THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused
- This topic has 611 replies, 87 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2009 at 2:50 p.l. #207762
Ott Kiivikas
MemberPeab tunnistama, et mul +85 kg palju pilte ei ole kuna seisin ise rivis, õnneks esimesena, siis minust ikka mõni pilt on, kuid kelle kätte aparaadi andsin ei saanud teravaid pilte ja udu pole mõtet väljapanna, midagi mälestuseks ja natuke annb aimu ka mis toimub. Pean tunnistama, et päeval eilsest alates tõstsin süsikate hulka toidus ja kaalumisel tundsin end pisut vesisena, seega tegin kiired korrektuurid, kuna varud on täis, tõmban süsikad maha, sool jääb ja valgud rasvad, seega loodan ,et homme on pilt veel parem.
juuli 17, 2009 at 2:56 p.l. #207764Sadist
Memberott, ma arvan et sinu v6it, tundud seal teistest paremana .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>v6ibolla luis on jah, selline konkurent .
juuli 17, 2009 at 2:58 p.l. #207765Ott Kiivikas
Memberjuuli 17, 2009 at 2:59 p.l. #207766Sadist
Memberkuigi k2ed j2evad vajaka..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 3:01 p.l. #207767Ott Kiivikas
Memberott, ma arvan et sinu v6it, tundud seal teistest paremana .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
v6ibolla luis on jah, selline konkurent .
Luis on kaks kategooriat väiksemas -80kg. Mis puutub minu kaalu, siis konkurentid on tegelikult minu väikse selaj taga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja neist ei ole pilte ega nad ei pingutanud seal ka, kindlasti ei kaota ma ühelegi omakaalu mehele vormiga, makma võib – saada see , et kaks meest on juba varem olnud maailmameistrid 1 kord ja 3 korda – mi sest, et nad võib – olla tippvormis ei ole, kuid see ka maksab. Samuti on mõlemadminust tunduvalt lühemad, st. nad on jämedamad, kuid eks see homme paistab ja ka ülehomme. Loodame parimat, medal oleks juba väga suur kordaminek.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud kõigile,kes kaasa elavad – teie tugi on tuntav!!!
juuli 17, 2009 at 3:04 p.l. #207768Ott Kiivikas
Memberjuuli 17, 2009 at 3:07 p.l. #207770martviisitamm
MemberLuis on kaks kategooriat väiksemas -80kg. Mis puutub minu kaalu, siis konkurentid on tegelikult minu väikse selaj taga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja neist ei ole pilte ega nad ei pingutanud seal ka, kindlasti ei kaota ma ühelegi omakaalu mehele vormiga, makma võib – saada see , et kaks meest on juba varem olnud maailmameistrid 1 kord ja 3 korda – mi sest, et nad võib – olla tippvormis ei ole, kuid see ka maksab. Samuti on mõlemadminust tunduvalt lühemad, st. nad on jämedamad, kuid eks see homme paistab ja ka ülehomme. Loodame parimat, medal oleks juba väga suur kordaminek.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänud kõigile,kes kaasa elavad – teie tugi on tuntav!!!
Tänud veelkord reportazi eest. Palju seal kohapeal temperatuur on ja mis kell hakkavad homme võistlused?
juuli 17, 2009 at 3:10 p.l. #207771Ott Kiivikas
Memberjuuli 17, 2009 at 3:28 p.l. #207773Ott Kiivikas
MemberTänud veelkord reportazi eest. Palju seal kohapeal temperatuur on ja mis kell hakkavad homme võistlused?PALUN, PALUN. Temperatuur jätkuvalt 30 tuuris, päeval soojem õhtu mõni kraad alla, vihma tuleb ikka korra õhtu jooksul, siis on ikka haigelt lämbe, hotellitoas ei ole probleemi, paned kliima käima, kuid kui välisukse avad, astud nagu leilisauna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Homme algavad võistlused naiste fitnessi vabakavaga, kell 17 kohaliku aja järgi, eestiajajärgi siis 12.00. Kuna pean Nataliat ja ennast grimmima, siis ei tea palju pilte saanteha, kindlasti leian kellegi ,kes neid meie eest teeb, kuid palju sealt siis jälle saab on iseasi, kuid midagi ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna üritan normaalsel ajal lõpuks magama minna ja välja magada, plaan on ka homme päeval veel tududa, siis peaks õhtul olema lihas pingutuseks valmis.Kolm tiiru kohustuslike poose on ees, mis iseesnest ei olegi väga hull kui enesetunne hea on – ja miks ta ei peaks olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 5:27 p.l. #20778047
MemberMustale poisile on ikka looduse poolt heldelt jagatud. Taipei selli on aga silmale väga harjumatu vaadata – pole harjunud, et suure ja massiivse keha otsas on pisike pilusilmne pea.
Kuna pildid sinust on tõesti udused, siis ei suuda adekvaatselt hinnata, kas vesisus, mida ise tunned, on ka teistele silmaga nähtav või mitte. Samas, nagu isegi korduvalt maininud oled, siis kogemusi on kuhjaga ning tead enda organismi eripärasid peensusteni. Nii et pole kindlasti põhjust muretseda (fännidel) – lavalaudadel oled oma parimas vormis.
Reportaaž ise on aga väga meeleolukas. Tekib tunne, nagu oleks ise selle melu keskel ja mõjub väga innustavalt! Suurepärane töö.
Senise pildi järgi võiks küll medaleid kaela lubada, nii sinule kui Nataliale! Homme pöidlad pihus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 6:30 p.l. #207794tarmzz
MemberIkka ülipõnev ja kaasakiskuv on see reportaaź. Ei jõua ära kiita Otti!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvi on laes ja pöidlad on pihus!
juuli 17, 2009 at 6:47 p.l. #207800noPAINnoGAIN
MemberOtt pea vastu seal palavuses ning edu võistlustules
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud ka põhjaliku reportaazi eest.juuli 18, 2009 at 1:42 e.l. #207842Ott Kiivikas
MemberTänud veelkord kõigile innustavate sõnade eest! Öösel õnnestus lõpuks korralikult magada 8 tundi – enne suurvõistlust on hea unehulk. Hommikune pudrukauss ootab tühjendamist ja siis peab vaatama, mida enne võistlust veel teha. Ega palju variante ei ole, väike tiir jalutada ja kui und annab siis ka magada. Toitu enam palju sisse lahmida ei ole vaja, sest varud peavad tänaseks täis olema, pigem see,et toiduga on mõistlik hoida pigem tagasi.Praegu enestunne hea ja vorm ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 18, 2009 at 5:25 e.l. #207843JACKO
MemberHoiame pöialt, vorm on tõesti üks aastate parimaid. Kodutöö on sul hästi tehtud.
juuli 18, 2009 at 6:20 e.l. #207847Ott Kiivikas
MemberHommikune jalutuskäik tehtud, just tulin lõunalt, panen ka väikese reportaazi meie jalutuskäigust. Tänaseks on lubanud taifuuni, tuul on juba päeval väga tugev, murrab juba väiksemaid puid ja lillepotte pikali. Kohalikud lohutasid, ütlesid, et majad on siin tugevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näide tänavapildist
Eesti lippu võib siin kohata päris tihi
Naiste värk, ikka tahad ju teepeal poodi ka vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.