toidulisand Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » toidulisand This topic has 16 replies, 11 voices, and was last updated 18 years tagasi by AlanBStard. Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total) ← 1 2 Autor Postitused veebruar 1, 2008 at 5:11 p.l. #138543 M.M.Member Tekkis konflikt isaga, et ei taha mul lubada Fasti toodet Hera80 tarbida (vadakuvalk). Ise leidsin küll, et noh trenni juba pool aastat teinud ja sellest on kasu kah ikka olnud. Et kas hera80-s on üldse midagi kahjulikku? Et kui palju keemiat sees jne? Kasutan juba pikemat aega aga tellisin paar kilo ja see posti leheke jõudis posti, mille isa avastas. Ütle palun minu poolt oma isale edasi ja las jätab meelde, et – TEADMATUS POLE ÕNN veebruar 1, 2008 at 6:00 p.l. #138550 AlanBStardModerator Üldiselt olen täheldanud, et isegi mõned alternatiiv-, rahva- ja muu meditsiini “friigid” soovitavad vadakuvalku tarvitada, ei mäleta oli see nüüd seal olevate immunoglobuliinide või mõne muu komponendi pärast. Autor Postitused Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total) ← 1 2 You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse