tahad langetada siis peale, pool pudelit enne trenni ja ülejäänud täispudel koos veega treeningu käigus

1 osa on siis valgu kohta?

no 1000mg tarbin jah? 500mg 30 min enne jõusaali ja teine 500mg siis 30 min enne aeroobset?

otsimine otsimiseks, näiteks leidsin teema http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=6222 aga seal on nii palju erinevaid variante.

kui kaua ma aeroobset teha võin, et valguga liiga hiljaks ei jää?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.