THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused
- This topic has 611 replies, 87 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2009 at 2:55 e.l. #207674
Ott Kiivikas
Memberjuuli 17, 2009 at 5:29 e.l. #207675vend vähk
ModeratorToredad pildid!
Nüüd lisaks Oti tulemustele hakkan erilise huviga jälgima selle Poola klassiku käekäiku. See mees oli ka Venemaal MM-il finaalis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 6:59 e.l. #207680Ott Kiivikas
MemberTulin just võistljate koosolekult, kohe poole tunni pärast algan kaalumine. Peale minu siin pressiinimesi esialgu ei näe, seega olen üks väheseid, kes laia ilma amatöörkulturismi uudiseid toodab. Juhtumisi tervitasime fuajees Hr. Santonjaga ja ka Egiptuse kulturismiliidu presidendiga – ütlesin, et tõid mulle palju tugevaid vastaseid, kuid vastuseks sain, et tuleb siiski vist ainult 1 mees – ei saanudki aru, kas minu kaalu või üldse, olevat mingi kõhujama (natuke kahtlene tundub, kuid kõik võib olla, ma arvan ise et seal on ikka see kontrolli asi taga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtsin pildimateriali üles ja kaalumist hakkan ka pildistama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega ärge kauaks telerite eest ära minge!
juuli 17, 2009 at 7:04 e.l. #207682Ott Kiivikas
MemberHea on see, et saabusimevarem, sest paljud meeskonad tulid alles täna öösel ja võtab ikka paar päeva aega kui kohaliku ajajärgi päevaplaani käima saab. Seega meil on hetkel varemtulija eelis, paistab kas sellest homme ka abi on, igal juhul loodame parimat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 7:18 e.l. #207684taliindrek
MemberHead pildid ning lugemist on kuipalju! See oli hästi öeldud, kui oma vorm kirjeldasid: “Kuusk on alles!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 7:20 e.l. #207685martviisitamm
MemberHea on see, et saabusimevarem, sest paljud meeskonad tulid alles täna öösel ja võtab ikka paar päeva aega kui kohaliku ajajärgi päevaplaani käima saab. Seega meil on hetkel varemtulija eelis, paistab kas sellest homme ka abi on, igal juhul loodame parimat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott kuidas puhata oled saanud?
juuli 17, 2009 at 9:15 e.l. #207697Ott Kiivikas
MemberKaalumine on läbi, minu kategoorias on siiski 5 meest nagu alguses välja sai kuulutatud, kuid mitte ühtegi egiptlast – mingi info kohaselt pidi neid olema 3, kuid ei tulnud ühtegi. Mis shanshid on? Viimaseks ei jää, see on ka selge, seega arvan, et reaalne on ka medali eest võidelda! Midagi ei ole kaela riputatud, kuid hindan oma shanse nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin ka ainus fotograaf – see oligi nalajkas, pildistasin ja siis oma kat pildistamiseks andsin Ukrainlastele fotoka – kuna nagu teate, aparaadiga ei ole kõik kõige paremas korras, siis osisin reziimi millega pilte teha, loodan ,et õnnestus vähemalt midagi peale saada.
Santonja tutvustas mind ka Oümpiakomitee (ROK – vaatlejatele, kes olid tulnud uudistama) kuna ma olen ainuke reaalselt Olüpiakomiteega seotud kulturist (eok sportlaskomisjoni president).
Eesti toodi eeskujuks kui üks väheseid kui mitte ainuke ADAMS (hooajavälised testid) liitunud alaliit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea oleks kui see asi ainult jutust kaugemale ka läheks.
Natalia võeti dopingusse – praegu istub seal, ütleb, et midagi välja ei tule samuti võeti tema konkurent slovakiast Mozolani. Kategooria on tal kõva, kuid ta näeb hea välja – varsti panen pilte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igast kategooriast võeti keegi dopingukontrolli, ma ainult ei tea, kes minu kategooriast läks.
Kuum vann timis jälle, leedu esindaja “kuiv” Alina oli pool tundi enne kaalumist 1 kilo üle seega 56 kilo (naiste kat 55kg), küsis mis teha?Andsin juhtnöörid kuidas toimida, tuli 45 min ja oli 1 kg kergem – ja väga õnnelik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus viga näed laita, seal tule ja aita!juuli 17, 2009 at 9:19 e.l. #207700Ott Kiivikas
MemberNeed pildid kaaumiselt on ka tõenäoliselt ühed vähesed kui mitte ainukesed, mis jäävad seda maailmänge kulturismis mäletama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 9:22 e.l. #207701Ott Kiivikas
MemberOtt kuidas puhata oled saanud?Puhkusest on asi kaugel kuna kui mina ei viitsiks tööd teha repotaazina, siis kurvastaksid tõenäoliset paljud kulturismifännid üle maailma, sest ma ei ole kedagi näinud, kes siin samamoodi ringikäiks ja aparaadiga plõksiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Puhkus algab esmaspäeval – loodetavasti, siis üritan arvutist taanduda, kuid praegu tunnene endal vastutust, info laia maailma toimetada ja seda läbi meie enda kanali.
Seega ärge vahetage kanalit!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 9:26 e.l. #207702Alar
MemberSuur tänu senise reportaaži eest! Seda on ääretult põnev jälgida!
Edu edaspidisteks reportaažideks ning välgutamisteks!
Ning eelkõige edu võistlusel!
juuli 17, 2009 at 9:29 e.l. #207703Ott Kiivikas
Memberjuuli 17, 2009 at 9:36 e.l. #207704Ott Kiivikas
Memberjuuli 17, 2009 at 9:40 e.l. #207705Ott Kiivikas
Memberjuuli 17, 2009 at 9:45 e.l. #207706Ott Kiivikas
MemberBrasiiliaga same lausa maavõistlust korraldada, sest mõlemist riigist on võistlemas üks meeskulturist ja üks naisfitnessist, rahvaarv on ka sama, nii et täiesti vääriline vastane….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maksimaalne keskendumine
Huvitav, kes on see rohelise särgiga noormees, selles spordikuulsute raamatus vasakul……
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2009 at 9:51 e.l. #207708Ott Kiivikas
MemberKui nüüd rääkida võistlejate tasemest, siis igas kategoorias (jätan välja oma jao) ,sest ise rivis seistes ei oska seda hinnata 1-2 väga head meest ja ülejäänud on selline mitte tippvormis olevad mehed. Seda ütles minu silm kui kaalumist jälgisin.
Slovaki kaunitarid
Küsimus jällegi tarkade ringile, kes on vasakul lehel olev alt teises reas oleva tuntud fitnessist?
Spetsiaalselt Imrele- tema huvi oli jälgida konkurendi käekäiku – ja näed tal läheb veel esialgu riietes hästi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.