Toetan Eesti Vabariigi valitsust ja peaministrit !
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Toetan Eesti Vabariigi valitsust ja peaministrit !
- This topic has 39 replies, 19 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2007 at 10:06 e.l. #114005
jrx
MemberMa ei tea. Smõttes et eesti seisukohalt on need küll siuksed konnatiigikrooksud, ent vaadates mis venemaal toimub ja mis sõnumit venemaa press edastab ja mis seisukohad äärmuslastelt eestisse tagasi tulevad, siis ma arvan, küll, et nüüdseks on juba üsna raske olukorda üle dramatiseerida. Päris nukker on juba.
mai 2, 2007 at 10:16 e.l. #114007matti
MemberSamuti toetan Eesti Vabariigi presidenti.
mai 2, 2007 at 10:47 e.l. #114011MEE
MemberMa ei tea. Smõttes et eesti seisukohalt on need küll siuksed konnatiigikrooksud, ent vaadates mis venemaal toimub ja mis sõnumit venemaa press edastab ja mis seisukohad äärmuslastelt eestisse tagasi tulevad, siis ma arvan, küll, et nüüdseks on juba üsna raske olukorda üle dramatiseerida. Päris nukker on juba.ja palju huvitav ajakirjandus seda ÜLEvõimendanud on? Kuidas tegelikult reageerib Venemaa, on minimalistlike politoloogiliste teadmistegi juures selge. ISEGI kui Venemaa taolist marodöörlust taunib siis seda avalikult välja öelda on political suecide
Andke aega kuni tolm settib, ega venalasedki rumalad ole.
eestlastel on alati olnud harjumus kisada kõige valjemini, isegi kui põhjust pole ( viide ajakirjandusele ). Vaadeldes olukorda majanduslikult siis võiks nii mõndagi öelda, et hulluks see kõik ei lähe. Aga see oleks paras kirjand juba, mida ma õnneks/kahjuks hetkel lihtsalt ei viitsi kirjutada. Kui vaja … võin, aga ei ole eriliselt motiveeritud hetkel.
ma saan aru, et olukord pole hea – samas aga pole olukord ka paha ( hall ala siis? ) -> see jäägu igaühe enda otsustada
mai 2, 2007 at 12:46 p.l. #114038atleet007
Memberpe.se kukkunud riik!
mai 2, 2007 at 12:49 p.l. #114039tonn999
MemberToetasin, toetan ja toetan tulevikus!
mai 2, 2007 at 12:52 p.l. #114040Aile
MemberYle dramatiseerida on hetkel raske.
Siin toetuse avaldamisel ei ole aga suuremat kasutegurit.
In corpore yhineda abipolitseinike ridadega.
mai 2, 2007 at 3:18 p.l. #114052Vägivaldur
Memberja palju huvitav ajakirjandus seda ÜLEvõimendanud on? Kuidas tegelikult reageerib Venemaa, on minimalistlike politoloogiliste teadmistegi juures selge. ISEGI kui Venemaa taolist marodöörlust taunib siis seda avalikult välja öelda on political suecideAndke aega kuni tolm settib, ega venalasedki rumalad ole.
eestlastel on alati olnud harjumus kisada kõige valjemini, isegi kui põhjust pole ( viide ajakirjandusele ). Vaadeldes olukorda majanduslikult siis võiks nii mõndagi öelda, et hulluks see kõik ei lähe. Aga see oleks paras kirjand juba, mida ma õnneks/kahjuks hetkel lihtsalt ei viitsi kirjutada. Kui vaja … võin, aga ei ole eriliselt motiveeritud hetkel.
ma saan aru, et olukord pole hea – samas aga pole olukord ka paha ( hall ala siis? ) -> see jäägu igaühe enda otsustada
Ajakirjanduse ülevõimendamine saabki tegelikult paljude inimeste jaoks reaalsuseks. Kogu info saadakse ajakirjandusest ja käitutakse vastavalt sellele. Just seetõttu tuleb väga tõsiselt suhtuda sellesse, mida kirjutatakse. Suhtuda kui päästikusse, mitte kui tõesse.
Hall mass on alati rumal, vahet pole mis rahvusest. Kui selle liikuma saad, siis ei peata seda enam nii kergelt. Kui sa arvad, et Eesti ajakirjandus kisab liiga kõvasti, siis soovitan tutvuda sellega, mis mujal ajakirjandus teeb. On ikka väga palju hullemaid näiteid. Väga kaugelt ei pea otsima.
mai 2, 2007 at 4:28 p.l. #114056MEE
MemberAjakirjanduse ülevõimendamine saabki tegelikult paljude inimeste jaoks reaalsuseks. Kogu info saadakse ajakirjandusest ja käitutakse vastavalt sellele. Just seetõttu tuleb väga tõsiselt suhtuda sellesse, mida kirjutatakse. Suhtuda kui päästikusse, mitte kui tõesse.Hall mass on alati rumal, vahet pole mis rahvusest. Kui selle liikuma saad, siis ei peata seda enam nii kergelt. Kui sa arvad, et Eesti ajakirjandus kisab liiga kõvasti, siis soovitan tutvuda sellega, mis mujal ajakirjandus teeb. On ikka väga palju hullemaid näiteid. Väga kaugelt ei pea otsima.
alati leiab hullema koha – no doubt. Aga no “ai, paanika!! ” pole mõtet ka karjuda… v-o ma liiga külmevereline aga no paar rüüstamist ja hunnik 16 aastaseid nolke mind küll ei liiguta. Seda mis meil juhtus ei anna üle maailma keskmise tänavasõja/rahutusega võrreldagi IMHO.
Mu seisukoht on lihtne, vähem mölinat – rohkem tegutsemist. Sry aga ei oska kaasa nutta selles olukorras
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igast aktsioonid, et Savisaar maha ja toetame Ansipit.. no c`mon…… kui Savisaar loll on, las ta olla jumala eest. Palju ta ikka Tallinna linnapeana ära teha saab, pole just eriti palju õigusi võrreldes majandus-ja kommunikatsiooni ministri tooliga mis tal oli.. või lausa peaministri kohaga. Liiga palju hype ja vähe kainet meelt. See, et toetatakse Ansipit… no milleks seda kisada? It goes without saying.. ainukesed lambad kes kisavad, et Ansip maha on venelased, miks me peaks hakkama end veendma või oma kaaslast selles, et me toetame Ansipit. Loomulikult toetame, ta meie peaminister kelle me ise oleme valinud. Ega raskete otsuste või probleemide pärast pole kedagi veel pukist tõugatud või vastutusele võetud. Eriti veel poliitikuid ( jällegi INDEMNITEET kallid foorumlased.. alahindate seda riigiõiguslikku põhimõtet )
Mõelge natuke kaine peaga, pole need asjad midagi nii hullud… vaadake ajalugu.. palju analoogilist on millest järeldusi teha. Ei ole see noor Eesti ka midagi nii erilist, et üldiste maailmareeglite järgi asjad siin ei areneks.
mai 2, 2007 at 6:59 p.l. #114064antonhansen
Membernorin, ei nori -makes no difference üldpildis. Lihtsalt mida ma öelda tahtsin on see, et see kõik on niiiiiiiiii üledramatiseeritud.Enemy, praeguse seisuga on venemaa raudtee katkestanud naftatarned Eestisse. Ma ei arva et siin midagi oleks üledramatiseeritud. Oled ehk kursis mida Venemaal praegu Eesti kohta öeldakse? Täna koolis loeti meile ette Vene kirjanike liidu vms. pöördumine, kus pmst öeldakse et Eesti politsei tapab naisi ja lapsi, et eestlased on KÕIK fašistid jne.
Olukord on äärmiselt hull.
Ansip ei ole ingel, inimesed, kaugel sellest, aga minu poolt temale praegu absoluutne toetus.
Eestlased ja eestimeelsed inimesed peavad praegu kokku hoidma.
mai 2, 2007 at 7:36 p.l. #114067MEE
Memberno samuti loen ma ka Äripäeva kus see naftatarnete teema on päris hästi lahatud. St ka seal ollakse arvamusel, et seda naftaveosoont on ennekõike Venemaale vaja mitte Eestile. Ärgem unustagem, et me oleme vaid vahendavas olukorras, nemad aga import/eksport. Majanduslikult tõmbavad nad sellega endale vee peale, mitte meile. Naftasaadustega kauplejad pole mit` vaesed Eestis, et ma neile nüüd koledasti kaasa tundma peaks. I mean … ok, kahju muidugi ja asjad aga see pole päris olukord kus mõnel mehel viimane leib laua pealt ära võetakse.
See boikott on vägagi ajutine… Eesti on geograafiliselt niivõrd heas kohas, et isegi Venemaa saab aru, et meid on neil vaja – st meie territooriumi.
Ma saan vägagi hästi Venemaa riigiduumast aru @ boikott ja repressioonid – rõhutan veelkord, nad ei saa lihtsalt muud moodi käituda, see oleks poliitiliselt suecide neile. Oodake 9.mai ära, andke maks kuu aega veel otsa ja tolm hakkab settima. Mark my words
NB! mis ajast inimesi määrab see mida nende kohta räägitakse? No c`mon
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Me kui rahvus teame väga hästi mis me oleme ja kes on TEGELIKULT OKUPANDID JA KES FAšISTID. Ma näpuga ei näitaks aga vihjena osutaks osalusele WWI ja WWII-s. Ja seda, et me lapsi ja naisi tapame. Heh… puhas laim ju! Seda pole olnud ega saa ka kunagi olema (seega ei tunne end puudutatuna ). Las lambad määgivad, nii jultunud nad pole, et Eestile sõda kuulutada. Õigusriikluse aeg on, eriti pärast WWIImai 2, 2007 at 7:44 p.l. #114070matti
MemberMina kuskil lugesin,et tarnete lakkamise põhjuseks on hetkel käiv raudtee remont.
mai 2, 2007 at 7:57 p.l. #114071antonhansen
MemberProbleem on minuarust just eriti selles et ok, maailma avalikkuse jaoks võib see asi tõesti kuu-paariga maha rahuneda, Venemaa võib oma tooni maha tõmmata jne. Aga propaganda Venemaa enda sees ei peatu. Ja kui ikka 120 miljonit või sinnakanti inimest Eestit vihkavad…
mai 2, 2007 at 8:07 p.l. #114074MEE
Memberei pole hullu, inimestel on hea omadus asju unustada. Mis puutub sellesse mälestusmärki, siis ÕNNEKS on praegune põlvkond liiga noor, et mõista/mäletada selle Aljoša mõtet. Paljusid ei seo mitte mälestus surnutest vaid ühtsustunne, vaneamd surevad eest ära ja nii need mälestusmärgid “vanaks” jäävadki. Trust me, suurem osa neist möllajatest ei tea ise ka miks nad möllavad, lihtsalt näevad, et sõber kõrval kisab ja eks siis kisab seegi kaasa.
Kõlab primitiivselt aga massimentaliteet on ülitugev nähtus, olen ise kogenud.
mai 2, 2007 at 9:04 p.l. #114077antonhansen
Memberei pole hullu, inimestel on hea omadus asju unustada. Mis puutub sellesse mälestusmärki, siis ÕNNEKS on praegune noorus liiga noor, et mõista/mäletada selle Aljoša mõtet. Paljusid ei seo mitte mälestus surnutest vaid ühtsustunne, vaneamd surevad eest ära ja nii need mälestusmärgid “vanaks” jäävadki. Trust me, suurem osa neist möllajatest ei tea ise ka miks nad möllavad, lihtsalt näevad, et sõber kõrval kisab ja eks siis kisab seegi kaasa.Kõlab primitiivselt aga massimentaliteet on ülitugev nähtus, olen ise kogenud.
See on tõsi jep, olen ka ise elus lollusi teinud just suures massis, tekib selline karistamatusetunne vms.
mai 2, 2007 at 9:08 p.l. #114080McNeo
MemberOodake 9.mai ära, andke maks kuu aega veel otsa ja tolm hakkab settima. Mark my wordsOlen sama meelt. Aga mitte kõiges mis ütlesid. See kõik ei tule niisama. Kui rahvas on ühtne ja tugev, siis Venemaa teeb sellest omad järeldused; kui me aga igaüks nohistame omas nurgas, ega tee piuksugi, teeb Venemaa Eestiga täpselt nii nagu USA Iraagiga. Lihtsalt marsib sisse ja ongi kogu muusika. Ta on seda ennegi teinud ja ega siis venelane pole ju muutunud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.