Käisime võistluspaiga ligidal pargis, sealt ka järgmised pildid
Spetsiaalslt Anne P -le (Soomehetkel parima naiskulturist Salla Kauraneni pilt on võistluste väravas suurelt samuti on linnapeal plaktaitel), muideks ühte pilti eelmistelt world gamesilt kus ka mina peal olen nägin ka postrina bussiaknast)
Nüüd ma saan aru küll, miks ma Thomas Shceule kõik need aastad kaotanud olen – ma olen väike ta kõrval ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul siin kõrval on teler lahti ja näitas just sumo matse, kus Epp Mäe kulla võitis – jooksis lihtsalt vastse ringist välja… ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks võte lähemalt ka muidu ei saa eriti aru mis toimub – kui on mingi km pealt pildistatud ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis soovitan kella 12.30 – 15.00 vahel õues olla, äkki on kuulda, ma ei tea palju füüsikud annavad laksulevimise kiiruseks (sellepärast annan sellise ajavahe) ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis soovitan kella 12.30 – 15.00 vahel õues olla, äkki on kuulda, ma ei tea palju füüsikud annavad laksulevimise kiiruseks (sellepärast annan sellise ajavahe) ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Erilisi lakse hakkab veel käima, ma usun! /Ott sa võidad niikuinii, selles pole kahtlustki!/ ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
otti vorm on ikka tõeliselt hea see aasta on tehtud suur töö, kuigi jah nagu eelpool öeldud käed vast teistest nats pisemad, kuid jalad katavad selle vajakajäämise ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Otile edu ja kordaminekuid, hoian pöialt! Ja suur-suur tänu selle ülla pildireportaazi eest, oled palju aega ja energiat kulutanud sellele ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>