Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju
- This topic has 122 replies, 42 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
mai 25, 2011 at 10:09 e.l. #303677
jrx
MemberJa kütlus päevade viisi ringi jooksmine ja suurte lihakäntsakate söömine, kui vahest harva loom oda otsa satub
mai 31, 2011 at 10:53 e.l. #304628Anonüümne
GuestDieeti pidades kas peaksin ikka sööma 5-6 x päevas ja vähendama koguseid või peaksin ka söögikordade arvu vähendama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2011 at 10:54 e.l. #304629Beljo
MemberSöögikordade arv peab samaks jääma. Vähendada tuleb süsivesikute hulka…
mai 31, 2011 at 12:55 p.l. #304638Kristjan-Johannes Konsap
MemberSöögikordade arv peab samaks jääma. Vähendada tuleb süsivesikute hulka…Kas nüüd ainult, pigem üldist kaloraazi, sh ka teiste toitainete kogust.
mai 31, 2011 at 1:25 p.l. #304639AlanBStard
ModeratorKas nüüd ainult, pigem üldist kaloraazi, sh ka teiste toitainete kogust.Paremaid tulemusi on katsetes saavutatud vähemalt valku samaks jättes. Esmajoones vähendaks ikka süsivesikut.
mai 31, 2011 at 7:27 p.l. #304696Risto Uuk
MemberDieeti pidades kas peaksin ikka sööma 5-6 x päevas ja vähendama koguseid või peaksin ka söögikordade arvu vähendama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas sulle endale mugavam on? Kui sulle meeldib harvemini süüa, siis söö harvemini (näiteks 3 korda). Otsusta selle järgi, mitu korda sööd, kuidas su elustiiliga see paremini sobib. Põhiline tähtsus on sellel, mida sa sööd ja kui palju sa sööd, mitte kui tihti sa sööd.
mai 31, 2011 at 8:17 p.l. #304704lifter
MemberKuidas sulle endale mugavam on? Kui sulle meeldib harvemini süüa, siis söö harvemini (näiteks 3 korda). Otsusta selle järgi, mitu korda sööd, kuidas su elustiiliga see paremini sobib. Põhiline tähtsus on sellel, mida sa sööd ja kui palju sa sööd, mitte kui tihti sa sööd.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui dieedi efektiivsus ja enda ensetunne olulised pole, siis võib vabalt ka 3 korda päevas süüa…
juuni 1, 2011 at 7:24 e.l. #301648Beljo
MemberKuidas sulle endale mugavam on? Kui sulle meeldib harvemini süüa, siis söö harvemini (näiteks 3 korda). Otsusta selle järgi, mitu korda sööd, kuidas su elustiiliga see paremini sobib. Põhiline tähtsus on sellel, mida sa sööd ja kui palju sa sööd, mitte kui tihti sa sööd.No tihti ja väiksemaid portse on ikka targem süüa, kui harva ja suuremaid portse. Ära aja poisile udujuttu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2011 at 9:07 e.l. #304751Risto Uuk
MemberOlge hea, lugege alustuseks see läbi: http://www.leangains.com/2011/04/critique-…nd-on-meal.html
Miks te annate inimesele nõu ilma, et te küsiksite, mis ta enda elustiiliga sobib ja mis talle endale rohkem meeldib? Kust te teate, kas tal sobib süüa 6 korda päevas või näiteks 3 korda päevas?
juuni 1, 2011 at 10:25 e.l. #304766AlanBStard
ModeratorOlge hea, lugege alustuseks see läbi: http://www.leangains.com/2011/04/critique-…nd-on-meal.htmlMiks te annate inimesele nõu ilma, et te küsiksite, mis ta enda elustiiliga sobib ja mis talle endale rohkem meeldib? Kust te teate, kas tal sobib süüa 6 korda päevas või näiteks 3 korda päevas?
Ma olen ikka tunduvalt rohkem läbi lugenud kui ühe veebiartikli ja selle ühe põhjal maailmapilti kohe muutma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi tundub et sinu loo autor natuke väänab argumente, aga seda peaks põhjalikumalt vaatama.
Kui inimene küsib, kas peaks söögikordade arvu vähendama, siis ilmselgelt see suurem kordade arv on tal eelnevalt elustiiliga sobinud.
juuni 1, 2011 at 10:37 e.l. #304773vend vähk
ModeratorSööma peaks korralikult, aga toidukogused ja ainevahetus on loomulikult igal inimesel erinevad. Toidukavade koostamisel tasub alati arvestada enda ainevahetuse kiiruse ja eripäradega. Mulle tehti kunagi ühe tunnustatud kulturismispetsialisti poolt võistlusdieediks selline toitumiskava, mis ületas minu tavatoidu kaloraaži mitmekordselt. Siis ei saanud ma aru, mis värk on, aga hiljem selgus, et kava koostajal on endal meeletu kiirusega ainevahetus- nagu kajakal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2011 at 11:08 e.l. #304789Risto Uuk
MemberMa olen ikka tunduvalt rohkem läbi lugenud kui ühe veebiartikli ja selle ühe põhjal maailmapilti kohe muutma ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pealegi tundub et sinu loo autor natuke väänab argumente, aga seda peaks põhjalikumalt vaatama.
Kui inimene küsib, kas peaks söögikordade arvu vähendama, siis ilmselgelt see suurem kordade arv on tal eelnevalt elustiiliga sobinud.
Ma olen ka, aga mulle meeldib see artikkel ning need autorid, selle tõttu ma teda ka soovitan, ning ta on üsna hiljuti kirjutatud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen selline huvitav tegelane, et mulle meeldib järgi proovida asju, mitte lihtsalt uskuda mingit materjali. Mis erinevus mul on olnud seoses sellega, et söön sagedamini ja harvemini? Kui sagedasti süüa, on palju rohkem toidust mõelda vaja. “Millal mul järgmine toidukord olema peaks?” Selline kinnisidee ei ole minu meelest tervislik. Ei hakka nimesid nimetama, aga ükskord oli päris imelik, kui üks kulturist võttis oma sööginõu välja ja hakkas koolitusel sööma (täpselt kell 15:00). Aga ta ju pidi seda tegema, sest muidu oleks ta keha enda lihast sööma hakanud, veresuhkur oleks ebanormaalselt kõikunud ja ta oleks energiat kaotanud! Aga kui sa tahad selle autori argumentide üle arutleda, ma kuulaksin sind hea meelega.
Kui inimene küsib, kas peaks söögikordade arvu vähendama, siis ilmselgelt see suurem kordade arv on tal eelnevalt elustiiliga sobinud.Ma ei ole selles nii kindel, sest võib-olla on ta teinud seda puhtalt selle pärast, et paljud eksperdid seda soovitavad. Kui sulle öeldakse, et kui sööd harva, siis sa enda eesmärke saavutada ei suuda, siis loomulikult sa hakkad sagedamini sööma. Aga loomulikult võin ma eksida.
juuni 1, 2011 at 12:48 p.l. #304804AlanBStard
Moderatorükskord oli päris imelik, kui üks kulturist võttis oma sööginõu välja ja hakkas koolitusel sööma (täpselt kell 15:00).Olen aru saanud et Antsoni rasvarikas menüü sobib hästi 3 toidukorraga päevas.
juuni 1, 2011 at 6:12 p.l. #304832kassu64
MemberSööma peaks korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See tähendab siis ikkagi et 5-6x päevas ja lihtsalt väiksemaid koguseid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2011 at 6:17 p.l. #304834realreal
MemberSee tähendab siis ikkagi et 5-6x päevas ja lihtsalt väiksemaid koguseid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised kogused millega ei teki enne järgmist söömist tugevat nälga.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.