toidulisand valk
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » toidulisand valk
- This topic has 55 replies, 14 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Marxengel.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2013 at 11:23 e.l. #353920
Anonüümne
GuestKretiini asemel võtke parem lähteaineid, millest kret’i tehakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 11:52 e.l. #353927biggereveryday
MemberKretiini asemel võtke parem lähteaineid, millest kret’i tehakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tead ka sa selle sõna tähendust?
november 14, 2013 at 11:57 e.l. #353929Anonüümne
GuestTead ka sa selle sõna tähendust?
[C19: creat- from Greek kreas flesh + -ine ²]
Grammatikaga norimine pole intelligentne. mine osta pakk küpsiseid endale ja pole positiivne.
St “ole”, mitte “pole”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimaste nädalatega kogesin muidu korraliku ajutarkvara ümberlülitumist, grammatika tõmbas korralikult segi. Seega kui installeerite omale pähe midagi uut, siis olge ettevaatlik, sest ajutiselt tõmbab vana süsteemi tõrkesse nõnda.
november 14, 2013 at 12:09 p.l. #353930biggereveryday
Member[C19: creat- from Greek kreas flesh + -ine ²]
Grammatikaga norimine pole intelligentne. mine osta pakk küpsiseid endale ja pole positiivne.
St “ole”, mitte “pole”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimaste nädalatega kogesin muidu korraliku ajutarkvara ümberlülitumist, grammatika tõmbas korralikult segi. Seega kui installeerite omale pähe midagi uut, siis olge ettevaatlik, sest ajutiselt tõmbab vana süsteemi tõrkesse nõnda.
Uuendasid endal peas softwere w? Sa oled täna küll vist liiga palju suitsetand… Viska enda kanepi taimed minema ja söö küpsist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul küpsise pakk sahtlis juba 3 kuud… Ei ole vaja süsikaid nii palju hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi hunnik taastus jooke ka olemas, kui keegi ei osta ära, küll siis sealt saan lisa süskareid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja su creat vs kretiin ka kaks erinevat asja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 12:15 p.l. #353931Anonüümne
GuestSiin fitnessi saidil on profiili küljes omamoodi koefitsent, nimetame seda siis FQ’ks- eile oli +5, täna on -5, üsna volatiivne liikumine ööpäeva kohta.
Negatiivne trend on alanud tänasega tõesti, ma ei oska öelda miks. Ega te ei ütle ka ju et miks eks. Mina ei saa küll aru, mis teile täna ei meeldi siis. Olen normaalselt konsulteerinud kõiki, kõik on saanud Like’i, aga miks siis negatiivne trend?
november 14, 2013 at 12:19 p.l. #353932biggereveryday
MemberKüsimustele ikka vastust ei saanud. Mina pole sulle miinust pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei viitsi ültse selle süsteemiga enamasti kaasa minna. Väga harva, kui kedagi “hindan”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 12:22 p.l. #353933Invention
MemberSa oled viimase nädalaga selle “hea/halva postituse” mõtte konkreetselt ära solkinud toppides kõigile +1’sid.
Ja sa ei saa aru, miks sa nii palju negatiivseid hääli saad? Sest sa ajab täiesti mõttetut, vale, seosetut ila suust välja. Sellepärast.
Nõnda. Selline mõttekäik siis.
november 14, 2013 at 12:24 p.l. #353934Anonüümne
GuestKüsimustele ikka vastust ei saanud. Mina pole sulle miinust pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei viitsi ültse selle süsteemiga enamasti kaasa minna. Väga harva, kui kedagi “hindan”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minuarust võiks kõik panna kõigile Like- see oleks lahe, aga mõned panevad miinuse millegipärast, nii ei jõua kuhugile minumeelest.
Küsimuse vastuseks on, et installeerisin ajusse uue võõrkeele, muud ei midagi, ja see tõmbas väga paljud sõnad sassi.
Näiteks ka täna vanade töökaaslastega sööklas ing.k. rääkides tulevad automaatselt/spontaanselt äsja installeeritud keele sõnad välja jms.
Sa oled viimase nädalaga selle “hea/halva postituse” mõtte konkreetselt ära solkinud toppides kõigile +1’sid.
Ja sa ei saa aru, miks sa nii palju negatiivseid hääli saad? Sest sa ajab täiesti mõttetut, vale, seosetut ila suust välja. Sellepärast.
Nõnda. Selline mõttekäik siis.
Nõnda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 12:27 p.l. #353935biggereveryday
MemberTean mida sa tunned. Oli ka endal aeg, kui eesti k rääkimisega oli tõsiselt probleeme… Miks sa rootsi k ei räägi siis, kui seal mail asud?
november 14, 2013 at 12:36 p.l. #353936Anonüümne
GuestTean mida sa tunned. Oli ka endal aeg, kui eesti k rääkimisega oli tõsiselt probleeme… Miks sa rootsi k ei räägi siis, kui seal mail asud?
Ei ma veel ei asu seal, tõmban järgmise aasta lõpus sinna alles.
Seda ma pole muidu kunagi tunnetanud, et eesti ja inglise keel segamini läheks omavahel või segaks üksteist, aga olen kogenud, et kui ülikoolis inglise keele loengus oli esinemisärevus mingi ettekandega, siis aju hakkas viskama vene keelt hoopis välja inglise keele asemel, mitte aga eesti keelt. Too oli ka huvitav aju trikk, hiljem kui tööaastatega inglise keelt palju rääkisinud olen ja vene keelt peaaegu üldse, siis enam seda fenomeni ei ole juhtunud, enam vene keel ei roni ei inglise ega rootsi keele vahele, isegi kui on mingi esinemisärevus vms.
Aga kindlasti ma soovitan inimestel aju treenida, kasvõi keeleõppega, sest ainult lihast pumbata pole normaalne.
november 14, 2013 at 1:20 p.l. #353939Marxengel
MemberSee ei olegi eriline, arvan. Nimelt on minulgi vene keel tulnud, kui inglastega rääkida vaja olnud. Aga vene keel on ka minu nii öelda esimene võõrkeel, lapsena oli paralleelselt emakeelega päris suures ulatuses kasutuses.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.