Skip to main content

“tilka” reie peal suuremaks

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » “tilka” reie peal suuremaks

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    TANK
    Member

Nii tahan saada tilga kujulist lihast (kutsutakse vist veel medallion) reiel suuremaks. Olen pannud tähele et kükke tehes kasvavad reied just ülevalt ja väljast poolt – jalapressi ja sääresirutustega pole ka nigu saanud eriti koormata just tilka.

Kuidas saab?

M.M.
    Member

Nii tahan saada tilga kujulist lihast (kutsutakse vist veel medallion) reiel suuremaks. Olen pannud tähele et kükke tehes kasvavad reied just ülevalt ja väljast poolt – jalapressi ja sääresirutustega pole ka nigu saanud eriti koormata just tilka.

Kuidas saab?

Seda nimetatakse eesti keeles reienelipea lihaseks ja see osa sellest on kesmine pakslihas (sisemine). Kõige paremini areneb muidugi kükki ja pressiga, kui varbad on suunatud väljapoole. Kui sisse poole suunatud, siis saab suurema koormuse külgmine pakslihas (välimine) ja see toimib kõigi harjutuste puhul, mis mõjutavad reienelipea lihast.

TANK
    Member

jah nelipea osa jah…

siiani olen jalgu otse hoidnud…

kuid kas jalgade asetuse (varbad sisse/välja) muutmine liigselt põlvi ei vääna/lõhu?

M.M.
    Member

Ega sa ju põlvest sisse -välja ei keera. Ma ei tea ühtegi inimest kellel põlve liigesest sääreluu vaskule-paremale käiks : ) Keerad ju ikka reieluud.

joker
    Member

Just … ei pea ju jalad kohe asetama “chaplini-asendisse” Piisab kui varbaid pöörata natuke sisse või väljapoole. Tehes algul pikema seeria varbad sisse ja pärast varbad väljapoole pööratud – siis peaksid tundma tuntavat erinevust kuhu ja kuidas mõjub.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.