Skip to main content

Toidulisand

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Toidulisand

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    TederS
    Member

Tere!

Olen 16 aastane noormees. Pikkust on 193 ja kaal 70 kg. Tegelen väga aktiivselt võrkpalliga – 5x nädalas on pallitrenn. Kuni veebruari lõpuni on pea iga nädalavahetus ka võistlused. (Kui nädalavahetusel on võistlused, siis esmaspäev on trennist vaba)

Igala vabal nädalavahetusel üritan käia jooksmas või jõusaalis jne.

Küsimus oleks selline, et kas hooaja keskel(kui eesti meistrikad jms on veel toimumata) on mõtet alustada toidulisandite tarbimisega(eriti veel siis kui väga palju aega ei ole jõusaalis käia) või peaks ootama suveni, mil lähen tööle ja hakkata siis korralikult peale tööd trenni tegema ja ka toidulisandeid tarbima.

Tervitades,

Siim.

Amarillo
    Member

Tere!

Olen 16 aastane noormees. Pikkust on 193 ja kaal 70 kg. Tegelen väga aktiivselt võrkpalliga – 5x nädalas on pallitrenn. Kuni veebruari lõpuni on pea iga nädalavahetus ka võistlused. (Kui nädalavahetusel on võistlused, siis esmaspäev on trennist vaba)

Igala vabal nädalavahetusel üritan käia jooksmas või jõusaalis jne.

Küsimus oleks selline, et kas hooaja keskel(kui eesti meistrikad jms on veel toimumata) on mõtet alustada toidulisandite tarbimisega(eriti veel siis kui väga palju aega ei ole jõusaalis käia) või peaks ootama suveni, mil lähen tööle ja hakkata siis korralikult peale tööd trenni tegema ja ka toidulisandeid tarbima.

Tervitades,

Siim.

issand, ma käisin 1 aasta regulaarselt 3-5x jõusaalis kui esimese valgu sheigi tegin, soovitan sama teha ja mitte varem, ega sellest kasu ei ole kui jõusaalis ei käi ja toitumine 0

KennyLumiste
    Member

Proovi otsingus sisestada kolm (3) sõna: olen+aastane+toidulisa

Kasuta kindlasti + märki.

Võid lisaks lisada neljandaks sõnaks nt pallitrenn, siis saad veelgi täpsema vastandi.

Ma saan aru, et Sa tahad leida just Sinule sobiliku toidulisandi aga kahjuks on siin foorumis selliseid postitusi väga palju ja õige asja leidmine tülikas.

Kui Sa ei viitsi varasemaid postitusi lugeda, siis külasta nt Robocop`i poodi (Tallinnas) ja nad pakuvad Sulle parima lahenduse.

Paljudes suurtes marketites on müügil firma FAST toidulisandid ja nendel on väga korralik infoleht ka seal juures.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.