Skip to main content

Toidulisade kaasavõtmine reisile

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisade kaasavõtmine reisile

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    pumper
    Member

Selline keiss, et sõidan pooleteiseks kuuks välismaale (üks pisike riik Lõuna-Ameerika kandis). Jõusaali variant on seal juba orgunnitud. :ph34r:

Vaatasin foorumi läbi, et kas on mõni teema selle kohta, kas ja kuidas on võimalik toidulisasid kaasa võtta. Lennukisse ja läbi tollide jne. Aga foorumist nagu ei leidnud midagi. :lol:

Ise ei ole väga huvitatud sellest, et pulbri pärast kuskil piiri peal peedistama hakataks jne. :eek:

Kas kellelgi on sarnaseid kogemusi või soovitusi? Võistlussportlastel kindlasti on – võtate ju võistlusreisidele ka selliseid asju kaasa.

Nii, et andke aga nõu ja kirjutage.

kobras
    Member

2 aastat tagasi tulin Inglismaalt Eestisse, koos 2kg valgupulbriga. Kott lasti sealt x ray alt läbi ja kutsuti ka kõrvale ja küsiti mis mul kotis on. Vastasin, et protein. Seejärel võeti mu potsik kotist välja ja hakati sealt lugema. Kestis kokku mingi 5min, aga lahti ei tehtud midagi ja lubati edasi minna. Võibolla vedas.

R.Tamm
    Member

2 aastat tagasi tulin Inglismaalt Eestisse, koos 2kg valgupulbriga. Kott lasti sealt x ray alt läbi ja kutsuti ka kõrvale ja küsiti mis mul kotis on. Vastasin, et protein. Seejärel võeti mu potsik kotist välja ja hakati sealt lugema. Kestis kokku mingi 5min, aga lahti ei tehtud midagi ja lubati edasi minna. Võibolla vedas.

Idee narkokaupmeestele.

lutsukomm
    Member

tee endale spetsiaalne hoidik ja kinnita pulber ümber keha seotuna :ph34r: ilusat reisi sulle :eek:

greenu
    Member

pulbrit veavad proffid ikka maos kondoomi sees :eek: … vähemalt filmides …. mingi müüd on veel see et segada kohviga :ph34r: … siis koerad ei tunne pulbri lõhna …..

aga laias laastus helista tolliametisse …. seal ütlevad nad sulle kindlasti selle ära …. sest siit sadav info võib olla iganenud …

M.M.
    Member

Kas on üldse mõtet kaasa vedada ? Arvan, et sealt saab sama hinnaga või isegi odavamalt. Tollis ei tohiks probleemi tulla. Ainuke kahtlane asi on kreatiin, kuna pole tal maitset ega lõhna, võib äratada neis kahtlusi. Sekelduste vältimiseks las olla pulbrid originaal pakendis.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.