Toidulisade tarvitamine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisade tarvitamine
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2007 at 12:56 p.l. #107284
Transparent
Member60g glükoosi?seda marupalju ju:D(kui ma sain õieti aru et mõtled seda)
Algajate teemas on:
Kui palju võtta korraga valgupulbrit ja millal?
(-V-)
Soovitatavalt peale trenni, kuna peale treeningut vajab organism taastumiseks
ehitusmaterjali. Poole tunni jooksul umbes 30 gr valku. Lisaks peaks trennile järgnev sheik
sisaldama süsivesikuid, soovitatavalt glükoosi (poodides Trauben Zucker nime all)
suhtega 1:2 (valk:süsivesik)
Järelikult peab võtma glükoosi 2 korda niipalju kui valgupulbrit.
veebruar 22, 2007 at 1:18 p.l. #107287Transparent
MemberMa ei saa seda toidumiskava tellida, sest ma ei tea oma rasvaprotsenti. (kui tähtis on see tellimusse lisada? Kui ma ilma seda lisamata ankeedi saadaks ei juhtuks ka vist midagi hullu?)
Hetkel söön:
Hommik
võileivad või müsli
Lõuna:
Koolilõuna
siis tuleb trenn
1 tund peale trenni neljaviljapuder koos rosinatega.
Õhtul söön sooja toitu või siis näksin midagi suvalist.
veebruar 22, 2007 at 1:28 p.l. #107288greenu
MemberEt sa siis ei tea mis juhtub kui oled näiteks 6 kuud kreatiini kasutanud ja siis järsku l6petad kasutamise?!Lisandiks v6ib pigem kreatiini nimetada, kui valgu sheiki, mulle ytles juba aastaid tagasi Nikolai Korontzev et sheik on parim mida peale trenni v6tta oled algaja v6i mitte!
algtasemele ei kuku kohe kindlasti …. muidu oleks ju tegu hinge maha müümisega …. niikaua kui tarbid oled ilus ja suur ja sul on palju jõudu kuid kohe kui katkestad siis oled samasugune pisike nagu olid 10 aastat tagasi kui oma esimene kreatiini laksu said …. kui lõpetad siis kaotad natuke pumbaeffekti kuna kreatiini poolt seotud vesi lahkub lihastest kuid lihasmass ja jõud küll märgatavalt( juhin tähelepanu märgatavalt) ei tohiks kaduda … jahh natuke jõudu kaotad sest kreatiini kogus lihastes väheneb kuid see on väike kaotus võrreldes sellega et 6 kuud oled saanud teha trenni suuremate raskustega (ja kauem) ja tänu sellele on ka lihasmassi ja jõudu tulnud rohkem kui puhtalt tehes … seega see on nagu jenka … 2 sammu edasi ja 1 samm tagasi …. <--- nohh nagu piltlikult ... tegelikult on kadu ikka väike ...
veebruar 22, 2007 at 1:31 p.l. #107290gmaster
Memberma arvan et see pole nii hullult tähtis. eks ta sul 10 ja 15 vahel ole, pakun.
pane pilt ja profid ytlevad protsendi
veebruar 22, 2007 at 1:33 p.l. #107293PT London
MemberMa ei saa seda toidumiskava tellida, sest ma ei tea oma rasvaprotsenti. (kui tähtis on see tellimusse lisada? Kui ma ilma seda lisamata ankeedi saadaks ei juhtuks ka vist midagi hullu?)Hetkel söön:
Hommik
võileivad või müsli
Lõuna:
Koolilõuna
siis tuleb trenn
1 tund peale trenni neljaviljapuder koos rosinatega.
Õhtul söön sooja toitu või siis näksin midagi suvalist.
Praegune toitumine on sul kyll väga vale, pole see rasva %midagi nii oluline, kui sa juhuslikult pax pole ja tahad kaalu alandada! Aga isegi sel juhul pole ta nii tahtis, sest kaalu langust kontrollid ju kaaluga mitte rasva % iga nadal m66tes(ning need masinad on bulls…..t naguinii) kasitsi on palju täpsem!
veebruar 22, 2007 at 1:38 p.l. #107296PT London
Memberalgtasemele ei kuku kohe kindlasti …. muidu oleks ju tegu hinge maha müümisega …. niikaua kui tarbid oled ilus ja suur ja sul on palju jõudu kuid kohe kui katkestad siis oled samasugune pisike nagu olid 10 aastat tagasi kui oma esimene kreatiini laksu said …. kui lõpetad siis kaotad natuke pumbaeffekti kuna kreatiini poolt seotud vesi lahkub lihastest kuid lihasmass ja jõud küll märgatavalt( juhin tähelepanu märgatavalt) ei tohiks kaduda … jahh natuke jõudu kaotad sest kreatiini kogus lihastes väheneb kuid see on väike kaotus võrreldes sellega et 6 kuud oled saanud teha trenni suuremate raskustega (ja kauem) ja tänu sellele on ka lihasmassi ja jõudu tulnud rohkem kui puhtalt tehes … seega see on nagu jenka … 2 sammu edasi ja 1 samm tagasi …. <--- nohh nagu piltlikult ... tegelikult on kadu ikka väike ...No nyyd loeb teema algataja su postituse labi ja otsustab, kuidas ta oma treeninguid jätkab!
veebruar 22, 2007 at 2:36 p.l. #107302Transparent
Memberma arvan et see pole nii hullult tähtis. eks ta sul 10 ja 15 vahel ole, pakun.pane pilt ja profid ytlevad protsendi
Pole sellist pildi teinud kus ma nagu ilma särgita oleks või nii…
Särgialt pole ju midagi näha… nagu iga teine.
Võib ma panen lihtsalt mingi.. 13 sinna ankeeti ja korras?… tahaks juba laupäevaks toitumisplaani kätte saada.
veebruar 22, 2007 at 2:46 p.l. #107306gmaster
MemberPole sellist pildi teinud kus ma nagu ilma särgita oleks või nii…Särgialt pole ju midagi näha… nagu iga teine.
Võib ma panen lihtsalt mingi.. 13 sinna ankeeti ja korras?… tahaks juba laupäevaks toitumisplaani kätte saada.
ma arvan et sa võid seda teha küll, need paar protsenti siia-sinna ei muuda midagi, eriti kuna tundub et sa tahad just lihtast kasvatada, mitte alla võtta
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.