Thyroid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Thyroid
- This topic has 36 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2008 at 1:03 p.l. #166941
daman
MemberMinul on kilpnäärme hormooni puudulikus ning ma olen sunnitud seda asja sööma. Ainevahetuse kiirus tõuseb muidugi märgatavalt, aga selline keha overdrive viimene võib tegelikult fataalselt lõppeda. Ühesõnaga rohkem trenni ja vähem viginat, mis pagana pärast kõik mingeid preparaate peavad näost sisse ajama.
september 25, 2008 at 1:33 p.l. #166944AlanBStard
ModeratorKilpnäärmehormooni valesti tarbimisega teeksid endale ainult karuteene, kui veab saad terve elu seda kraami näost sisse ajada.Pole ise küll ühestki juhtumist kuulnud.
september 25, 2008 at 1:36 p.l. #166947AlanBStard
ModeratorAinevahetuse kiirus tõuseb muidugi märgatavalt, aga selline keha overdrive viimene võib tegelikult fataalselt lõppeda.Underdrive on hullem.
september 25, 2008 at 1:37 p.l. #166950daman
MemberTell me about it, mul ju oli kui hormooni ei saanud. Pulss oli hea madal, puhkeolekus 37
september 25, 2008 at 2:22 p.l. #166966AlanBStard
ModeratorTell me about it, mul ju oli kui hormooni ei saanud. Pulss oli hea madal, puhkeolekus 37
september 25, 2008 at 3:24 p.l. #166973pacman
MemberMiks…???? Kilpnäärme alatalitus?? Kui ei siis ainevahetuskiiruse ja immuunsüsteemi tugevndamiseks on ka teisi ja palju ohutumaid meetoteid.
september 25, 2008 at 3:41 p.l. #166975AlanBStard
ModeratorAlatalitlus ja ületalitlus on üsna suhtelised mõisted kui just mõne haigusega tegu pole, nt autoimmuunhäirega; reaalsuses on tegemist sujuva skaalaga mitte jah/ei variandiga. Ainevahetus ei ole üks protsess mida kiirendada ja aeglustada vaid palju eri protsesse. Ja immuunsüsteemi puhul ei ole ka asi lihtsas tugevuses ja nagu vist damani (ja mitte ainult tema) näitest ehk näha siis võib ta hoopis inimesel endal midagi rünnata ja hävitada.
Ja äkki tahad siis neist ohtudest rääkida ja sellest mis on vähem ohtlik ja mis rohkem
september 25, 2008 at 3:49 p.l. #166976veinikaarija
MemberPole ise küll ühestki juhtumist kuulnud.Et siis kohe pole sellist ohtu jah?
september 25, 2008 at 4:38 p.l. #166980Grizly
MemberMa ei poolda igast preparaate mis kehaehitust mõjutavad, aga lihtsalt kuna toidu kohapealt ei suuda KÕIGE paremini jälgida, ja kuna pole naturaalset kiiret ainevahetust ( võib isegi olla , et liiga aeglane [väiksena tehti teste,sest oli oht kilpnäärme alatalituseks] ) siis otsingi mingit kiirendajat. Muidu huvitavad faktid eelpool
september 25, 2008 at 4:48 p.l. #166981daman
MemberMa siis kirjeldan selle asja mõju. Mul omal on autoimmuunne ja kilnääret praktiliselt ei eksisteeri enam, seega olen sunnitud päevae koguse tabletina sisse sööma.
Otsesed mõjud: Ainevahetus kiireneb kordades, higistad rohkem, käid vetsus rohkem. Sama treeningmahu juures hakkab kaal meeletult kukkuma. Negatiivse poole pealt, pulss läheb kõrgemaks, kui veel harjunud pole esineb igasugu seedehäireid. Üldiselt see pole asi mida nisiama tasuks võtta, keerab su süsteemi päris segi. Minul võttis 5 kuud et hakata ennast inimesena tundma ning harjuda keha muutustega.
september 25, 2008 at 7:23 p.l. #167011Toivo295
MemberPole ise küll ühestki juhtumist kuulnud.Ma ei tea kas sa mõistad mind valesti või mida..aga minu teada tuleb vaid kilpnäärmehormooniga üle doseerida ja ainevahetus lakkab põhimõtteliselt töötamast.
Ei ole vastu ega poolt, pigem isegi kaldun viimase poole ,kui tõesti vaja, niikuinii inimese enda tervis..aga enne tarvitamist tuleks endale selgeks teha mida, mismoodi ja kui palju. Sel juhul on ka riskid minimaalsed.
september 25, 2008 at 9:09 p.l. #167024AlanBStard
ModeratorMa ei tea kas sa mõistad mind valesti või mida..aga minu teada tuleb vaid kilpnäärmehormooniga üle doseerida ja ainevahetus lakkab põhimõtteliselt töötamast.Vastupidi, kiireks läheb ju.
Pulss läheb üles ja mingilt maalt algab südame rütmihäirete jms oht aga sinna on omajagu maad.
september 26, 2008 at 9:07 e.l. #167041ROtter
MemberKui tahate oma kilpnäärme hormoone kaitsta ja nende hormoonide taset säilitada, siis tuleb vähendada toidus süsivesikute hulka. Nii saate soodustada türoksiini eritumist kilpnäärmest, mis omakorda langetab kõrgenenud insuliinitaset.
september 27, 2008 at 2:34 e.l. #167100AlanBStard
ModeratorKui tahate oma kilpnäärme hormoone kaitsta ja nende hormoonide taset säilitada, siis tuleb vähendada toidus süsivesikute hulka. Nii saate soodustada türoksiini eritumist kilpnäärmest, mis omakorda langetab kõrgenenud insuliinitaset.Pole uurinud. Samas teisendus aktiivseks vormiks T3-ks süsivesikuvaesel dieedil kukub
september 27, 2008 at 5:45 e.l. #167102Bonsuna
Membermöllake sõbrad!
AutorPostitused- The topic ‘Thyroid’ is closed to new replies.