Tipp ja Täpp – suud puhtaks!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tipp ja Täpp – suud puhtaks!
- This topic has 28 replies, 22 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2008 at 9:29 p.l. #146678
Hellboy
MemberHuvitav, kui nad ise nii tegijad on, miks nad ise midagi tarka/harivat algajatele oma blogidesse ei kirjuta, loeks suure huviga ja vb viskaks mõne “naljaka” kommi ka sinna
“>märts 21, 2008 at 9:43 p.l. #146679Anonüümne
GuestNalja peab ka vahel saam ja olema aga kui iga post ja blogi on mingi komöödia siis pole minuarust see koht selleks mõeldud.
märts 22, 2008 at 9:43 e.l. #146717Tuki
MemberNalja peab ka vahel saam ja olema aga kui iga post ja blogi on mingi komöödia siis pole minuarust see koht selleks mõeldud.
Muidugi nalja peab saama, Tipi ja Täpi blogid on päris head iseenesest
“> aga nad siin foorumis peale nalja midagi muud ei teegi. Ja kui nad käivad siin ainult nalja tegemas, ei tohiks neil olla suurt vigisemist teiste blogide suhtes. Mina arvan nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2008 at 1:08 p.l. #146738Aile
MemberMuidugi nalja peab saama, Tipi ja Täpi blogid on päris head iseenesest
“> aga nad siin foorumis peale nalja midagi muud ei teegi. Ja kui nad käivad siin ainult nalja tegemas, ei tohiks neil olla suurt vigisemist teiste blogide suhtes. Mina arvan nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T2na teeme, nalja ja homme teeme nalja…ajage edasi ise riimi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K6ik on kenasti senikaua, kuni kellelegi “sisse ei s6ideta”. Kui me ei hakka oma vabadust laiendama teiste vabaduse piiramise hinnaga.
Kg j2rgi blogisid hinnata on lapsik (mina olen muuseas v2ga uhke, kui ma surun 70 kg rinnalt
). Saidil tekib hoobilt “arengupeetus”.märts 22, 2008 at 4:33 p.l. #146762zon
MemberKes ei oska see teeb, kes ei tea see õpetab!
“>märts 22, 2008 at 4:56 p.l. #146763Martti K.
MemberNaljameestel polegi enam nii naljakas, järsult hakkavad revolutsiooni siin korraldama
“>Sööge oma kummikarusid ja tõesti, ärge lugege kui ei meeldi.
märts 22, 2008 at 6:16 p.l. #146774daman
MemberMinu arvates on meie tippkulturistid sita närvikavaga. No sorry, aga kui juba anonüümse suhtkoht mõttetu lõõpija ja foorumitrolli, nagu seda kasutaja Tipp ja Täpp kahtlemata on, sõnavõtud neile nii hinge lähevad, siis ei saa olla ju juttugi heast närvikavast.
Ma sügavalt loodan et ma kedagi ei solvanud, polnud kavas, aga mehed, millest me räägime! Üks anonüümne koll trollib foorumis ja selline boleemika? Varsti ilmub siia üks Karlsson ka veel, mis siis lahti läheb? Enesetappude laine?
märts 22, 2008 at 7:32 p.l. #146797hehee
MemberMinu arvates on meie tippkulturistid sita närvikavaga. No sorry, aga kui juba anonüümse suhtkoht mõttetu lõõpija ja foorumitrolli, nagu seda kasutaja Tipp ja Täpp kahtlemata on, sõnavõtud neile nii hinge lähevad, siis ei saa olla ju juttugi heast närvikavast.Ma sügavalt loodan et ma kedagi ei solvanud, polnud kavas, aga mehed, millest me räägime! Üks anonüümne koll trollib foorumis ja selline boleemika? Varsti ilmub siia üks Karlsson ka veel, mis siis lahti läheb? Enesetappude laine?
Jagan arvamust. Isegi kui kommenteerija ei oleks anonüümne, poleks ju ikkagi põhjust enesest väljumiseks, kui inimene ise on oma tegemistes kindel. Mis vahet sel on, mida keegi teine arvab?
märts 22, 2008 at 7:55 p.l. #146799Tuki
MemberJagan arvamust. Isegi kui kommenteerija ei oleks anonüümne, poleks ju ikkagi põhjust enesest väljumiseks, kui inimene ise on oma tegemistes kindel. Mis vahet sel on, mida keegi teine arvab?no ma arvan, et ühe anonüümse postitaja ei lähe keegi närvi. Kui aga keegi pikemat aega platseerib ja ajab soga, hakkab see pinda käima. Selles on vahe.
märts 22, 2008 at 8:03 p.l. #146801hehee
Memberno ma arvan, et ühe anonüümse postitaja ei lähe keegi närvi. Kui aga keegi pikemat aega platseerib ja ajab soga, hakkab see pinda käima. Selles on vahe.Ja huvitav, kui kaua ta viitsiks, kui keegi välja ei teeks? Selles on ka asi.
märts 22, 2008 at 8:24 p.l. #146806Bonsuna
MemberKas keegi on endast välja läinud? Lihtsalt on samaga vastatud. Kui keegi oleks siin endast välja läinud siis otsiks politsei juba kahte uut kadunud isikut.
“> Ok, nali. Pidi ju nii olema, et nalja peab ka saama. Must huumor on ka huumor. Eksole.märts 22, 2008 at 8:32 p.l. #146811Hellboy
MemberMinu arvates on meie tippkulturistid sita närvikavaga. No sorry, aga kui juba anonüümse suhtkoht mõttetu lõõpija ja foorumitrolli, nagu seda kasutaja Tipp ja Täpp kahtlemata on, sõnavõtud neile nii hinge lähevad, siis ei saa olla ju juttugi heast närvikavast.Ma sügavalt loodan et ma kedagi ei solvanud, polnud kavas, aga mehed, millest me räägime! Üks anonüümne koll trollib foorumis ja selline boleemika? Varsti ilmub siia üks Karlsson ka veel, mis siis lahti läheb? Enesetappude laine?
Midagi pole olnudki, sinu postitused tekitavad boleemikat ja on selgelt üle paisutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tähendab ära seleta, eks nad saavad oma probleemid ise lahendatud.
“>märts 27, 2008 at 8:01 e.l. #147403rennu21
Membertaku tõmbas tiku p..ssest põlema
tegelt minu arust ongi blogi mõte selles et kirjutan mida ise tahan ning mis mul tundub huvitav(trenni areng ja suutlikus on hea et võrrelda oma mingi perjoodi arengut kus juures kui on detailselt kirjas algajate trenn siis suured saavad ju lisada oma poolset nõu. kus juures igast lõõgastust ja huumorit peab ka olema teeb päeva värvikamaks)
märts 27, 2008 at 8:15 e.l. #147406MEE
Memberveider tava siin foorumis, et tuleb mingi tuutu X nime alt ja kirjutab mida tahab. Ole julge ja tule oma nime alt välja ! muidu siin paras pee-täis neid dr balancere ja Tippe ja Täppe ja teab keda veel aja jooksul läbi käinud pole.
Muret tekitav on see, et on võimalus ju tuvastada kellest jutt, aga seda millegi pärast ei tehta.. kvaliteet langeb härrased, kvaliteet langeb.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.