Thermo Speed
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Thermo Speed
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 15 years, 10 months tagasi by
KiluKalur.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2010 at 8:22 p.l. #263369
Eluminal
MemberMulle tundub et sul on hirm mis ei lase alla neelata neid, ma pole küll näinud neid kapsleid aga kui suured nad on ? mõõda üle ja anna teada
“>märts 31, 2010 at 8:31 p.l. #263373KiluKalur
MemberMulle tundub et sul on hirm mis ei lase alla neelata neid, ma pole küll näinud neid kapsleid aga kui suured nad on ? mõõda üle ja anna teada
“>2 cm pikad ja ca 1 cm-se läbimõõduga. 1 kapsel on 1290 mg. Peaks anatoomikumisse minema vaatama, kui lai on naise kõri. Mis siis juhtub, kui see 2 cm jurakas risti kõrri läheb?
märts 31, 2010 at 8:48 p.l. #263380Eluminal
MemberMulle siiski tundub et sul on mingi foobia peal, need ei ole tegelikult suured, endal on siin praegu nt joint+ kapslid mis on 2,5 cm ikad ja 1 laiad. veel olid pump kapslid mis olid ka suured.
Pane kapsel suhu lase kõri lõdavaks ja joo palju vett peale. Paari päeva pärast neelad nagu prof
“>märts 31, 2010 at 9:01 p.l. #263385KiluKalur
MemberLeidsin netist soovituse: “Tableti, kapsli neelamise eel rahune ja vahetult enne neelamist hinga sisse.
Neela istudes kergelt tahapoole kallutatud peaga.
Ära sunni last vägisi tabletti neelama.Ohtlik on tableti võtmine nutuhoo ajal.
Kui tablett ,kapsel peetub mõneks minutiks söögitoru ülaosas, siis oota ja püüa uuesti
neelata. Tableti eriti kapsli sattumisel hingamisteedesse kutsu kohe kiirabi.”
Ma ei leidnud midagi kõri suuruse ega läbimõõdu kohta.
Testimise ohtlikkus seisnebki selles, et kui liiale mina, osutub tükk liiga suureks ja jääb kinni või läheb hingekurku või mida sina silmas pidasid?
“>aprill 1, 2010 at 5:27 e.l. #263399Undionu
MemberÄra seda pulbrit sealt välja küll võta, kapsli sisse ta ikka põhjusega pandud. Mul lapsena rikuti hambad ära, kui haiglas olles kapslit neelata ei suutnud – õed koukisid pulbri välja ja andsid lusikaga, pärast olid hambad musta värvi, õnneks piimakad ja tulid ära, aga aastakese käisin ikka nagu troll ringi.
aprill 1, 2010 at 6:15 p.l. #263481Acqua
MemberMõõtsin just, kalaõli kapsel on 2,5cm pikk
“> .aprill 2, 2010 at 12:13 e.l. #263505Noor Ed
MemberMinul ka kunagi väiksena kapslid alla ei läinud. Nyyd neelan nagu vana mees
“> Harjutamine teeb meistriks. Annan ka yhe õpetuse. Pane klaas vett täis, kapsel pane ka veega täidetud klaasi. Joo lihtsalt vesi ära ja kapsel läheb kah koos selle veega alla. Joomise ajal pane silmad kah kinni. Läheb alla nagu ludinal. Kapsel naljalt ikka kurku kinni ei jää. See ju nii libe.aprill 2, 2010 at 6:36 e.l. #263515KiluKalur
MemberTeatan, et neelasin kapsli alla ja olen elus!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nimelt leotasin seda enne vees, kuna tahtsin teha viimase õpetuse järgi, aga ma lõpuks võtsin siiski kapsli veest välja ning neelasin alla, juues kohe peale. Märg kapsel on pehme. Niisiis, kui on probleeme liiga suure kapsli alla neelamisega, leotage seda!
“> Ärge ainult liiga kaua passige, sest siis hakkab kapsel lagunema, on ta ju vees lahustuv. Nüüd ma ei peagi oma Thermo Speedi maha müüma.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsin igaks juhuks veel. Purgil on kirjas, et võtta 30 min enne hommiku- ja 30 min enne lõunasööki, aga kui ma käin trennis (jõusaal ja spinning), kas seal ka mingi vahe on, kas võtta enne või pärast trenni? Kas nii on OK, et hommikul kõigepalt võtan kapsli, poole h pärast söön, umbes tunni pärast lähen trenni ja pärast trenni (kas kohe pärast trenni?) võtan uue kapsli ja 30 min pärast söön?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.