Thyroid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Thyroid
- This topic has 36 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
september 24, 2008 at 2:34 p.l. #15025
Grizly
MemberKas see toode läheb steroidide alla ? Ja kas keegi teab selle toote mõjudest/kõrvalmõjudest ??? (ei propageeri, ega midagi, lihtsalt tahan asja kohta teada )
Niipalju kui ma hetkel aru saan siis see on vist midagi kilpnäärme hormooni sarnast vms.
september 24, 2008 at 6:49 p.l. #166838AlanBStard
ModeratorEestis läheb kõik “steroidide” alla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mingis dopinguainete nimekirjas nägin´teda ka, jah.
Thyroid on kilpnääre.
Kilpnäärmehormoonid, vallandajad ja ainevahetussaadused on tegelikult terve omavahel seotud rühm. Mõjutavad põhiliselt baasainevahetuse kiirust ja immuunsüsteemi.
(Kõrval)mõjud peaks teatava piirini valdavalt positiivsed olema.
Kui laps peale sünnitust külma vette visata, siis on tal terve elu kilpnäärmehormooni rohkem. Vbl mugavates tingimustes sünnitamine on põhjus miks enamikul on tänapäeval seda alla optimaalse taseme. Muistsed viikingid kasutasid täiskasvanuna alajahutamist baasainevahetuse kiiruse tõstmiseks.
september 24, 2008 at 6:54 p.l. #166843Anonüümne
GuestEestis läheb kõik “steroidide” alla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mingis dopinguainete nimekirjas nägin´teda ka, jah.
Thyroid on kilpnääre.
Kilpnäärmehormoonid, vallandajad ja ainevahetussaadused on tegelikult terve omavahel seotud rühm. Mõjutavad põhiliselt baasainevahetuse kiirust ja immuunsüsteemi.
Kui laps peale sünnitust külma vette visata, siis on tal terve elu kilpnäärmehormooni rohkem. Vbl mugavates tingimustes sünnitamine on põhjus miks enamikul on tänapäeval seda alla optimaalse taseme. Muistsed viikingid kasutasid täiskasvanuna alajahutamist baasainevahetuse kiiruse tõstmiseks.
Kas nendel kes talvel ujumas käivad, ntx jääaugus ujumist harrastavad, on baasainevahetus kiirem? Või peab pikemalt “külmunud” olema kui ~10min.
september 24, 2008 at 6:59 p.l. #166844gmaster
MemberKui laps peale sünnitust külma vette visata, siis on tal terve elu kilpnäärmehormooni rohkem.Muistsed viikingid kasutasid täiskasvanuna alajahutamist baasainevahetuse kiiruse tõstmiseks.
Toredad infokillud, tasub meeles pidada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2008 at 8:08 p.l. #166852Grizly
Memberhttp://extra-body.com/buy-thyroid-93-product.html ma mõtlesin seda toodet antud hetkel, aga ma väga ei julge selliseid asju kasutada. Enne tahaks mingi korraliku eeluurimistöö teha. Põhimõtteliselt on see siis kilpnäärme hormoon ja selle n.ö. hormooni tasakaalu kõigutamine ei ole siis KÕIGE hullem ?
september 24, 2008 at 9:19 p.l. #166870AlanBStard
Moderatorhttp://extra-body.com/buy-thyroid-93-product.html ma mõtlesin seda toodet antud hetkel, aga ma väga ei julge selliseid asju kasutada. Enne tahaks mingi korraliku eeluurimistöö teha. Põhimõtteliselt on see siis kilpnäärme hormoon ja selle n.ö. hormooni tasakaalu kõigutamine ei ole siis KÕIGE hullem ?Kilpnäärmehormoonide tasakaal taastub palju kiiremini ja kergemini kui androgeenide oma. Mina isiklikult ei pea seda ka kahjulikuks normaalsetes kogustes, pigem vastupidi, sellegipoolest ma ei usu et selleteemaline arutelu siin heakskiitu leiab ja kui sa seda tellida mõtled siis toll ei tee sellel ja steroididel mingit vahet.
september 25, 2008 at 3:25 e.l. #166875UmbIsik
MemberMuistsed viikingid kasutasid täiskasvanuna alajahutamist baasainevahetuse kiiruse tõstmiseks.Kuskohast see info pärineb? Ja kui nii tõesti tehti, siis mis oli protseduuri eesmärk tolleaegse viikingi arvates?
september 25, 2008 at 5:00 e.l. #166877Bonsuna
MemberEestis läheb kõik “steroidide” alla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mingis dopinguainete nimekirjas nägin´teda ka, jah.
Thyroid on kilpnääre.
…………..Muistsed viikingid kasutasid täiskasvanuna alajahutamist baasainevahetuse kiiruse tõstmiseks……..
Huvitav miks nad seda tegema küll pidid või seda teha otsustasid??? Tolleaja moetrend, sale viikingnaine ja kuiv lihaseline viikingmees?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2008 at 5:02 e.l. #166878Bonsuna
MemberKuskohast see info pärineb? Ja kui nii tõesti tehti, siis mis oli protseduuri eesmärk tolleaegse viikingi arvates?Näe krt, mõned mõtlevad siin sünkroonis pea!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>________________________________________________________________________
Ma olen kuulnud, et veel muistsemad viikingid tegelesid igal võimalusel onamisega, et oma ainevahetuskiirust stimuleerida. Kuna on teada nende suured söömajoomaorgiad peale edukat röövretke näiteks, siis tõmmati küllastumise saabudes oma aineahetusele kiirelt tuure juurde ja söödi joodi edasi kohe. Vähe nõrgemad mehed sõid minestamiseni ja jäid seeläbi ellu, ülejäänud õgionasid ennast surnuks. Tänapäeval on teadlased loonud Thyroid-i, kes seda ainevahetuskiirendajana kasutada otsustab peab arvestama, et võib lõpetada samamoodi nagu ennemuiste need tugevad viikingid.
september 25, 2008 at 10:41 e.l. #166921AlanBStard
ModeratorHuvitav miks nad seda tegema küll pidid või seda teha otsustasid??? Tolleaja moetrend, sale viikingnaine ja kuiv lihaseline viikingmees?
september 25, 2008 at 10:54 e.l. #166925UmbIsik
MemberMind ikka huvitab, et kust see info pärineb. Arvestades tolleaegseid elutingimusi polnud keskaegsetel skandinaavlastel küll vaja ennast külmaga harjutada, sest külm oli igapäevase elu pärisosa. Kas tegu oli mingisuguse rahvakombe või religioosse rituaaliga?
september 25, 2008 at 10:55 e.l. #166926Bonsuna
MemberLoogiline ju
september 25, 2008 at 12:18 p.l. #166934Grizly
MemberTänud vastuste eest , aga põhimõtteliselt siis pole mõtet neid n.ö. ainevahetuse kiirendajaid ka teiste preparaatite näol vaadata? et kõik ikkagi ühest samast puust nagu ma aru saan?
september 25, 2008 at 12:44 p.l. #166935-TANK-
MemberMa olen kuulnud, et veel muistsemad viikingid tegelesid igal võimalusel onamisega, et oma ainevahetuskiirust stimuleerida.Siin ongi saladus kuidas saada kuiv ja muskulaarne keha…
Nii et poisid kõik tegutsema. See on ainult kätte võtmise asi.
september 25, 2008 at 12:59 p.l. #166939Toivo295
MemberTänud vastuste eest , aga põhimõtteliselt siis pole mõtet neid n.ö. ainevahetuse kiirendajaid ka teiste preparaatite näol vaadata? et kõik ikkagi ühest samast puust nagu ma aru saan?Ei ole küll mingi spetsialist, aga ma arvan ,et niikaua ,kui inimene põhimõtteliselt ei tea mida ta endale sisse ajab, millele ta mõjub ja mis muutused see organismis kaasa toob, võiks jah taolised preparaadid iseseisvalt kasutamata jätta. Kilpnäärmehormooni valesti tarbimisega teeksid endale ainult karuteene, kui veab saad terve elu seda kraami näost sisse ajada.
AutorPostitused- The topic ‘Thyroid’ is closed to new replies.