THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused
- This topic has 611 replies, 87 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuli 18, 2009 at 1:43 p.l. #207891
Ott Kiivikas
MemberEelvõistlus seljataga ja mõned muljed. Kõigepealt naiste fitness, vabakavad suht võrdsed ühel koreograafia parem, teisel elemendid jne. Natalia esines hästi – kuid vabakavahinnati 5 koha vääriliselt, kehavoorus aga sai 3 koha punktid, seega avapäeva järel on 4. kohal, kaotab kolmandal kohal olevale Irina Nikitinale 1 punktiga, kuid kehavoorus võitis teda selgelt. Natalist omakorda 1 punkti kaugusel on Slovakitar Mozolani, kuid Natalia sai ka temaga võrdluses paremad keha hinded. Homme enam vabakava ei hinnata, hinnatakse velekord keha, st. tal on hea võimlus medalile tõusta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu kategooria, teada oli, et kaks meest on maailmameistrid, nemad ka avapäeval vastavalt Belous esimene (seal ei ole kahtlustki, jäme ja päris hea kvaliteediga ka). Teine Quatari mees 3 kordne maailmameister ja neile järgneb Tatarka, mina olen 4. kohal (Puktid Tatarka 16 mul 21, seega natuke palju), enestunne peab ütlma, et oli kehv, pumbatust ei olnud, tavaliselt ei ole sellega probleemi olnud, kuid täna olin tühi. Proovin nüüd asja siluda ja homseks kosuda, kaotada pole enam midagi, homme hinnatakse ka vabakav, see ka minu trump on olnud, kuid ei tea kas homme päästab. Tänased punktid homme arvesse ei lähe, õnneks, samas oli ka täna ainult 5 meest joonel, seega ei ole kindel kas kohtunikud homme teisiti arvavad.
Tulemusi saate ise kiiresti vaadata siit
juuli 18, 2009 at 1:53 p.l. #207893martviisitamm
Memberpole hullu midagi , arvata oli , et tase on väga kõrge ja võistlused saavad rasked olema. Usume Sinu vabakavasse endiselt ja loodame ,et ka Natalja tõuseb koha võrra.
juuli 18, 2009 at 2:01 p.l. #207897Ott Kiivikas
MemberNaiste tulemuses külvab segadust see, et nö 3 kohal olev Irina Nikitina nime millegipärast ei leia isegi finalistide listist, seega võib Natalia olla tegelikult avapäeva järel ka kolmas, mine nüüd võta kinni.
Lasin pilte ka teha – ei teagi kes neid lõpuks tegi ,sest inimene kellel apraadi andsin, andis selle kellegile kolmandale ja see tegi siis kuskilt nurga pealt ja mitte palju, kuid midagi panen, lähen pesema ja panen pildid laadima. Homme lubas mees, kes täna ise pilte ei teinud teha isekeskelt pilte, sest IFBB oma fotograafi ei olegikohal, seega neil on endil pilte vaja.
Loodame, et homne päev on meile parem, igal juhul vähemalt 1 medali shanz on ikka järel ja ega minagi alla andnud ei ole, taganttulejal on ikka eelis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleme ausas,et praegu 3 kohal mees krooniti ju 1,5 kuud tagasi euroopa meistriks minu kaalus, nii et isegi kui ta ka nüüd ette jääb, ei ole maailmalõpp.Selajtaga on mul kohalik mees kellele saal kaasa elab meeletult, nii et meil ei ole ka omavahel suur vahe, üritan seda likvideerida ja eespool olevale mehele järgi jõuda. Oleme ennegi teisel päeval tõsunud, lootus sureb viimasena….
Ega siia tulles ei rääkiniud ma kordagi medalist, kuid kohal olles näed ikka, et ei ole meestest kehvem ,siis tekkib ikka lootus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 2:03 p.l. #207900Ott Kiivikas
MemberMul on ju tänase kohta ka alibi taskus, tegin ööd-päevad reportaazi ja energia läks sinna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellepärast tühi olingi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 2:17 p.l. #207903Ott Kiivikas
MemberNüüd saab vähemalt suht riskivabalt eksperimenteerida, soola võtan välja ja sisse vikan hunniku süsikaid, vaatame kas hakkab pilt muutuma või ei, sest pekk on enamjaolt kadunud, rasvaks siin midagi ei lähe, ainult paremaks – st. paiste peaks minema heas mõttes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 2:29 p.l. #207905Ott Kiivikas
Memberjuuli 18, 2009 at 2:32 p.l. #207906Mart Muru
MemberPauguta siis kõvasti!!! Edu teile mõlemale!!
juuli 18, 2009 at 2:33 p.l. #207907Ott Kiivikas
MemberSeda vigurite mängu pidin “talendijahis” korra hindama, siin paistsid tüdrukud seda küll paremini tegevat – ega me tookordki osanud keegi asjast midagi arvata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fännid, kes olid paremate kohtade nimel varem kohale tulnud,olid võistluseks juba täiesti kutud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 2:37 p.l. #207909Ott Kiivikas
Memberjuuli 18, 2009 at 2:40 p.l. #207910kaido leesmann
MemberVõidelge Nataljaga lõpuni!!
Elame teile kaasa!
juuli 18, 2009 at 2:44 p.l. #207911Ott Kiivikas
Memberjuuli 18, 2009 at 2:50 p.l. #207912Ott Kiivikas
Memberjuuli 18, 2009 at 2:54 p.l. #207913Ott Kiivikas
Memberjuuli 18, 2009 at 2:59 p.l. #207914Ott Kiivikas
Memberjuuli 18, 2009 at 3:05 p.l. #207915Ott Kiivikas
MemberNeed olid ka ainsad vbakava pildid, mida superfotograaf, kes paraati valitses teha suutis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>‘Nüüd naiste kulturism, ütlen etteruttavalt ära et siin on mõned üksikud head pildid, mis on eest tehtud – ülejäänud on mingi x nurga alt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.