Toetan Eesti Vabariigi valitsust ja peaministrit !
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Toetan Eesti Vabariigi valitsust ja peaministrit !
- This topic has 39 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2007 at 6:35 e.l. #114098
salver
Memberalati leiab hullema koha – no doubt. Aga no “ai, paanika!! ” pole mõtet ka karjuda… v-o ma liiga külmevereline aga no paar rüüstamist ja hunnik 16 aastaseid nolke mind küll ei liiguta. Seda mis meil juhtus ei anna üle maailma keskmise tänavasõja/rahutusega võrreldagi IMHO.Mu seisukoht on lihtne, vähem mölinat – rohkem tegutsemist. Sry aga ei oska kaasa nutta selles olukorras
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igast aktsioonid, et Savisaar maha ja toetame Ansipit.. no c`mon…… kui Savisaar loll on, las ta olla jumala eest. Palju ta ikka Tallinna linnapeana ära teha saab, pole just eriti palju õigusi võrreldes majandus-ja kommunikatsiooni ministri tooliga mis tal oli.. või lausa peaministri kohaga. Liiga palju hype ja vähe kainet meelt. See, et toetatakse Ansipit… no milleks seda kisada? It goes without saying.. ainukesed lambad kes kisavad, et Ansip maha on venelased, miks me peaks hakkama end veendma või oma kaaslast selles, et me toetame Ansipit. Loomulikult toetame, ta meie peaminister kelle me ise oleme valinud. Ega raskete otsuste või probleemide pärast pole kedagi veel pukist tõugatud või vastutusele võetud. Eriti veel poliitikuid ( jällegi INDEMNITEET kallid foorumlased.. alahindate seda riigiõiguslikku põhimõtet )
Mõelge natuke kaine peaga, pole need asjad midagi nii hullud… vaadake ajalugu.. palju analoogilist on millest järeldusi teha. Ei ole see noor Eesti ka midagi nii erilist, et üldiste maailmareeglite järgi asjad siin ei areneks.
aga inimestega on ka selline lugu, et neile meeldib KUULDA/LUGEDA selle kohta, mida/keda keegi kuskil toetab. Tekitab hea fiilingu. Mõnele pole see oluline aga paljudele on. Ei piisa lihtsalt teadmisest. Samamoodi ei piisa naisterahvale/meesterahvale pelgalt teadmisest, et teine pool teda armastab, emotsionaalselt tervendav on seda kuulda (jällegi ei üldista).
mai 3, 2007 at 6:42 e.l. #114099Raivo Piiber
MemberNäis-näis, mis 9. mail juhtuma hakkab. Usun, et päris sündmustevaeseks see päev ei jää. Jama aga selles, et ise sõidame sõpradega 10. mail Moskvasse! Kui muidugi Ivangorodis rongilt maha ei tõsteta …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2007 at 6:42 e.l. #114100thunder
MemberTeatan ametlikult, et mina Arnold Tokko Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu presidendina toetan Eesti Vabariigi praegust valitsust ja peaministrit.Tubli.
Mina toetan ka.
mai 3, 2007 at 7:22 e.l. #114102MEE
MemberSamamoodi ei piisa naisterahvale/meesterahvale pelgalt teadmisest, et teine pool teda armastab, emotsionaalselt tervendav on seda kuulda (jällegi ei üldista).imelik… miks siis klassikud rõhutavad just seda, et võiks teada/tunda mitte kuulda. K.a mina olen arvamusel, et pigem teada ja tunda kui kuulda… sõnad saab ümber lükata, tegusid mitte
mai 3, 2007 at 7:35 e.l. #114103jrx
Memberimelik… miks siis klassikud rõhutavad just seda, et võiks teada/tunda mitte kuulda. K.a mina olen arvamusel, et pigem teada ja tunda kui kuulda… sõnad saab ümber lükata, tegusid mitteeeee…. millised klassikud? Keel on küll puudulik kommunikatsioonivahend, ent kohati on see parim võimalikest.
Ka sõna välja ütlemine on tegu.
Igatahes… JUBA (! ei oleks seda nii vara oodanud) esines našistide liider avaldusega, et eesti ei peaks kuju enam liigutama, piisab ühise ajaloo mõistmisest ja vabandusest venemaa ja 30% eesti elanike ees…
mai 3, 2007 at 7:44 e.l. #114104MEE
Membereeee…. millised klassikud? Keel on küll puudulik kommunikatsioonivahend, ent kohati on see parim võimalikest.Ka sõna välja ütlemine on tegu.
Jorgen Jorgen, Sina ju ometi peaksid olema lugenud klassikat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Love is an emotion – not a word !“ka sõna välja ütlemine on tegu” -> kas me vaidleme morfoloogiliselt või sisuliselt my friend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eriti veel armastuse puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2007 at 7:46 e.l. #114105matti
MemberParem üts kord näha kui kümme korda kuulda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2007 at 7:50 e.l. #114107MEE
MemberParem üts kord näha kui kümme korda kuulda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>irwe, mõnel on huumorimeelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
… seda on antud teemas puudu küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 3, 2007 at 8:33 e.l. #114110jrx
MemberJorgen Jorgen, Sina ju ometi peaksid olema lugenud klassikat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Love is an emotion – not a word !
“ka sõna välja ütlemine on tegu” -> kas me vaidleme morfoloogiliselt või sisuliselt my friend
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eriti veel armastuse puhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundub, et siin räägib Fromm sinu suu läbi. Mees kes teadusega eriti ei tegelenud. (ja vastavalt sellele siis ka tema positsioon tänapäeva psühholoogias)
mai 3, 2007 at 8:42 e.l. #114112MEE
MemberMulle tundub, et siin räägib Fromm sinu suu läbi. Mees kes teadusega eriti ei tegelenud. (ja vastavalt sellele siis ka tema positsioon tänapäeva psühholoogias)sõnavõtte psühholoogias ma ei poolda, kuna ei oma vastavat haridust. Küll aga avaldan sotsioloogilisel tasandil arvamust. Fromm või mitte.. a kõik pole kirjutatud või tõlgendatav läbi psühholoogiliste kastide IMHO
Ok, see teema hakkab oma sisu kaotama juba. Tõmbaks siinkohal pidurit
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.