Tipp ja Täpp – suud puhtaks!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Tipp ja Täpp – suud puhtaks!
- This topic has 28 replies, 22 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
märts 21, 2008 at 2:52 p.l. #9027
joker
MemberLugedes enamusi postitusi siin blogis, siis tekib meil tunne, et ma olen sattunud pubekate lehele. Kui keegi kommenteerib asja nii nagu ta on, siis kohe “BLOKEERIGE KONTO , BLOKEERIGE KONTO”. Ja tuleb välja, et kõige suuremad vingujad on just nn “ELIIT”. Ühesõnaga, mis me Tipp ja Täpp tahame siin foorumis, selle pilamisega saavutada, seda, et “NEELAKE ROHKEM ALLA, MIS TE ULUTE NAGU EMASED”. Ja siis üks asi veel, kui ma loen võõrkeelseid spordifoorumeid, siis kirjutavad omale blogi ainult need mehed, kes on ka tegijad. MÕTLEMISEKS, milleks kirjutada, te teen kükki 160kg x 5 ja ise kaalun selle juures 90 kg. Maailmas teevad naised ka rohkem. Ja vist meie oma Inna Terasmaa teeb ka rohkem. Ja siis on siin veel üks tarkpea, kes kirjutab, et “peaks tõmbekava kükiks kasutama ja vastupidi”. Teie suured “KULTURISTID” õpetage neid noori, et nad ei ajaks sellist mõtetut möla ja teeks trenni. Te peaksite oskama küll ja teadma kuidas tuleb teha trenni aga ei mingeid õpetussõnu noorematele. biggrin.gif Loen ainult, kuidas keegi münte kogub ja kuidas kalal käiakse,mis see trenni puutub? Ühesõnaga risustatakse blogisd mingi tekstiga, mis mitte kedagi ei huvita, egas hakkagi kunagi huvitama. Kirjutage asjalikke asju ja trenne, mis võiks kedagi huvitada nt 300 kg tegin kükki, 100kg tegin biitsa, 200 kg surusin, 100 kg surusin kuklatagant, midagi mis igaüht siin käiat huvitab. Mitte mingeid lasteaiaraskusi.Lõpetuseks, rahunege ja hingake sügavlt sisse ja nautige LÕÕPI, mis te muidu siin kuivate. biggrin.gif
Tipp ja Täpp
Et “tüli” poleks liiga laialivalguv erinevatesse blogidesse (sest pea igas viimases blogis sees juba kulturismitaeva uued kuulsused Tipp ja Täpp), siis tegin eraldi teema siia foorumisse kus saaks asjad ehk selgeks rääkida.
Loodetavasti karmid ja tublid moded siis üle ühe postituse kustutama siin ei hakka
“>Edu!
Ise küsiks algatuseks, et kes need salapärased Tipp ja Täpp üldse on?et kes need salapärased Tipp ja Täpp üldse on?
märts 21, 2008 at 3:07 p.l. #146603undisputed
MemberSamakamees on neid ist näinud, las valgustab rahvast
“>märts 21, 2008 at 3:17 p.l. #146612Samakamees
MemberNo ma ei ole ju kindelt kas need kaks suurt venda on nemad
“> Aga ma kahtlustan küll
Aga jõudu on neil kahel kõvasti , selles ei saa vastu vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2008 at 3:20 p.l. #146613Tipp ja Täpp
MemberNo kuidas te olete võinud meid juba unustada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me olime omal ajal kaks kõige kuulsamat lastesaate tegelast
“>märts 21, 2008 at 3:24 p.l. #146614undisputed
MemberNo kuidas te olete võinud meid juba unustada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Me olime omal ajal kaks kõige kuulsamat lastesaate tegelast
“>No kuna te nii kuulsad olite ja minu mälu juba väga vilets, siis äkki panete mõned oma värskemad pildid kah siia kuskile, et saaks vanu ja ilusaid aegu menutada
märts 21, 2008 at 3:35 p.l. #146618Anonüümne
GuestNendele kes õigustavad neid ja arvavad, et peaks ka natuke nalja saama siis: Tore on jah vaadata kuidas kellelegi jalg taha pannakse ja ta koperdab aga ise ju ei tahaks seal asemel olla ?
märts 21, 2008 at 4:07 p.l. #146622Tuki
Membermina arvan küll, et kõik võiksid blogi kirjutada. Tipi ja Täpi teooria järgi peakski aint paar suuremat poissi kirjutama ja ongi kogu moos. Mulle meeldib küll lugeda, kuidas teised arenevad ja kuidas nad teevad, suure v väikse raskusega. Ja igasugune lisatekst- näiteks mündikogumine või kalalkäik, mis siin toodud olid, annavad ainult juurde blogile, muudavad huvitavamaks. Mulle meeldib, mina loen blogisid, minu pärast kirjutage kõike sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See kui Tipile ja Täpile ei meeldi see, on nende enda kompleks
“>märts 21, 2008 at 4:10 p.l. #146623bohemianrhapsody
MemberMa ei saa aru, milles probleem on. Igaühel on õigus oma arvamusele… ja kui see teile ei meeldi, kas siis peab ära kustutama kohe? Ma ei teeks sellest üldse välja, selline vastublogimine pigem jätabki pussukoti mulje. Aga see on vaid minu tagasihoidlik arvamus.
Tipile ja Täpile: kui ei meeldi, ära söö.
märts 21, 2008 at 4:32 p.l. #146627inside14
Membermina arvan küll, et kõik võiksid blogi kirjutada. Tipi ja Täpi teooria järgi peakski aint paar suuremat poissi kirjutama ja ongi kogu moos. Mulle meeldib küll lugeda, kuidas teised arenevad ja kuidas nad teevad, suure v väikse raskusega. Ja igasugune lisatekst- näiteks mündikogumine või kalalkäik, mis siin toodud olid, annavad ainult juurde blogile, muudavad huvitavamaks. Mulle meeldib, mina loen blogisid, minu pärast kirjutage kõike sinna
See kui Tipile ja Täpile ei meeldi see, on nende enda kompleks
“>Aga Tipp ja Täpp, kui te nii suured tugevad olete siis kirjutage ise oma blogis õpetusi noortele ja kuidas 300kg kükite 100kg teete biitsepsit jne, sest nii ju pidi ainu õige olema kirjutada siin, ülejäänud jutt kui kassi k***.
Omal on samuti huvitav lugeda mida keegi teine trenni kõrvalt teeb ja harrastab. Ning nooremate blogid on sellepäras veel head, et saab mingi mõõdupuu võtta kui hea ise olen, motiveerib trennile.
Kuid kokkuvõtteks ikkagi, kes tahab see loeb, kes ei taha ei loe, kes kirjutab blogi kes mitte. Sõna- ja mõttevabadus siiski eksiteerib meie mail. Kahju aint, et mõistust vähe võitu mõnel, piire võiks tunnetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2008 at 4:47 p.l. #146629gmaster
MemberMa ei saa aru, milles probleem on. Igaühel on õigus oma arvamusele… ja kui see teile ei meeldi, kas siis peab ära kustutama kohe? Ma ei teeks sellest üldse välja, selline vastublogimine pigem jätabki pussukoti mulje. Aga see on vaid minu tagasihoidlik arvamus.Tipile ja Täpile: kui ei meeldi, ära söö.
tõsi: kedagi laimatud ei ole, ainult kergelt pilatud
Niiet kustutamine on vbl tõesti liiast
Juriidiliselt on kõik korrektne
märts 21, 2008 at 5:05 p.l. #146632elar
MemberPõhiküsimus on minu arvates selles, et kes mis pointi nendes blogides näeb.
Mind huvitab näiteks see, kuidas keegi trenni teeb, mis süsteemi järgi ning ülesehitus jne.
Raskuste teema on teine asi. Ausalt öeldes ei vaevu lugemagi kui keegi kirjutab, et tegi 70 kg lamadessurumist vms. Kui raskused on nii väikesed, siis ei saa rääkida ka isikust, kellel oleks mingi treeningsüsteem välja kujunenud. Samuti ei tasu romaane kirjutada, point võib hea olla aga neid lihtsalt ei loeta kuna liiga pikk liigendamata tekst.
Tuntumate isikute blog-id on lihtsalt huvitavad ja seal ei peagi nii palju treeningjuttu olema kuigi võiks. Muidugi on selgelt häiriv see pidev toodete reklaamimine. Ei pea ju kirjutama, mis valku jne. kasutad, toidulisandeid võiks mainida siis kui need tõesti töötavad ja soovitad teistele.
Häirib ka see pidevad emoks minekud siin foorumis. Olgem ausad, kui kriitikal on ikka mingi alus ka, siis ei tasu kohe nurka nutma minna ja öelda, et ma enam siin foorumis sõna ei võta nagu siin päris mitu korda on juhtunud mõne puhul.
Parimad blogid minu arvates: Bonsuna, alessandro (nendes on kõik tasakaalus), Tipp ja Täpp (tõde läbi nalja ja iroonia)
Teiste puhul jääb minu arust midagi puudu, kas siis kirjutamise sagedusest (näiteks Ott Kiivikase blogi puhul) või sisust.
märts 21, 2008 at 7:18 p.l. #146653alf 1
MemberKurat kus nüüd on ikka eriti isased välja ujunud. Tavaliselt suure jutuga mehed ongi mõttetud jobud. Hoidke oma mulk kinni topp ja töpp ja pange see aur mis kulub vilele jõusaali
märts 21, 2008 at 7:53 p.l. #146658Alexander Andrusenko
ModeratorMa ei saa aru, milles probleem on. Igaühel on õigus oma arvamusele… ja kui see teile ei meeldi, kas siis peab ära kustutama kohe? Ma ei teeks sellest üldse välja, selline vastublogimine pigem jätabki pussukoti mulje. Aga see on vaid minu tagasihoidlik arvamus.Tipile ja Täpile: kui ei meeldi, ära söö.
Minu teada on meil foorumis reegel, et moded võõraid blogisid ei näpi. Blogi on isiklik asi ja sinna moderaatorite õigused ei küündi. Muidugi reklaam ja igasuguste keelatud asjade propageerimine on teine asi..
Aga Tipp ja Täpp võiksid tõesti pigem noori õpetada, kui nad nii kõvad on, selle asemel, et niisama lahmida, kui nõrgad ja lollid kõik tesed on.
märts 21, 2008 at 8:01 p.l. #146659siimi1
MemberMina arvan, et kui keegi julgeb kellegi kohta nii valjult arvamust avaldada siis oleks viisakas ka enda reaalne nimi alla panna. Julged öelda julge ka vastutada, muidu jääb teist tipp ja täpp lihtsalt kehkenpükside mulje
“>märts 21, 2008 at 8:58 p.l. #146670savi_
MemberMina arvan, et kui keegi julgeb kellegi kohta nii valjult arvamust avaldada siis oleks viisakas ka enda reaalne nimi alla panna. Julged öelda julge ka vastutada, muidu jääb teist tipp ja täpp lihtsalt kehkenpükside mulje
“>hilja juba ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.