Skip to main content

Thyroid

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • Autor
    Postitused
    daman
    Member

Minul on kilpnäärme hormooni puudulikus ning ma olen sunnitud seda asja sööma. Ainevahetuse kiirus tõuseb muidugi märgatavalt, aga selline keha overdrive viimene võib tegelikult fataalselt lõppeda. Ühesõnaga rohkem trenni ja vähem viginat, mis pagana pärast kõik mingeid preparaate peavad näost sisse ajama.

AlanBStard
    Moderator

Kilpnäärmehormooni valesti tarbimisega teeksid endale ainult karuteene, kui veab saad terve elu seda kraami näost sisse ajada.

Pole ise küll ühestki juhtumist kuulnud.

AlanBStard
    Moderator

Ainevahetuse kiirus tõuseb muidugi märgatavalt, aga selline keha overdrive viimene võib tegelikult fataalselt lõppeda.

Underdrive on hullem.

daman
    Member

Tell me about it, mul ju oli kui hormooni ei saanud. Pulss oli hea madal, puhkeolekus 37

AlanBStard
    Moderator

Tell me about it, mul ju oli kui hormooni ei saanud. Pulss oli hea madal, puhkeolekus 37
    pacman
    Member

Miks…???? Kilpnäärme alatalitus?? Kui ei siis ainevahetuskiiruse ja immuunsüsteemi tugevndamiseks on ka teisi ja palju ohutumaid meetoteid.

AlanBStard
    Moderator

Alatalitlus ja ületalitlus on üsna suhtelised mõisted kui just mõne haigusega tegu pole, nt autoimmuunhäirega; reaalsuses on tegemist sujuva skaalaga mitte jah/ei variandiga. Ainevahetus ei ole üks protsess mida kiirendada ja aeglustada vaid palju eri protsesse. Ja immuunsüsteemi puhul ei ole ka asi lihtsas tugevuses ja nagu vist damani (ja mitte ainult tema) näitest ehk näha siis võib ta hoopis inimesel endal midagi rünnata ja hävitada.

Ja äkki tahad siis neist ohtudest rääkida ja sellest mis on vähem ohtlik ja mis rohkem

veinikaarija
    Member

Et siis kohe pole sellist ohtu jah?

Grizly
    Member

Ma ei poolda igast preparaate mis kehaehitust mõjutavad, aga lihtsalt kuna toidu kohapealt ei suuda KÕIGE paremini jälgida, ja kuna pole naturaalset kiiret ainevahetust ( võib isegi olla , et liiga aeglane [väiksena tehti teste,sest oli oht kilpnäärme alatalituseks] ) siis otsingi mingit kiirendajat. Muidu huvitavad faktid eelpool

daman
    Member

Ma siis kirjeldan selle asja mõju. Mul omal on autoimmuunne ja kilnääret praktiliselt ei eksisteeri enam, seega olen sunnitud päevae koguse tabletina sisse sööma.

Otsesed mõjud: Ainevahetus kiireneb kordades, higistad rohkem, käid vetsus rohkem. Sama treeningmahu juures hakkab kaal meeletult kukkuma. Negatiivse poole pealt, pulss läheb kõrgemaks, kui veel harjunud pole esineb igasugu seedehäireid. Üldiselt see pole asi mida nisiama tasuks võtta, keerab su süsteemi päris segi. Minul võttis 5 kuud et hakata ennast inimesena tundma ning harjuda keha muutustega.

Toivo295
    Member

Ma ei tea kas sa mõistad mind valesti või mida..aga minu teada tuleb vaid kilpnäärmehormooniga üle doseerida ja ainevahetus lakkab põhimõtteliselt töötamast.

Ei ole vastu ega poolt, pigem isegi kaldun viimase poole ,kui tõesti vaja, niikuinii inimese enda tervis..aga enne tarvitamist tuleks endale selgeks teha mida, mismoodi ja kui palju. Sel juhul on ka riskid minimaalsed.

AlanBStard
    Moderator

Ma ei tea kas sa mõistad mind valesti või mida..aga minu teada tuleb vaid kilpnäärmehormooniga üle doseerida ja ainevahetus lakkab põhimõtteliselt töötamast.

Vastupidi, kiireks läheb ju.

Pulss läheb üles ja mingilt maalt algab südame rütmihäirete jms oht aga sinna on omajagu maad.

ROtter
    Member

Kui tahate oma kilpnäärme hormoone kaitsta ja nende hormoonide taset säilitada, siis tuleb vähendada toidus süsivesikute hulka. Nii saate soodustada türoksiini eritumist kilpnäärmest, mis omakorda langetab kõrgenenud insuliinitaset.

AlanBStard
    Moderator

Kui tahate oma kilpnäärme hormoone kaitsta ja nende hormoonide taset säilitada, siis tuleb vähendada toidus süsivesikute hulka. Nii saate soodustada türoksiini eritumist kilpnäärmest, mis omakorda langetab kõrgenenud insuliinitaset.

Pole uurinud. Samas teisendus aktiivseks vormiks T3-ks süsivesikuvaesel dieedil kukub

Bonsuna
    Member

möllake sõbrad!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • The topic ‘Thyroid’ is closed to new replies.